monica188 28.02.08, 20:53 Znacie może jakiegoś lekarza w Trójmieście z którym można by było załatwić cesarkę? Przeżyłam tak ciężki poród,że nie wyobrażam sobie rodzić ponownie.. Jeżeli któraś z Was jakoś może mi pomoc z wiadomych względów proszę o wiadomość na priv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasznika Re: Do dziewczyn z trójmiasta 01.03.08, 11:08 na pewno w Swissmedzie na Wileńskiej można ale nie znam cennika, zadzwoń zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
monica188 Re: Do dziewczyn z trójmiasta 01.03.08, 16:33 tam cc kosztuje 6tys. więc niestety mnie nie stać dlatego chciała bym załatwić cc w zwykłym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
misiek556 Re: Do dziewczyn z trójmiasta 03.03.08, 08:52 Czy dzowniłaś może ostatnio do Swissmedu? Ja słyszałam, że koszt cesarki to 5 000zł. Czyżby znowu podwyżka? Odpowiedz Link Zgłoś
hoene Re: Do dziewczyn z trójmiasta 04.03.08, 10:27 o cc zawsze decyduje lekarz od dziewczyn w szpitalu, ktore poznalam, jak rodzilam ,mowily, ze najlepiej ryzyko cc potrafi ocenic ten dr pro-femina.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lena111 Re: Do dziewczyn z trójmiasta 04.03.08, 18:57 Mi robił CC dr Olszewski byłam b. zadowolona. Można wejśc na jego strone www.pro-femina.com z tego co wiem to w tej chwili robi cesarki w Swissmedzie. gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś