figowa.9 15.08.07, 21:47 Jakie macie opinie o opiece pielęgniarskiej i pediatrycznej na tym oodziale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: MIĘDZYlesie- oddział noworodków 26.08.07, 22:19 Rodzilam tam przeszlo miesiac temu i goraco POLECAM. super opieka podczas porodu i po porodzie,zreszta wystarczy poczytac komenarze na forum. opieka noworodkow rowniez na najwyzszym poziomie,dzieci sa dokladnie badane a mamy o wszystkim informowane.jezeli jest najmniejsze podejzenie jakiejs choroby to dzieciatko jest dodatkowo badane i razem z mama zostaje dluzej w szpitalu gdzie ma kompletne badania. jesli macie jakies konkretne pytania to piszcie,w miare mozliwosci odpowiem, Odpowiedz Link Zgłoś
andzka24 Re: MIĘDZYlesie- oddział noworodków 27.08.07, 07:40 a ja nie polecam. wypuszczon mnie z dzieckiem w drugirj dobie z żółtaczką, po kilku dniach dziecko było pomarańczowe i trafiło do szpitala na naświetlanie i antybiotyk, dokarmiano małą bez mojej wiedzy, w nocy jak odwiedziłam oddział noworotkowy to pielęgniarka jedną butelką karmiła wszystkie maluchy a potem dziewczyny się dziwiły że dzieci są spokojnie i nie chcą ssać piersi. ja nie polecam, ale decyzja należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: MIĘDZYlesie- oddział noworodków 27.08.07, 08:58 z zoltaczka wypuszczono mnie z Karowej i na dodatek nie wpisano do ksiazeczki poziomu bilirubiny i pediatra nie miala do czego sie odniesc. decyzja nalezy do was. ja jestem bardzo zadowolona,lezalo mnostwo dzieci z jakimis dolegliwosciami bo lekarze tak latwo nie wypisuja jak cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: MIĘDZYlesie- oddział noworodków 27.08.07, 12:50 O którym szpitalu dokładnie piszecie??? W IMiDZ położnictwa chyba nie ma?;/ Zakręciłam sie nieziemsko... Dostałyście się tam bez problemów, czy pomogły " układy i znajomości"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzka24 Re: MIĘDZYlesie- oddział noworodków 27.08.07, 12:56 chodzi o szpital kolejowy w międzyleniu ul. bursztynowa Odpowiedz Link Zgłoś
justiq do ignis 27.08.07, 13:38 Położnictwa nie ma w Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu. A temat dotyczy szpitala na Bursztynowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: do ignis 27.08.07, 14:18 Dzięki Mieszkam w Warszawie już baaaardzo długo. Do tej pory w szpitalach bywałam sporadycznie i raczej w sprawach zawodowych. Nie znam oddziałów położniczych. Najbliżej miejsca zamieszkania jest Szpital Bielański, ale często mam wizję, że odsyłają mnie ze szpitala do szpitala) Mąż chce zrobić mała listę i w "godzinie zero" w takiej sytuacji nie ganiać do przypadkowych IP Mamy jeszcze 2 miesiące, więc możemy jeszcze sobie pogadać a pewnie czas pokaże gdzie Mała przyjdzie na świat Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: do ignis 28.08.07, 09:38 Ze mna rodzila dziewczyna ktora z Slca odeslana do Otwocka,po drodze miala Miedzylesie i tam bez problemu ja przyjeli. Odpowiedz Link Zgłoś