sniadala 16.06.08, 19:54 witam,mam pytanie,jestem dwa tygodnie po odstawieniu feneterolu,w piatek dowiedziałam sie że mam dwa centymetry rozwarcia,jak myślicie ile to może jeszcze potrwać,dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi.czm Re: mam pytanie 16.06.08, 20:21 No cóż ja odstawiłam koło 34 tygodnia i przenosiłam po terminie 2 tygodnie po czym miałam aplikowaną oksy.Niektóre kobitki rodzą w ciągu 24 po odstawieniu inne nie.Z rozwarciem na 2 cm chodziłam jakoś 4 tygodnie. Najlepiej obserwuj swój organizm i szykuj sie że może być w karzdej chwili ale bez przesady. Pozdrawiam. P.S. a jakieś bóle już masz czy cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
sniadala Re: mam pytanie 17.06.08, 11:13 dzieki za odpowiedz,skurcze mam i to czasami co pietnascie minut ale po godzinie przechodzi,praktycznie mecza mnie przez cały dzień,czasami naprawde bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
maja-pl Re: mam pytanie 17.06.08, 12:11 Ja wczoraj mialam skurcze przez 3 godziny co 15 min.i..........cisza.Jestem w 38 tyg.więc praktycznie zostane mamą na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_kiku Re: mam pytanie 17.06.08, 12:15 Witam w klubie - sytuację mam podobną. Nie ma reguł. Czekajmy Odpowiedz Link Zgłoś