warta15 12.07.06, 21:39 Zamierzam tam rodzic , poradzcie czy ten czy jednak jakis inny , aha bede miala cc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannakaw1 Re: Szpital na dyrekcyjnej Wrocław -co sądzicie o 14.07.06, 11:43 Sama jeszcze nie rodziłam (termin mam na październik) ale moje koleżanki, które tam rodziły były bardzo zadowolone. Dlatego, mimo nieprzychylnych opinii w internecie, mam zamiar tam rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
galea1 Re: koleżanka miała tam cc 14.07.06, 22:13 i bardzo narzekała na brak pomocy po porodzie. nikt nawet nie zainteresował się, czy ma pokarm Odpowiedz Link Zgłoś
ryba751 Re: koleżanka miała tam cc 20.07.06, 18:30 Dyrekcyjna jest OK lekarze są super przy porodzie położne też niestety gorzej jest po porodzie na salach. A najgorzej jest z pielęgniarkami przy noworodkach ale da sie przeżyć rodziłam tam dwa razy raz cesarka a teraz 13 lipca p.n. i jeśli będę rodzić po raz trzeci to też wybiorę Dyrekcyjną. Pozdrawiam i cieszę się że jestem już po i z synkiem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: Szpital na dyrekcyjnej Wrocław -co sądzicie o 01.08.06, 22:25 dalej mam wątpliwości dlatego podbijam ww wątek , proszę o rady jak nie Dyrekcyjna to który Odpowiedz Link Zgłoś