malgorzata1234 13.02.04, 16:18 Jaką macie opinię o pracownikach tego szpitala.Miałam wątplą przyjemność rozmawiać z panią Jagodą Jankowską.Bardzo wulgarna i nie kompententa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniao3 Re: IMiDz Warszawa 14.02.04, 11:46 Witaj! Jedna niemila osoba wiosny nie czyni, ale potrafi skutecznie obrzydzic szpital... Z moejgo doswiadczenia - jak wszedzie - sa tam ludzie przypadkowi (ja np. nie przepadam za dr. Ceran) i wspaniali. Rodzilam tam w 29 tyg, mialam "okazje" przezyc ze trzy dyzury i wszyscy byli wspaniali, moze nie skakali dookola mnie (ale tez etgo nie potrzebowalam) ale byli naprawde bardzo komptetentni, zyczliwi zarowno lekarze jak i polozne. Panie na Izbie rpzyjec sa przeprawcowane, wiec niestety nie zawsze sa mile, ale generalnie jesli chodzi o fachowosc personelu - nie mam zastrzezen. Rewelacyjny (jako lekarz i czlowiek) dr. Zwolinski ktory robi tam USG. No i w razie klopotow z maluszkiem to ejdnak tam (i na karowej) jest najlepsza w W-wie neonatologia, wiec jak cos sie zle dzieje (odpukac!!!) to jedz od razu tam, bo z innych szpitali tam potem przewoza, a lepiej byc od razu na miejscu. Pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: IMiDz Warszawa 15.02.04, 17:11 Rodzilam w IMID 3 razy (2 naturalne + cc). jestem zadowolona z opieki, profesjonalizmu lekarzy, zyczliwosci i pomocy. Polozna i pielegniarke anestezjologiczna (cala noc przynosila i odkladala mi corke i pytala sie jak sie czuje) mialam wspaniala, niektore pielegniarki noworodkowe same przychodzily uslyszawszy placz dziecka, reszta tuz po nacisnieciu dzwonka. Dr Zwolinski to wirtuoz (po prostu rewelacja) i moja "milosc" platoniczna. Z opieki pediatrow tez bylam b. zadowolona. Oprocz jednego gin (ponizej)innym nie mam nic do zarzucenia. Owszem zawsze zdarzy sie ktos niemily - jak w kazdym szpitalu i wszedzie. Za pierwszym razem byla to pani dr z ibzy przyjec , ktora mi powiedziala co by zrobila gdyby jej corka w tym wieku rodzila (18 lat), za drugim anestezjolog, ktory nie grzeszyl uprzejmosci (zrehabilitowal sie za kolejnym razem przy cc), w trzeciej ciazy dr Jeczen? na USG, ktory nie wiedzial co widzi na ekranie i zaczal wykrzykiwac to chyba blizniaki (w 42 tyg. ciazy). Podsumowujac: -najlepsza neatologia - kompetentmy personel - pojedyncze "odpaly" zdarzaja sie wszedzie, a tu jest ich raczej wyjatkowo malo. Pozdrawiam. Aniu, mysle o Tobie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboj Re: IMiDz Warszawa 17.03.04, 13:17 Tak ja też miałam "przyjemność " z tą panią. Potwierdzam.Baaaaaaaaaardzo wulgarna. Lekarze, położne, pielęgniarki są OK. Odpowiedz Link Zgłoś