jolka68 13.05.05, 22:34 Interesuje minie opinia o pani dr Niemir oraz Szpitalu na Raciborskiej w Katowiecach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amenyx Re: Szpital - Katowice 16.05.05, 00:33 rodziłam na Raciborskiej 3 lata temu i byłam zadowolona, ale tej p.dr niestety nie znam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: Szpital - Katowice 18.05.05, 11:23 Chodzę do niej tylko na USG (na os. Paderewskiego), gdyż moja lekarka nie ma USG w gabinecie, a poleciła mi właśnie ją. USG robi długo i dokładnie. Natomiast nie jest moją lekarką prowadzącą, nie odpowiada mi jej sposób bycia i podejście, dlatego nie zdecydowałabym się na prowadzenie przez nią ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
genevive Re: Szpital - Katowice 03.06.05, 10:22 Nie mam konkretnych do niej zarzutów, ale po pobycie w tym szpitalu, obserwacjach i rozmowach (byłam 10 dni, wywołanie, mała miała żółtaczkę) mam listę dobrych i złych lekarzy z tego szpitala źli: 1. Romana Nimirska 2. ŁACH facet- chamowaty 3. Nowak kobieta - chamowata (na moje pytania podczas szycia odpowiadała straszne rzeczy) 4. Kulejewska - zaniedbała sprawe dziecko znajomej udusiło sie pępowiną 5. facet robiący usg nie pamiętam nazwiska, zrobił mi złe pomiary dziecka i przez tydzień leżałam w szpitalu bez sensu niepotrzebnie sie martwiąc dobrzy: Zembrzycki - bardzo miły, uprzejmy, robi usg przepływowe dr bielska - bardzo miła sympatyczna, teraz do niej chodzę, poleciła mi ja dziewczyna, która wcześniej miała duże naciecie krocza i rodząc drugi raz bardzo sie tego bała, a ona zadbała o to by cięcia nie było Bielewicz - facet, bardzo miły, sympatyczny, bierze 150 za wizytę, zawsze ma tłumy Ja chodziłam do Kosmider częsciowo do przychodni, częściowo prywatnie ale nie brałam jej do porodu i wydaje mi się, ze miało to wpływ na jej zainteresowanie moja ciążą wizyty 10 min. max 15min. Odpowiedz Link Zgłoś