sylwiabn 04.03.08, 08:52 Dziewczyny gdzie składacie podanie na jelonkach, ja na Szobera, a awaryjnie zdecydowałam się na Reżyserską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiabn Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 05.03.08, 06:21 Podbijam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
niviel Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 13.03.08, 17:46 Siemiatycka i rezerwowo na Cokołową i Reżyserską. Odpowiedz Link Zgłoś
moni303 Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 13.03.08, 19:57 My na Reżyserska, a awaryjnie na Cokołową. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabn Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 14.03.08, 08:55 U nas z szobera, chyba nic nie wyjdzie, bo p. dyrektor powiedziała że ma tyle uprzywilejowanych a my mamy tylko 32 pkt., pewnie wylądujemy na reżyserskiej, to podobno dobre przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
niviel Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 14.03.08, 15:40 Też słyszałam o Reżyserskiej dobre opinie, tyle, że dla nas to dalej od domu. Mój brat chodził tam kilkanascie lat temu a teraz chodzą dzieci kolegi. Nie mają nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabn Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 07.05.08, 06:30 Dziewczyny, której dziecko dostało się na Reżyserską? Odpowiedz Link Zgłoś
r-yba Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 09.05.08, 08:19 Macie szczęscie ze nie dostałyscie się na Szobera. To przedszkole bez zabawek. Moje dziecko tam chodziło, nie polecam, przez cały ten okres dziewczynki nie widziały wózka w sali a chłopcy samochodu. jedyne zabawki to drewniane. Dyrektorka to wiedźma do potęgi trzymają ca się stołka bo ma plecy w gminie. W czasie jak moje dziecko chodziło kilkanaście było skarg do Wydziału Edukacji na nią przez rodziców i nic. Nieżyczliwa i arogancka. Zresztą zobaczą co się tam dzieje po jakimś czasie Ci którzy będą mieli z nią do czynienia. Bardzo fajne nauczycielki. Pani Iza i Pani Grażynka są super. Inne Panie też są ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabn Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 09.05.08, 12:54 W sumie wyszło na dobre, za Szobera przemawiała tylko lokalizacja, mieszkamy tuż obok, a opinie rzeczywiście były nienajlepsze, w szczególności dot. właśnie p. dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
r-yba Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 09.05.08, 13:24 I masz szczęscie ! A o przedszkolu na Reżyserskiej słyszałam same pozytywna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: Gdzie składacie - warszawa jelonki?? 10.05.08, 08:34 No to mnie załamałyście tym przedszkolem na Szobera. Moje dziecko tam się dostało po wielkich bojach. Pierwotnie nie dostałyśmy się nigdzie. Bardzo zależało nam na przedszkolu na Czumy lub Legendy ale nie ma szans. Jesteśmy tylko pracującymi rodzicami... Na razie też mam tylko bardzo nieciekawe spostrzeżenia nt. tego przedszkola. Po tym jak moje dziecko się nie dostało to było jedyne przedszkole na Jelonkach gdzie nikt ze mną nawet rozmawiać nie chciał. Traktowanie rodziców jak intruzów. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mad772 Re: cokołowa? 19.05.08, 20:06 A slyszalyscie cos o przedszkolu na cokolowej, od wrzesnia moj synek bedzie tam chodzil. Odpowiedz Link Zgłoś