ludikun 02.02.05, 15:05 Czy ktoras z mam posyla tam swoje dziecko?? Czy przedszkola sa warte swojej ceny?? Kasia i Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfiolka Re: stonoga i kids academy 03.02.05, 10:20 moj synek chodzi do stonogi, jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola, wiecej szczegółów i pytania kieruj prosze na maila mfiolka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka Re: stonoga i kids academy 10.03.05, 15:00 a mozesz podac jakies bliższe szczegóły? chodzi na topolową? Odpowiedz Link Zgłoś
ampe Re: stonoga i kids academy 11.03.05, 11:11 czesc, zmienilam nicka z mfiolka na ampe (tamten mi się znudzil i za bardzo niektorym kojarzyl z pewna artystka ) tak, moj synek chodzi na topolowa, jesli chcesz poznac jakies szczegoly napisz do mnie na ampe@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: stonoga i kids academy 12.03.05, 20:07 Napisałam na podany adres, bo jestem zainteresowana "Stonogą" Na Topolowej. Odpisz proszę! Może coś poza tym co jest w internecie na stronie przedszkola, albo jak są realizowane obiecywane zajęcia, może wiesz, z którego przedszkola są zamieszczone zdjęcia w galerii? Odpowiedz Link Zgłoś