mlodamama 26.08.03, 13:45 mam strasznie opuchnięte stopy ( 2 rozmiary większe) i dłonie. Jak szybko po porodzie to schodzi? robi się zimno a ja wchodzę tylko w gumowe klapki na basen. Jak było z Wami? Kasia i Mikołaj (40 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbin Re: kochane poradźcie 26.08.03, 22:40 Znaczna poprawa nastąpiła już w dobę po porodzie, ale zupełnie obrzęki zeszły może po 10 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa79 Re: kochane poradźcie 27.08.03, 08:02 He he, skąd ja to znam. Przez ostatni miesiąc pożyczałam buty od teściowej, która ma stopę o dwa numery większą. A obrzęki znikły następnego dnia po porodzie i już nie wróciły Znowu mam szczupłe stópki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
nika28wawa Re: kochane poradźcie 27.08.03, 09:11 CZeść Ja nie miałam takich problemów. Miałam troszeczekę opuchnięte nogi. ALe moze zejdzie jak mnie będziesz chodzić a więcej odpoczywać? Sama nie wiem. Powodzenia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
wiki41 Re: kochane poradźcie 27.08.03, 12:10 Ja też mam opuchnięte stopy, a nad ranem także dłonie. Dotąd myślałam, że to przez te upały, ale widać niekoniecznie... POnieważ te spuchniete nogi są ciężkie i nawet trochę bolą, poprosiłam męża o lekki masaż stóp (właściwie newet nie masaż, bo na tym trzeba się znać, tylko takie "głaskanie"). Pomogło wspaniale!! Nogi lżejsze, przy okazji przeszedł mi też ból głowy i ogólna ociężałość. Radzę spróbować! Wiki, 37 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś