natasza141 17.01.06, 14:31 Czy któraś z Was słyszała aby we Wrocławiu można było zrobić usg 4D? Wiem ze 3D jest dostępne juz od dłuzszego czasu, ale mnie interesuje 4D. Może ktoś miał robione albo słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialu Re: USG 4D- Wrocław 17.01.06, 14:47 W "Medix" na Grabiszyńskiej mają robić USG 4D od przyszłego tygodnia. Ponoć sprzęt już kupiony tylko lekarze się szkolą. Odpowiedz Link Zgłoś
dociaczek Re: USG 4D- Wrocław 18.01.06, 10:26 Usg $d we Wrocławiu jest w Mediconcepcie", na ul, Krzyckiej. Ja robiłam u dr Halamy nie polecam(u tego lekarza), koszt 150zł z nagraniem. jesli nie jestes pacjetką tej przychodni miałam odczucie że robia bardzo pobieżnie zawsze ponoc brakuje im czasy i jest duzy poślizg. Przyjmuje tez tam dr jarosz może u niego jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
emi_74 Re: USG 4D- Wrocław 18.01.06, 10:43 Ja robilam u dr. Mydłowskiego w Mediconcepcie i nie bylo zle. Cena jak wyzej, ale mial dla mnie czas. dr. Jarosz chyba nie robi USG 4D, bo ja normalnie jestem jego pacjentka, a na USG wyslal mnie do dr. Mydlowskiego. Moim zdaniem takie badanie raz na ciazy wystarczy. Fajne wrazenia, bo widac lepiej niz na zwyklym USG, no i dostalismy "zdjecie" malucha, ale cena tez niezla. Odpowiedz Link Zgłoś