boggi_net 06.06.12, 11:00 Czy możecie polecić dobrego lekarza ginekologa do prowadzenia zagrożonej ciąży, który pracuje w Medicover w Warszawie? Wątki które znalazłam an forum są stare i niektórzy lekarze już nie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza dr Czempiński 06.06.12, 17:11 dr Piotr Czempiński, przyjmuje/przyjmował na Wołoskiej Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek15 Re: dr Czempiński 22.07.13, 23:00 dr Czempiński już nie pracuje mi w Medicover i jestem załamana, bo to jedyny ginekolog do którego miałam zaufanie. odradzam: HALAMA, STROJECKA, FRASUNKIEWICZ i kategorycznie MACIEJEWSKI JACEK przez którego omal nie straciłam dziecka. na szczęście ratowala się prywatnie u Kretowicza i tylko dlatego mój Szymonek jest z nami jeśli ktoś jednak może z czystym sumieniem polecić jakiegoś ginekologa położnika z Medicoveru to chętnie posłucham opinii Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka85 Re: dr Czempiński 23.07.13, 15:18 nieźle. Prowadziłam u niego ciążę w medicover, rodziłam u niego w praskim. od kiedy go juz nie ma? wiadomo gdzie sie przeniosl? Odpowiedz Link Zgłoś
bluex Re: dr Czempiński 27.07.13, 21:37 Był do końca lipca. Mówił, że ze względu na wiecej obowiązków w szpitalu musi z Medicover zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
maaart_k Re: dr Czempiński 29.08.13, 14:09 Jeśli chodzi o Medicover to ja polecam dr Wiaczesława Bramskiego. Chodzę do niego do Medi w budynku Atrium, nie wiem czy prowadzi ciąże zagrożone, ale zapewne bo jest specjalista połoznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
akka1978 Re: dr Czempiński 03.09.13, 17:26 Tu się przeniósł: www.unicare.pl/specjalisci.html Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: dr Czempiński 03.08.13, 22:55 koliberek, napisz więcej - czemu odradzasz tych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek-kd Re: Medicover Warszawa ginekolog- ciąża zagrożona 08.06.12, 21:48 moją ciążę - niełatwą - prowadziła pani doktor Monika Przybyłkowska niestety przyjmuje tylko jeden dzien w tyg i tylko na inflanckiej, (polecam tez jej prywatny gabinet na Powiślu) przypominając sobie wszystkich gin-położników (urodziłam 3 dzieci) uważam, ze jest idealnym lekarzem (na marginesie: znalazł ja mój mąz przeglądając opinie o lekarzach na forum) Odpowiedz Link Zgłoś