Dodaj do ulubionych

remont na bródnie

11.04.08, 08:40
Dziewczyny nie wiecie od kiedy mają remontować. Czy podczas remontu na
porodówkę i ginekologię czy patologię nie będą nikogo przyjmować?????????
Bardzo proszę o informacje
Obserwuj wątek
    • polcia79 Re: remont na bródnie 11.04.08, 23:17
      Hej z tego co wiem od lekarza prowadzącego zamykają 15 czerwca przyjęcia bo od 1
      lipca idą do remontu tak więc porodówka a co za tym idzie patologia będą
      zamknięte.Info pewne mam termin na 10 czerwca i liczymy, że sie wyrobię.pozdrawiam
      • mamik3 Re: do polci 12.04.08, 07:32
        Nie wiesz ile im się zejdzie. ja mam na wrzesień i nie wiem czy brać ten szpital
        pod uwagę. A tak a propos jak tam będzie wyglądał poród napisz co wiesz
        /interesuje mnie wszystko szczególnie ochrona krocza i pozycja podczas porodu/
        Pozdrawiam
        • polcia79 Re: do polci 12.04.08, 20:39
          W czwartek ide do lekarza to zapytam sie jak długo planuja remont i dam Ci znać,
          co do ochrony krocza...powiem szczerze, ze nie jest to dla mnie najwazniejsza
          sprawa przy pierwszym porodzie miałam nacięte krocze nawet nie wiem kiedy i
          gdyby nie to, że mnie szyli wogóle bym o tym nie wiedziała (rodziałam na solcu)
          jeśli jest taka konieczność to niech nacinaja tylko dobrze szyją jestem dwa lata
          po porodzie i nie miałam żadnych problemów mąż mówi, ze gdyby nie wiedział to by
          nawet nie było widać wole cięcie niż gdyby miało pęknąć bo zawsze pęka nie tam
          gdzie powinno, co do pozycji...przyjaciółka rodziła tam dwójkę dzieci i robiła
          co chciała w finalnym momencie leżała na łóżku gdyż nie miała siły inaczej, ja
          na solcu też póki miałam siły szukałam pozycji najlepszej dla siebie i mam
          nadzieję, ze nikt mi tego tutaj też nie zabroni.Dla mnie najważniejszą sprawą
          jest fachowa opieka maluszka i życzliwy personel a z tego co wiem to tak własnie
          jest.jeśli tylko będę wiedziała coś więcej napiszę.
          pozdrawiam gorąco
          • gosia244 Re: do polci 14.04.08, 21:13
            ja tez slyszalam o bardzo zyczliwej opiece nad pacjntkami.mam termin
            na 8 maja. wiem tylko ze wprowadzono zakaz wynajmowania poloznych,
            nie wiem cczy caly czas to obowiazuje.i wiem ze zzo jest bezplatne.
            • moni-ka7 Re: do polci 15.04.08, 07:54
              co do pozycji podczas porodu to moja siostra rodzila tam dwa razy i
              niestety zawsze na wznak na lozku porodowym.chyba jedynie na to
              narzekala i jeszcze na ciasnote w salach poporodowych.malo miejsca
              dla poloznic a co dopiero jak zwali sie tabun gosci.rzeczywiscie
              bylo ciasno i duszno.pozdrawiam
              • gosia244 Re: do polci 15.04.08, 17:39
                a ja slyszalam ze mozna rodzic w normalnej pozycji nie na zaden
                wznak.ktos ostatnio pisal ze rodzil normalnie w pozycji polsiedzacej
                na lozku.Byl w sali, worek sako i inne rozne rzeczy. zreszta chodzac
                na szkole rodzenia, nawet polozna mowila ze mozna przyjmowac rozne
                pozycje.ze napewno nie bedzie sie rodzic lezac plackiem.
                • heca7 Re: do polci 15.04.08, 18:42
                  Jak prawie 3 lata temu rodziłam to 2 tyg. później zaczynał się
                  remont. I wtedy nikogo nie przyjmowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka