paytay 07.04.06, 19:42 Witam. Moje drogie panie czy któraś zna dr. dydowicza? Jaki jest i czy można mu ufać? Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka255 Re: dr. Dydowicz 21.04.06, 09:58 ja też chciałabym się dowiedziec, co to za lekarz, zapisałm się do niego na poniedziałek na usg 4d, dobry jest? malinka Odpowiedz Link Zgłoś
paytay Re: dr. Dydowicz 23.04.06, 22:32 no i jak malinka255?? odpowiada ci?? narazie nie mogę marudzić jest miły i wogóle. Zobaczymy na porodówce Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: dr. Dydowicz 24.04.06, 15:58 Szczerze-z usg jestem zadowolona, jesli chodzi o to, że widac fajnie na tym 3/4d, wiem że to synek(czyli będzie parka) itd.. Ale niezadowolona jestem, bo: potraktowali mnie tak szybko, byle jak, 10 minut i po usg, żadnych rozmów ...płytę zawiozłam, bo tak kazali, teraz w domu patrzę a na płycie 1 minuta nagrania... więc nie warto oszczędzac, mogłam isc do kogoś innego za 250zł, a nie do tego Dr Dydowicza za 160zł...chciałam zaoszczędzic, bo każdy grosz się liczy... malinka Odpowiedz Link Zgłoś