meemgwa 14.06.06, 14:25 Rodziłam 7 tygodni temu w Wejherowie.BYło super, naprawdę polecam.Jak chceciecoś wiedzieć to pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
csk2 Re: Wejherowo 14.06.06, 14:58 Witam, Muszę przyznać, że napawają mnie optymizmem opinie na temat wejherowskiej porodówki. Jestem z Wejherowa i na chwilę obecną zamierzam tu rodzić, chociaż wszyscy lekarze, których spotykam mi to odradzają (dodam, że to środowisko trójmiejskie - biorę więc poprawkę na ich opinie). Obawiam się tylko, jak są tutaj traktowane pacjentki, których ciążę prowadził lekarz spoza oddziału. I jeszcze jedno, czy miałaś położną tylko dla siebie (np. wynajętą). Dzięki za odpowiedź. Pozdrowienia dla maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: Wejherowo 14.06.06, 16:34 Ja rodziłam w Wejherowie 4 tygodnie temu. Generalnie polecam ! Porodówki ok, położna przy pordzie (miałam poród rodzinny) też ok, połoznictwo ok. Czasami miałam pretensjie do lekarzy że trochę szybciej mogliby działać (zlecić badania) podjąć decyzję. No Leśna Góra to to nie jest ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.1976 Re: Wejherowo 14.06.06, 20:10 ja też chcę rodzić wWejherowie.Jestem już po terminie i byłam już 2 razy w szpitalu bo dostałam skierowanie.Bardzo miło i profesjonalnie zostałam potraktowana.Mam nadzieję ,że w trakcie porodu i po też tak będzie.Ja jestem z Gdyni (jestem pracownikiem służby zdrowia)słyszałam bardzo dobre opinie o szpitalu ,również od lekarzy. Odradzano mi np. Redłowo co ma też swoje odzwierciedlenie na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
meemgwa Re: Wejherowo 15.06.06, 20:40 nie miałam jakichkolwiek znajomości w Wejherowie ani też wcześniej umówionej połoznej czy lekarki. Będąc w ciązy odwiedziłam oddział i poszukałam opini na forum i wśród znajomych. Ale jedną rzecz polecam z całego serca choć kosztuje 300 zł - to jest pokoik jednoosobowy gdzie może też być mąż.Rewelacyjna sprawa.Miałam poranione sutki,które mogłam po prostu wietrzyc , mój mąż został na noc i nie musiałam wstawać , a do tego goście byli tylko tacy, jakich sama chciałam widzieć .POlecam bo ten wydatek się opłaca. W końcu nie rodzimy co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
justynaz2010 Re: Wejherowo 17.06.06, 19:21 A czy orientujesz sie jak z kwestia nacinania krocza? Czy tak jak w Redlowie u pierworodek robi sie je rutynowo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamastaska Re: Wejherowo 17.06.06, 22:32 Ja tez urodzilam w Wejherowie, a co do krocza to raczej nie robia tego rutynowo. Mnie co prawda nacieli ale wczesniej rozmawialam o tym z polozna. Dodam ze mialam bardzo ciezki porod i doceniam wyrozumialosc, fachowosc oraz cierpliwosc calego personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.1976 Re: Wejherowo 24.06.06, 22:17 Urodziłam 17.06 w Wejherowie. Niestety przy pełnym rozwarciu okazało się ,że mały się nie chce wstawić i zakończyło się cięciem cesarskim.Ale położne super i opieka po porodzie też.Polecam salę jednoosobową za opłatą ale warto. Mąż był cały czas ze mną i synkiem . Razem opiekowaliśmy się Małym . Chętnie odpowiem na jakieś wasze pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Wejherowo 07.07.06, 16:21 A jak jest z cc w Wejherowie? Czy robią bez problemu, czy trzeba spełniac szereg warunków? Mam skierowanie od lekarza na cc ale nie wiem czy mi je uznają (mam wąski kanał rodny) Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 Re: Wejherowo 17.07.06, 21:37 Mam ten sam problem i wybieram sie takze do tego szpitala na porod, zreszta moj lekarz prowadzacy jest z niego. Powiedzcie czy wszystkie polozne sa tak mile i fachowe czy tylko niektore? wieksze sale to sa 3 osobowe? Odpowiedz Link Zgłoś