izoola 23.02.07, 16:23 witam mam pytanie do kobitek uczestniczacych w programie zdrowie, mama i ja na żelaznej. czy jest mozliwosc by lekarz nagral filmik z usg na plyte? czy za jakas doplata mozna zazyczyc sobie usg 3D? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulakoszula Re: usg-żelazna-program ZMiJ 23.02.07, 19:24 Chyba nie - ponieważ nie ma tam aparatu 3D, tylko 2D. Odpowiedz Link Zgłoś
falasarna Re: usg-żelazna-program ZMiJ 23.02.07, 20:07 po pierwsze nie mają profesjonalnego usg, po drugie już od ponad 2 lat nie hańbią się opieką nad ubezpieczonymi pacjentkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_dobrowolska Re: usg-żelazna-program ZMiJ 26.02.07, 14:14 Bzdura ... a my z programu to jakie? ubezpieczone jedynie!! Żelazna posiada taki sprzęt ale jest on w innym budynku. Ostatnio jak rozmawiałam z lekarką to powiedziała, że jakby zagadać wcześniej z osobą która robi usg i przynieść płytkę to może sie uda. Tak czy inaczej ostatecznie stwierdziłyśmy, że bezpieczniej zapisać się prywatnie do lekarza z Żelaznej, który to usg robi. Np. dr Radziszewska - Babka Medica lu Łucka no i polecany Makowski - Łucka Odpowiedz Link Zgłoś