boulinka 13.05.03, 09:07 W lipcu będę rodziła z szpitalu im. Narutowicza w Krakowie swoje pierwsze dziecko. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą położną pracującą w tym szpitalu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Boulinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekomama Re: położna w Narutowiczu-Kraków 15.05.03, 20:42 A dlaczego akurat w tym szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
boulinka Re: położna w Narutowiczu-Kraków 16.05.03, 09:16 Tam zdecydowałam się urodzić moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiam2 Re: położna w Narutowiczu-Kraków 04.12.03, 19:36 Chcialam wznowic watek, gdyz nikt na niego nie odpowiedzial, a ja tez zamierzam za kilkanascie dni wlasnie tam urodzic. Czy ktos moze mi polecic jakas polozna? Odpowiedz Link Zgłoś
tallita Re: położna w Narutowiczu-Kraków 05.12.03, 17:07 I dobrze zrobiłaś podnosząc ten wątek. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie i odpowie, bo też wybieram się do Narutowicza. A może Ty, gdy będzie już po wszystkim też później podzielisz się doświadczeniami... Życzę lekkiego porodu i zdrowego Malucha, Pozdrawiam, Magda z Groszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
todzio1 Polecam 08.12.03, 08:11 Co prawda nie rodzilam przy niej, bo to mnie dopiero czeka za trzy miesiace, ale mysle, ze kobieta jest warta polecania, bo: *wspolpracuje z moim lekarzem, ktory jest dobrym fachowcem, wiec nikogo zlego by w swoim prywatnym gabinecie nie zatrudnial *jest bardzo mila i sympatyczna Robcie jak chcecie, podaje namiary: Monika Kurowska 501-545-065 P.S. A dlaczego nie wolicie oplacic swojego lekarza? Ja chyba oplace ginia, albo zaszaleje i wezme oboje! Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-sz Re: Polecam 11.12.03, 15:34 Polecam szczerze położną Krystynę Srebnicką. Przyjezdza o kazdej porzed dnia i nocy, jak sie z nia wcześniej umówi. Ja przy niej urodzilam szczęsliwie Mikolaja, a cala moja masa moich koleżanek i sąsiadek swoej dzieci i wszystkie byłysmy bardzo zadowolone. Mozna tez na jej pośrednictwem zorganizowac znieczulenie, co norlalnie nie jest w tym szpitalu takie latwe. Pto jej numer 604-733-138 Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
todzio1 P. Srebnicka 11.12.03, 16:51 Slyszalam o niej, ktos znajomy przy niej rodzil przypadkiem, bo byla na dyzurze i bardzo z niej byl zadowolony. A bardzo podoba mi sie osoba, ktora jest mila sama w sobie niezaleznie od tego, czy oplacona czy po prostu byla w ten dzien w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ricky300 BARDZO POLECAM P. SREBNICKA!!!! 15.04.04, 16:44 Jestem wlasnie po takim porodzie z pania Srebnicka, na ktora trafilam akurat na jej dyzurze. Urodzilam w 20 minut, bez znieczulenia. Jest przemila, nawet dla ludzi 'z ulicy', czyli bez wczesniejszego umawiania i placenia za asyste. W gruncie rzeczy lekarz wlasciwie nie byl potrzebny. Przyszedl, popatrzyl, pewnie wymagaja tego procedury. Ale porod szczesliwy odbylam z bardzo mila p. Krysia. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: położna w Narutowiczu-Kraków 11.12.03, 19:29 Polecam szczerze panią Jolantę Tolewską!!! Odpowiedz Link Zgłoś