Dodaj do ulubionych

zoo w Bródnowskim

30.07.04, 17:00
Witam!
Termin porodu mam na grudzień/styczeń ale już zastanwiam sie nad wyborem
szpitala...z pewnych wzgledów jestem na chwile obecną zdecydowana na
Bródnowski ale mam pytanie do Pań, które tam rodziły...jak jest z zoo? ile
kosztuje? czy anastezjolog jest tam 24h/dobę??
Dziękuję za wszystkie informacje!
Obserwuj wątek
    • iwonady Re: zoo w Bródnowskim 02.08.04, 11:16
      Podciagam wątek do góry, moze któraś z Pań jednak rodziła w tym szpitalu...smile))
    • martiw Re: zoo w Bródnowskim 02.08.04, 12:34
      Witaj
      Ja rodzilam w brodnowskim w zeszlym roku pod koniec grudnia, za zoo zaplacilam
      300 zl, chyba jest najtansze ze wszystkich szpitali z tego co sie orientuje,
      nie wiem jak jest z anastezjologiem, mialam swoja polozna ktora mnie zapewnila
      ze na pewno mi znieczulenie podadza jak bede chciala i anastezjolog bedzie.
      Ogolnie bylo w porzadku.
      Pozdrawiam
    • myszorek3 Re: zoo w Bródnowskim 02.08.04, 12:47
      Rozmawiałam jakies 3 tygodnie temu z położną z Bródnowskiego - w tej chwili zo
      kosztuje 350 zł. Jak jest z anastezjologiem muszę zapytać (będę umawiać się w
      tym albo następnym tygodniu - termin mam na koniec sierpnia).
      • iwonady Re: zoo w Bródnowskim 02.08.04, 16:36
        Bardzo Wam dziękuje za odpowiedzi...to faktycznie nie jest tak drogo z tym zoo..smile

Myszorku...jak bedziesz już po rozmowie i bedziesz chciała i miała
        ochotę..smile)))))))) to daj znać jak poszło i co z tym anastezjologiem....
        A ile "kosztuje" tam położna? Swoją droga i tak pójde tam w grudniu na umawianie
        się..ale wolałabym wiedzieć wczesniej co i jak....przynajmniej orientacyjnie.smile)))))
        • aniah75 Re: zoo w Bródnowskim 04.08.04, 16:17
          położna w Bródnowskim kosztuje 350zł. jestem na bieżąco, rodzę za tydzień, góra
          dwa. biorę salę z tzw. kołem porodowym, o ile będzie wolna, ale podobno mało
          kto korzysta, bo to kosztuje 500. w tej sali jest łazienka z prysznicem
          (oglądałam - przyjemna), a w innych trzeba biegać.
    • pychal Re: zoo w Bródnowskim 04.08.04, 12:07
      cześć

Ja rodziłam w tym szpitalu w październiku 2002r. Wybrałam sobie położną o
      imieniu Agata. Młoda i kompetentna osoba. Wtedy zapłaciłam jej 350zł. Bardzo
      dobrze ją oceniam jak i zespół lekarzy. Anestezjolog jest na pewno cały czas 24
      H na dobę. Ja wkońcu nie korzystałam ze znieczulenia, ale ponieważ nie urodziło
      mi się całe łożysko miałam robioną narkozę. Oczywiście był anestezjolog.
      Polecam Ci ten szpital, choć warunki pobytowe (sale, łazienki są nieciekawe)
      ale zespół lekarzy fachowy. Ja zaliczyłam najpierw patologię ciąży potem
      porodówke i oddział noworodków.

Monika mama Oli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka