Dodaj do ulubionych

Ból brzucha..??

17.01.05, 21:42
Cześć dziewczyny !!!Mam nadzieje,że zagościłam tu na przynajmniej 8
miesięcy.Dzisiaj rano zobaczyłam pierwszy w moim życiu dodatni test
ciążowy.Dodam ,że starania ciągneły sie przez długie 1,5 roku. Mam do Was
pytanie -od paru dni boli mnie dół brzucha i głowa -czy jest to normalne??
Kiedy mijają takie objawy??
Obserwuj wątek
    • est3 Re: Ból brzucha..?? 18.01.05, 03:46
      Nie chcę Cię straszyć, ale z bólem brzucha to przejdż się do lekarza. Mi kazali
      leżeć. Starałam się też długo, ale w końcu, po 2 poronieniach mam śliczną
      córeczkę i drugą w drodze. Na drugą długo nie czekałam. Życzę szczęścia. Est.
      • d_rydz Re: Ból brzucha..?? 18.01.05, 11:01
        Hej!
        też miałam bóle brzucha, dużo osób chyba ma takie dolegliwości, ale najlepiej
        zgłosić się do lekarza, ja dostałam nospe i duphaston i czuje sie o wiele
        lepiej. Myslę że wszystkie dolegliwości warto skonsultować z lekarzem, zawsze
        coś poradzą. Więc szybko się do niego zgłaszaj i wszystko będzie dobrze.
        duzo zdrówka życzę
        d
    • gumecka Re: Ból brzucha..?? 18.01.05, 12:48
      bedzie ok kochana, ja tez mialam bole brzuszka na poczatku bo macica byla
      malutka, dotalam duphaston i cos na rozkurcz miesni gladkich. teraz jestem w
      18,1tc.
    • scotia Re: Ból brzucha..?? 18.01.05, 14:08
      Mam podobny problem- jestem w 3tc po ok 13 miesiacach starań. Ból brzucha nie
      jest silny , ale przypomina trochę ten który pojawia się w trakcie @. Trochę się
      przestraszyłam waszymi opiniami. Z lekarzem kontakt będę miec jutro, ale może
      lepiej zadzwonić jeszcz dziś???
      • dorota0312 Re: Ból brzucha..?? 20.01.05, 13:06
        jezeli jest to bardzo intensywny bol brzucha, rzeczywiscie warto zglosic sie do
        lekaza. Ja bralam duphaston do konca 12tc ale brzuch boli mnie do teraz, owszem
        coraz rzadziej ale boli. Macica caly czas pracuje i ponoc sa takie panie ktore
        sa bardziej wrazliwe i odczuwaja bol (to ja...."farciara").
        Pozdrawiam, Dorota 16tc
    • masliwka Re: Ból brzucha..?? 21.01.05, 17:29
      Hej nie chce cię straszyć ale nie zwlekaj tylko wybierz się do lekarza ja też
      miałam takie bóle i wylądowałam w szpitalu prawie całą ciąże przeleżałam i w
      dodatku wykryli u mnie torbiel na prawym jajniku co w 18 tygodniu ciąży musieli
      mi usunąć ale donosiłam i jestem teraz w 38 tygodniu ciąży na dniach będe rodzić
      życze Powodzenia i nie załamuj się będzie dobrze ja też byłam wystraszona
      izapłakana ale wszystko jest okej... U ciebie też będzie pozdrowionka pa
    • malta25 Re: Ból brzucha..?? 21.01.05, 17:31
      Nie wiem kiedy mijają, ale ja jestem w szóstym tygodniu i dalej mnie brzuch
      boli.Szczególnie na wieczór...
      • dziewczynka_bez_zapalek Re: Ból brzucha..?? 22.01.05, 12:48
        mnie też bolał na początku pewnie tak do 12 tygodnia ale od około miesiąca
        wszystko jest ok wink czsami były to tylko lekknie kłucia po bokach a czasami
        taki ból że wstać się nie dało ;-( na szczęście wszystko minęlo i teraz jest
        już dobrze wink
        pozdrawiam i życze zdrówka!
        Asia i dzidziusiek 15t6d
    • majka.majka Re: Ból brzucha..?? 24.01.05, 12:50
      Mnie też od samego początku bolał brzuch. gin powiedział, że to narmalne,dopóki
      nie ma krwawień lub plamień, ale dał zwolnienie i kazał się nie przemęczać.
      Teraz 9 tydz. i od 1,5 tyg. nic nie boli. Mam nadzieję, że wszystki jest ok.
      Pozdrawiam (9 tydz. trwa)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka