herbaciana1 23.01.07, 09:36 z przychodni szpitala na solcu czy któraś z Was prowadziła u niej ciąże? poproszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbaciana1 Re: dr romanowska solec 24.01.07, 15:23 dziewczyny podbijam bo bardzo mi zależy jestem zapisana do niej do przychodni na solcu i niewiem czego sie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
juniiii Re: dr romanowska solec 30.01.07, 01:35 Ja chodzę do niej od początku ciąży, ale nie jestem jakoś specjalnie zachwycona... kobieta jest ponoć specjalistką od naturalnych metod i zapisałam się do niej własnie w tej kwestii. Zanim jednak doczekałam terminu - zaszłam w ciążę ) I tak zostało. Taka sobie starsza pani, nic specjalnego. Za to w przychodni, wtedy kiedy ona przyjmuje zazwyczaj jest też taka specyficzna położna, która ma momentami dziwne podejście zwłaszcza do swojej pracy. Prawie zawsze trzeba się naczekać w poczekalni, bo a to się trafią czyjeś imieniny, a to pani położnej chce się pogadać o pierdołach podczas gdy poczekalnia pełna.... Kiedyś mi powiedziała że to nie kołchoz i ona nie będzie się przemęczać Jeśli masz jakieś pytania dot. pani doktor pisz na priva, bo rzadko tu zaglądam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś