andzelika2 18.06.03, 15:18 Mam termin na 18.08 i wiem, ze bede mial robiona cesarke. Pierwsze dziecko corke rodzilam 6 lat temu na Kaminskiego, ale teraz zupelnie nie wiem gdzie sie zdecydowac. Gdzie najlepiej we Wrocławiu robia cesarke? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zachar7 Re: cesarka we Wrocławiu 01.08.03, 11:03 Ja tez bębę miała cesarkę w sierpniu. Idę do szpitala na pl. 1 Maja. Ginekolog mi polecił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foczka4 Re: cesraka we Wrocławiu 02.08.03, 17:59 slyszalam ze pani doktor Balcerek swietnie robi cesarki. pracuje na Kaminskiego. obecnie przyjmuje w MediConcept na ul. krzyckiej wiem ze umawia się z pacjentakami na termin i jest bardzo pomocna! jak chcesz to skorzystaj! jej nr tel. 605433343 pozdrawiam!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
i.r dr Balcerek 14.08.03, 08:55 foczka4 napisała: > slyszalam ze pani doktor Balcerek swietnie robi cesarki. pracuje na > Kaminskiego. obecnie przyjmuje w MediConcept na ul. krzyckiej wiem ze umawia > się z pacjentakami na termin i jest bardzo pomocna! jak chcesz to skorzystaj! > jej nr tel. 605433343 > pozdrawiam!pa! nie wiem, jakie sa cesarki w wykonaniu p. Balcerek, ale jesli chodzi o opieke w czasie ciazy jest super. wszystko mowi, bada delikatnie, wizyta z usg kosztuje 100 zl. przemila i fachowa! Odpowiedz Link Zgłoś