ala.81 07.07.08, 11:14 kurcze dostałam właśnie z pieluszkarni przesyłkę i teraz zastanawiam się czy wogóle zakładać dziecku ten otulacz.... w dotyku jest dosyć nieprzyjemny - taki gumowo-silikonowy czy któaś z Was ma ten otulacz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: otulacz PUL 21.07.08, 16:46 ten otulacz, o któym pisałam wyżej to imse vimse średnio jestem z niego zadowolona, rzepy są całkowicie niepraktyczne, pozaciągały mi już otulacz, pieluszki tetrowe, podrapały antośkowi brzuszek i nóżki, bo bardzo się zawija ten otulacz przy rzepach uważam że ponad 30zł za ten otulacz to spora przesada mam jeszcze wrażenie że numeracja jest zaniżona Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: otulacz PUL 28.07.08, 17:02 a ja używam imse vimse i jestem bardzo zadowolona, nic nie obciera, nie drapie, pupka śliczna i zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
agnen Re: otulacz PUL 28.07.08, 22:13 a jaki zamówiłaś? Ja mam ten zwykły bawełna+PUL i jest super. nic nie obciera, fajny w dotyku, pieluszek pozaciąganych nie mam. Nie wiem, może Ci się jakiś felerny trafił Odpowiedz Link Zgłoś
scharon Re: otulacz PUL 29.07.08, 11:12 Ja tez mam zwykly imse-vise i jastem bardzo zadolona . Nic nie zaciaga ,pieluszki cale -mieciutki bardzo ,tylko jak niezaloze bawelnianych majteczek na niego to Filip od rzepow ma czerwone nozki -nie zawsze ale zdaza sie . Pozatym opanowal sciaganie go -majtki jednak go od tego powstrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś