ziutka23 15.11.05, 13:41 ja z kolejnym pytaniem o lekarza czy ktoras z was zna moze tego doktora? jeszcze lepiej, gdybyscie mialy jakies dane o prowadzeniu przez niego ciazy. bede wdzieczna za jakiekolwiek info. dziekuje i pozdrawiam szczeliwe oczekujace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laminja Re: dr hab. wichrzycki- karowa 15.11.05, 13:57 nie znam go jako doktora, ale od wielu lat jako człowieka. I jako człowiek jest bardzo uroczym Panem. Myślę, że jest dobrym doktorem - choćby ze wzgledu na swoje ogromne doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
vasylkova Re: dr hab. wichrzycki- karowa 16.11.05, 13:27 A czy wiesz moze, czy mozna sobie jakos "zaklepac" wczesniej szpital? - mieszkam za granica, ale przyjade do Polski przed porodem, czy powinnam sie zglosic do przychodni, czy moga mnie juz poprowadzic w samym szpitalu? Pierwsze dziecko rodzilam na Karowej wlasnie, i drugie tez zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 Re: dr hab. wichrzycki- karowa 17.11.05, 13:31 jak poszlam we wtorek na karowa, zeby dostac sie do jakiegokolwiek lekarza, to w okienku uslyszlam, ze miejsc nie ma do konca roku. cale szczescie dr wichrzycki zainteresowal sie moim losem (mam stwierdz poronienie zagrazajace i potrzebowalam duphastonu) i tym sposobem mam lekarza. mysle jednak, ze jak zacznie sie akcja porodowa, to zaden szpital nie moze ci odmowic przyjecia. ale moze lepiej upewnij sie. pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: dr hab. wichrzycki- karowa 17.11.05, 13:38 Szpital może odmówić przyjęcia jeśli nie ma miejsc. O ile wiem, nie ma możliwości rezerwacji miejsca w żadnym szpitalu (przeciez żadna z nas nie wie, kiedy dokładnie urodzi). Najlepiej zadzwonić do szpitala i zapytać jak u nich sprawa wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś