retet 08.12.05, 13:51 Dziewczyny! Mam wielka prosbe. Czy ktoras moze mi polecic DOBREGO lekarza lub lekarke do poprowadzenia ciazy w Warszawie i najlepiej ze szpitala na Zelaznej. Jak chodzilyscie? Do przychodi czy prywatnie. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikaw1 Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 08.12.05, 17:20 Witam, mogę polecić Ci swoją lekarz, Czesława Dukaczewska-Wójcicka, jest lekarzem w św. Zofii, ale ja do niej chodzę prywatnie, przyjmuje w Pruszkowie pod Warszawą link do jej gabinetu www.contenta.pl polecam ja z czystym sumieniem, chodzę do niej już chyba 6 rok, a w chwili obecnej jestem w 9 miesiącu ciąży ))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona298 Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 09.12.05, 07:53 ja też chodzę do dr Dukaczewskiej w Pruszkowie, wcześniej chodziłam do Novum, ale z tej lekarki jestem bardziej zadowolona, termin mam na 29 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
mirudka Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 08.12.05, 22:33 odpowiedziałam ci chyba na CiP. ja chodze do Marzenny Padzik i bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gunia76 Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 09.12.05, 22:51 Gorąco polecam dr. Padzik! Nie wyobrażam sobie lepszego ginekologa! Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek22 Re: Wybor lekarza, Warszawa, , pomocy!!! 06.03.06, 19:01 Ja mam troche inne zdanie o dr Padzik. Chodziłam do niej przez całą ciążę, zostawiłam ponad 1000 zł ( koszt wizyty prywatnie 120 zł ). Na kazdej wizycie mówiła że wszystko jest ok, robiła dla potwierdzenia usg. Byłam spokojna i ufałam jej. W38 tygodniu poszłam na wizyte do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej, zrobiono mi ktg i usg.Lekarz wykonujący usg był w szoku, parametry dziecka nieprawidłowe, brzuszek i główka za malutkie , odpowiadajace 34 tygodniowi, waga dziecka na 32-33 tydzień.Lekarka w przychodni od razu położyła mnie na oddział patologii ciąży.Nie umiała wyjaśnić skąd te nieprawidłowości.Miałam wywoływany poród.Malutka miała 2500 i 47 cm..Dr Padzik nawet potem nie przyszła zapytać jak czuje się mała, czy wszystko w porzadku.Nadmienie ze taka sama sytuacje miala moja siostra,która także chodziła do tej lekarki. Na jej nieszczescie nie dostala skierowania do przych przyszpitalnej, nie odkryto malej wagi maluszka , urodzila 2 tyg po teminie. Mały był "zabiedzony", miał przeswitującą skóre i od razu trafił do inkubatora .Nam sie wydaje że mamy jakis problem złożyskiem które w pewnym momencie przestaje odżywiać prawidłowo malenstwo. Ale to same tak sobie wydedukowałyśmy, a od tego jest chyba lekarz !!! Pytanie po co robi to usg skoro nie umie wykryć takich nieprawidłowości.Nie polecam , uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
askawaw Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 09.12.05, 00:38 Polecam dr Marcina Zioło. Przyjmuje w gabinecie przy rondzie Babka - Babka Medica, tel 6375001. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: Wybor lekarza, 06.03.06, 19:14 też go polecam, właśnie kończymy moją ciążę, (41 tydzień), szczególnie fajne jest to, że wizyta kosztuje 70 zł (inni lekarze biorą przeważnie 100-120 zł), no i nie jest naciągaczem - tzn. nie każe Ci przychodzić co tydzień, jeśli nie ma takiej potrzeby. ostatnio stwierdził też, że nie ma sensu robić mi płatnego USG tuż przed terminem porodu, bo w związku z tym, że zapowiadało się, że się przeterminuję, zrobimy już w szpitalnym punkcie konsultacyjnym przy okazji wizyty na ktg. także polecam! i jak się źle czujesz, jesteś zmęczona i masz dość, to nie robi problemu z tym, by dać kilka dni zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmwwa Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 09.12.05, 00:50 jeśli cenisz doswiadczenie, spokój i rzeczowość serdecznie polecam dr Kukulskiego tel 602 238 152 - przyjmuje prywatnie w gabinecie zaraz obok szpitala na żelaznej a poza tym jest baardzo cirpliwy i poświęca pacjentce i rodzinie dużo uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
retet Re: Wybor lekarza, Warszawa, ZELAZNA, pomocy!!! 09.12.05, 09:56 Bardzo Wam dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Wybor lekarza, Warszawa, Żelazna, pomocy!!! 06.03.06, 20:05 Zdecydowanie i na 100% dr Maria Łubiarz- a to z kilku powodów 1) jest jednym z najtańszych lekarzy z Żelaznej 2) nie sieje paniki (acz nie twierdzę że reszta sieje) 3) dokładna niesamowicie 4) opanowana szalenie 5) sympatyczna 6) postrzega pacjentkę jako całość (holistycznie) a nie tylko jako korpus dźwigający ciężarną macicę ) 7) wizyta trwa nie wg rozplanowanego czasu tylko autentycznych potrzeb tj. aż uzyskasz odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania i wątpliwości Przyjmuje w środy w Lecznicy Św Zofii. Zapisy telefoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
born82 dr Warzechowski 06.03.06, 22:07 Witam! Bardzo goraco polecam dr Warzęchowskiego Wiecej : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=21852032&a=21855904 Przyjmuje na Zytniej w srody. Jakby co moge podac tel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
born82 Re: dr Warzechowski 06.03.06, 22:10 Sorki, tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=22340069&a=23528260 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carola20 Re: dr Warzechowski 07.03.06, 10:06 Wszystko prawda. Jestem po opieka Dr Warzechowskiego od kilku lat, rodziłam dwoje dzieci na Zelaznej.Lekarz jest rewelacyjny.Zobacz tez watek - "szukam lekarza z Zelaznej...." z przed mieisiaca lub inne podobne - duzo dobrych opinni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rybinek17 Re: dr Jacek Szymański 07.03.06, 10:43 Ja osobiście polecam Szymańskiego z-ca ordynatora, podobno ciężko sie do nie go dostać z przychodni. Przyjmuję u św. Zofii także odpłatnie wizyta 90zł.Lekarz bardzo kompetentny i delikatny, niestety o wszystko trzeba go wypytywać nie wiem może nieśmiały czy co? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: dr Jacek Szymański 20.03.06, 22:20 Ja też go polecam. Przyjmuje też na ul Żytniej 16 m 50,w poniedziałki od 17-20, koszt wizyty to 100 zł. Właśnie dziś byłam na kolejnej wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska99 Re: dr Warzechowski 14.03.06, 10:56 ja też prowadzę ciążę u Doktora i jestem zadowolona. Ostatnio jednak dostałam informację z dobrego źródła, że doktorowi nie przedłużono umowy w Św. Zofii. I tak będę do niego chodzić bo go cenię ale czy wiecie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: Wybor lekarza, Warszawa, Zelazna, pomocy!!! 14.03.06, 12:15 ja też polecam dra Warzechowskiego, ale nic nie wiem na temat jego umowy chodziłam i chodzę do niego, urodziłam zdrową, cudowną córeczkę, zajrzał do mnie w szpitalu i w ogóle jest super Odpowiedz Link Zgłoś
carola20 Re: Wybor lekarza, Warszawa, Zelazna, pomocy!!! 06.04.06, 09:18 W tym tygodniu rodzila maja kolezanka prowdzano przez Dr Warzechowskiego i był normalnie w szpitalu, bo ja odwiedzał. Ta umowa to chyba jednak plotka. Zraeszta jest super niezaleznie od szpitala.Carola. Odpowiedz Link Zgłoś
irenan2000 Re: Wybor lekarza, Warszawa, Zelazna, pomocy!!! 06.04.06, 15:21 Jacek Szulc przyjmuje na Łuckiej i na Żelaznej, młody, sympatyczny, kompetentny lekarz. Koszt wizyty na Łuckiej 70 zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gaba36 Re: Wybor lekarza, Warszawa, Żelazna, pomocy!!! 06.04.06, 16:44 Ja z całego serca przychylam sie do kandydatury dr Kukulskiego lub Zioło. U drudiego robiłam przez ciążę USG, pierwszy mi ją prowadził. Dr Kukulski rewelacja. Spokojny, rzeczowy, wyluzowany, zawsze uśmiechnięty i zawsze pozytywnie się odnoszący do pacjentki. Kilka razy potrzebowałam rady, spokojnie dzwoniłam, doradzał, nie było problemów. Druga ciąża też tylko u niego. Odpowiedz Link Zgłoś