123j1 08.02.06, 12:34 dziewczyny czy znacie lekarzy z tej przychodni chodzi mi o ginow oczywiscie ja mam trafic do jaroslawa kaczynskiego moze cos wiecie na jego temat lub tej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moreno500 Re: przychodnia bielany 08.02.06, 15:38 jarosław kaczyński dobrze nie wróży, on przeciez nie jest ginekologiem)) a tak poważnie to niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
asiabeti Re: przychodnia bielany 18.02.06, 22:58 Podobno dobry gin. Ja chodze tam do dr Ostrowskiego. Ale jezeli chcesz rodzic w bielanskim to dr. Kaczynski podobno tam pracuje i lepiej isc do niego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: przychodnia bielany 19.02.06, 13:14 telefon do j. kaczyńskiego wysłałam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
asia2737 Re: przychodnia bielany 22.04.06, 20:37 Przez pierwsze trzy miesiące ciąży chodziłam do tej przychodni, prowadziła mnie doktor Borkowska-Gomez.Już na pierwszej wizycie powiedziała, ze owszem jestem w ciąży, ale ciąża jest zagrożona, przy czym nie dała mi żadnych leków na podtrzymanie(miałam plamienia), tylko kazała odpoczywać przez Świeta(to było przed Bożym Narodzeniem). Nie muszę pisać w jakim byłam stresie. Najpierw radość bo 2 kreski na teście, a potem tak jakbym dostała obuchem w łep. Byłam też raz u doktora Ostrowskiego, trafiłam do niego ponieważ znów pojawiły mi sie plamienia a moja lekarz prowadząca tego dnia nie przyjmowała (dzieki Bogu).Zbadał mnie i stwierdził, ze wszystko jest ok, że te plamienia nie zagrażają ciąży i są związane z zagniezdzaniem sie zarodka, przepisał Duphaston na wszelki wypadek, no i przede wszystkim podniósł mnie na duchu i uspokoił, bo od pierwszej wizyty u mojej prowadzącej żyłam w ciagłym stresie ze strace dziecko. Poza tym jest rozmowny i bardzo miły i na prawdę polecam go. Miałam rowniez kontakt z dr Kaczyńskim- robił mi usg w 12 tyg ciąży. Nie zbadał przezierności karkowej, bo podobno dziecko się przekreciło. Nie dostałam też zdjeć, bo jak sie później okazało ten aparat do usg zdjęć nie drukuje. I ten incydent spowodował, że postanowiłam zmienić tą przychodnię, a moja obecna lekarz prowadzaca tylko spojrzała na mnie znaczaco, gdy jej powiedziałam, dlaczego w opisie z usg nie było zmierzonej przezierności karkowej. Reasumując- polecam dr Ostrowskiego, mimo, ze byłam u niego tylko raz na wizycie, ale wydał mi się na prawdę kompetentny i z dobrym podejściem do pacjentki. Co do usg, to róbcie je sobie dziewczyny w innej przychodni lub prywatnie, bo wydaje mi sie, że sprzęt jakim ta przychodnia dysponuje jest przestarzały, skoro nie drukuje zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: przychodnia bielany 22.04.06, 20:50 ja właśnie byłam w środę na ostatniej wizycie u dr.Ostrowskiego poprowadził mi całą ciążę SUPER LEKARZ polecam go naprawdę, jest miły wyrozumiały i widać zna sie na rzeczy przychodzi do niego ogrom kobiet w ciąży wiec musi być dobry, zapisy ma z mc wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: przychodnia bielany 24.04.06, 11:29 Czy któraś z Was miała taki przypadek robiąc usg w tej przychodni ze powiedzieli Wam ze będzie chłopiec a urodziła sie dziewczynka lub na odwrót ??? Mi robił usg dr. Ostrowski w ok 22 tyg i stwierdził chłopczyka ja sie juz nastawiłam ale boje sie ze moge sie rozczarowac bo tylko on to potwierdzil i tylko raz z koleii na usg 3D dzidzia nie chciała sie pokazać. Będę wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
123j1 Re: przychodnia bielany 24.04.06, 13:35 ja nie moge ci pomoc co do trafnosci co to za plec bo mnie tez czeka polowkowe usg .ja chodze do j.kaczynskiego i jestem zadowolona jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: przychodnia bielany 03.09.06, 08:30 prowadzę ciąże u dr Ostrowskeigo. super człowiek. szkoda,że nie pracuje w szpitalu. ale co do usg, to zaznacza,że jakośc tego sprzetu pozostawia wiele do życzenia, po prostu jest juz stary, więc przezierności, połówkowe robiłąm w innym miejscu. tam po prostu można sobie popatrzeć jak serduszko bije. jest bardzo miły, podał mi soją komórkę (korzystałam już dwa razy). potrafi podtrzymać na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: przychodnia bielany 03.09.06, 13:58 Mi całą ciąże prowadził dr. Ostrowski, polecam go, przesympatyczny człowiek, teraz mam ślicznego synka. Odpowiedz Link Zgłoś