sykol 25.01.06, 21:51 W GEMELLI A ILE W ZEROMSKIM? DAJCIE ZANC JESLI KTORAS TAM BYŁA OCZYWISCIE ZE SKIEROWANIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia752 Re: KRAKÓW-ILE KOSZTUJE SZKOŁA RODZENIA 25.01.06, 21:59 W 2003 r w Żermskim było za darmo, tylko trzeba było sie dużo wcześniej zapisać, więcej chętnych niż miejsc, jak jest teraz, nie mam pojęcia - bez skierowania oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: KRAKÓW-ILE KOSZTUJE SZKOŁA RODZENIA 25.01.06, 22:48 w gemelli rewelacyjnie ale 200 zł, w żeromskim za free ale dużo ludzi, teraz otwarki szkołę za free na ujastku, można się zapisywać moja kumpela tam idzie plan zajęć na moje oko wygląda ok, poza tym krótki termin(wejdź nastronę ujastka www.ujastek.pl to będziesz wszystko wiedzieć)..oczywiście wszystko BEZ SKIEROWANIA pozdrawiam, kinga Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: KRAKÓW-ILE KOSZTUJE SZKOŁA RODZENIA 26.01.06, 11:28 jeslio chodzi o skierowanie to pewnie chodzi ci o to zaswiadczenie od twojego lekarza że nie ma przeciwskazań do uczęszczania na zajecia w szkole. W Gemelli takie wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś