grutkosia 25.09.03, 13:31 DZISIAJ SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE JESZCZE NA TEN ROK JEST PLANOWANY REMONT ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO NA KAROWEJ. BĘDZIE SIĘ TO WIĄZAŁO Z "OBCIĘCEM" MIEJSC KTÓRYCH I TAK TERAZ BRAKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaque Re: REMONT NA KAROWEJ! 26.09.03, 11:43 A czy wiesz kiedy dokładnie ma być ten remont? Odpowiedz Link Zgłoś
grutkosia Re: REMONT NA KAROWEJ! 26.09.03, 16:32 dokładnie nie ale mam termin na listopad więc myślę, że gdzieś w tym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
olegra Re: REMONT NA KAROWEJ! 29.09.03, 16:48 remont na karowej już trwa (byłam tam dzisiaj i widziałam jak rodzące kobiety odsyła się do szpitala praskiego)... A ma potrwać do wiosny. Jestem załamana, bo mam termin na koniec października i chodzę tam do poradni konsultacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
elzetka Re: REMONT NA KAROWEJ! 08.10.03, 08:56 Najnowsze informacje z Karowej są takie, że remont oddziału położniczego jest zaplanowany na pół roku, miejsca ograniczone o 50%. Mam termin na kwiecień i liczę na to, że się wyrobią, jak pierwszy raz tam rodziłam stan tego oddziału nie przeszkadzał mi aż tak bardzo, no może poza łazienką, ale najważniejsze były super wygodne nowe łóżka, teraz po remoncie to było by już naprawdę milutko. Piszcie, jak będziecie miały nowe wieści, wszystkie mamy, które zamierzacie tam rodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: REMONT NA KAROWEJ! 10.10.03, 19:08 dziewczyny, wytlumaczcie mi dlaczego tak bardzo wszystkie chcecie tam rodzic. Ostatnio Karowa zrobila sie dosc modna. Przeciez jest to straszny moloch, przerob maja ogromny, a polozne podobna ledzowate. Ja na poczatku tez na Karowa sie napalilam, ale teraz jak zasieglelam opini tam rodzacych kobiet to chyba zrezygnuje na rzecz Zelaznej. Doradzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: REMONT NA KAROWEJ! 13.10.03, 15:51 Cześć, Zamieniasz moloch na moloch, w sumienie widzę róznicy, poza tym, ze na Żelaznej nie ma remontu Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1964 Re: REMONT NA KAROWEJ! 15.10.03, 10:44 Karowa znam bardzo dobrze, zwiedzilam tam przy okazji 2 ciaz prawie wszystkie oddzialy. Trafilam tam z poronieniem (ciaza byla zagrozona ze wzgledu na moja budowe, o czym nie wiedzialam, a bylaby do uratowania, gdyby lekarze sie tym zajeli), z 2-ga (tez zagrozona) bylam caly czas pod opieka wspanialego dr. Mrozka. Polozne w calym szpitalu z wyjatkiem polozniczego sa wspaniale! Gdyby nie mamy, ktore mialy juz 1 dziecko, my, pierworodki nie wiedzialybysmy co robic z malenstwem. Porodowka wspaniale wyposazona, ale nie bylo mowy, zebym mogla sobie pospacerowac czy pojsc pod prysznic, polozna zagladala do mnie, zeby poprawic sonde na moim brzuchu, a nie gdy ja wolalam. Czulam sie opuszczona. Niby polozne widza na monitorze komputera co sie z Toba i malenstwem dzieje, ale to slabe pocieszenie, gdy cierpisz i potrzebujesz wsparcia drugiej osoby. Cale szczescie, ze pojawil sie maz. Teraz tez jestem znowu w ciazy i oczywiscie znowu wybralam Karowa. Bardzo dobrzy lekarze, oddane polozne, mile i chetne do pomocy salowe (wcale nie chca pieniedzy za pomoc), swietnie wyposazony szpital. Gdy sa problemy to tylko tam. Pewien problem to studenci, ale gdy cierpisz i potrzebujesz pomocy, to nie zwracasz na nich uwagi. Oni tez pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: REMONT NA KAROWEJ! 15.10.03, 22:55 Szpital na Karowej polecam wszystkim. Byłam tam 3 razy. Miałam okazję poznać kilka oddziałów: patologię, ginekologie, porodówke i połozniczy. W pierwszej ciąży miałam przodujące łożysko a po cesarce dostałam krwotoku i wiem, że dzięki lekarzom żyję. Potem trafiłam jeszcze z poronieniem i również nie mogę narzekać. szczególnie polecam opiekę na patologii i lekarzy. Najgorzej wspominam opekę na położnictwie. Jeżeli uda mi się jeszcze raz... to na pewno wybiorę Karową. Pozdrawiam Mirka Odpowiedz Link Zgłoś