marzi85 20.07.09, 21:49 Mam pytanie czy ktoras z was rodzila moze z ta polozna(niepamietam jej nazwiska)? Mam zamiar rodzic w tym szpitalu i moze wy powiecie mi cos o niej wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_m6 Re: Polozna Iza z IMID w W-wie 25.07.09, 15:04 Rodziłam w IMID 3 lata temu z Izą Kowalską-Cieślak (blondynka, długie włosy), nie wiem czy o nią chodzi? Bardzo mi pomogła, była miła i okazywała zainteresowanie. Ogólnie polecam, miałam do niej pełne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Polozna Iza z IMID w W-wie 25.07.09, 20:16 też rodziłam z Izą Kowalską, była super!!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marzi85 Re: Polozna Iza z IMID w W-wie 25.07.09, 20:38 Mam pytanie porod mam na 26 pazdziernika ile czasu wczesniej mam sie z nia skontaktowac ? Numer mam od znajomej i niebardzo wiem czy mam sie na nia powolac czy poprostu powiedziec ze chcialabym miec opieke poloznej przy porodzie. Wiecie moze ile kosztuje jej oplacenie slyszalam ze 1000zl Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Polozna Iza z IMID w W-wie 25.07.09, 22:37 ja miałam termin na 29 października i pod koniec sierpnia zadzwoniłam umówiłam się i pojechałam do szpitala spotkać się, obejrzeć salę itp... urodziłam 4tygodnie wcześniej. Zadzwoniłam rano i w ciągu 1,5h Iza dojechała, zresztą tak samo jak ja wstyd się przyznać ale nie pamiętam ile płaciłam 1000 lub 1500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marzi85 Re: Polozna Iza z IMID w W-wie 26.07.09, 14:18 Dziekuje za odpowiedz ,ale wracajac jeszcze do telefonu to mam sie powolac na znajoma czy powiedziec ze chce miec opieke poloznej przy porodzie? A rodzilas sn czy mialas cesarke ? Bo podobno jak jest cesarka to polozna niejest juz do niczego potrzebna i co wtedy? Placilas jej po porodzie czy przed? Odpowiedz Link Zgłoś