ad0 28.10.08, 10:38 witam,mam pytanie moze wyda wam sie glupie ale zapytam,nie chce kupowac spodni ciazowych bo mieszcze sie w te co wczeniej chodzilam,tylko chcialabym zakupic pas ciazowy tylko za bardzo niewiem na czym to polega Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiekok Re: pytanko 28.10.08, 10:56 chodzi ci o taki kawalek materialu co sie zaklada zeby brzucha nie bylo widac?? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-26 Re: pytanko 28.10.08, 11:31 Wejdź na allegro wpisz pas ciążowy i zobaczysz. To kawałek materiału ok 25cm szeroki który zakładając ukrywa wystający brzuszek z pomiędzy spodni a bluzki. Ale na zimę proponowałabym Ci jednak spodnie ciążowe z tzw.golfem bo bardzo dobrze chronią przed zmarznięciem - plecy i brzuszek są zawsze osłonięte a ten pas to jest bardziej na ozdobę. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia22 Re: pytanko 28.10.08, 11:44 przed zakupem koniecznie sprawdź obwód tego pasa ciążowego, ja kupiłam "na oko" i pomimo że dziś mam termin porodu, to nawet raz go nie założyłam. Po prostu ma za duży obwód - można by go było przerobić u krawcowej, albo jak się ma maszynę do szycia, ale u mnie po prostu leży. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: pytanko 28.10.08, 11:52 Robi się coraz zimniej i ja osobiście cieszę się ze spodni ciżowych! Nie muszę się martwić, że mnie przewieje, albo że ześlizgnie mi się pas i będę dziwnie wyglądać. Może na cieplejszą porę roku pasy są dobre, ale na jesień czy zimę wydaje mi się, że nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.ia Re: pytanko 28.10.08, 15:00 kup lepiej spodnie ciazowe! ja zaopatrzylam sie w taki pas i ani razu go nie zalozylam poniewaz po pierwsze zle sie nosi po druge zle sie wyglada w takim pasie. Odpowiedz Link Zgłoś