gosia78 07.09.09, 18:02 01.09.2009r. urodziłam Synka w szpitalu bródnowskim - służę informacjami . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetka150110 Re: urodziłam - szpital bródnowski 09.09.09, 16:56 Ja bardzo poproszę o informację o warunkach, opiece w trakcie i po porodzie i cenniku np. zzo, poród rodzinny, jednoosbowa sala itd. Dziękuję i gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_83 Re: urodziłam - szpital bródnowski 09.09.09, 18:27 Gratuluje serdecznie! Rowniez prosze o jak najwiecej info na temat tego szpitala.Termin porodu mam na 15wrzesnia i nie moge sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia78 Re: urodziłam - szpital bródnowski 09.09.09, 22:48 Warunki OK. Można powiedzieć ze skromnie ale na pewno nie brudno. Na porodówce trzy sale porodowe - jednoosobowe, nie ma możliwości wykupienia sobie prywatnie położnej - rodzisz z tą, która akurat jest. Położne miłe i pomocne (przynajmniej te "moje") aczkolwiek potrafiące zmobilizować w odpowiednim momencie.Dobrze ich słuchać. Zzo i poród rodzinny darmowe i bez problemu. W pewnym momencie podczas skurczy położna weszła i spytała czy chcę znieczulenie bo to już czas. Następnie przyszedł przesympatyczny lekarz anestezjolog i było po sprawie. Sale na położnictwie generalnie 4 osobowe. Przez chwilę leżałyśmy we 3. Dzieci od razu po porodzie, chyba że cesarka wtedy jakoś na następny dzień. W każdej sali przewijak, kran do mycia dzieciaczków. W tej w której leżałam był prysznic i toaleta. Jednoosobowe sale też są na położniczym i jeśli akurat jest wolna i się o nią poprosi siostrę to można dostać.Nie robią z tego problemu. Opieka lekarska w porządku. W ciągu dnia dwa obchody - jedne dla mam, drugi z pediatrą dla dzieciaczków. Siostry położne na oddziale położniczym takie sobie, niektóre niezbyt sympatyczne ale jeśli ma się problem to z reguły starają się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
meresanch Re: urodziłam - szpital bródnowski 09.09.09, 23:06 a jaka jest cena sali poporodowej jednoosobowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia78 Re: urodziłam - szpital bródnowski 10.09.09, 18:36 Jeżeli sala poporodowa jednoosobowa jest akurat wolna to nic nie kosztuje - wystarczy poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
murbanella Re: urodziłam - szpital bródnowski 10.09.09, 22:30 A nie wiecie jak jest w Bródnowskim z odsyłaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: urodziłam - szpital bródnowski 14.09.09, 12:05 Rodzilam w tym szpitalu poltora roku temu, kiedy byl ciezki okres, w wiekszosci szpitali odsylali a inne byly calkiem zamkniete, w jedynym brodnowskim siostry na izbie przyjec powiedzily ze nie ma mozliwosci zeby odsylaly, przyjmuja jak leci . I tak bylo. Pierwsze dziecko rodzilam na Karowej ( czysto, elegancko - lód ze strony personelu, jeden wielki koszmar), drogie w brodnowskim i zupelnie inne odczucia. polozne rewelacja . Ja polecam ten szpital Ale pamietajcie co mamusia to inna opinia, w duzej mierze nasze wspomnienie szpitala odzwierciedlaja nasz porod. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Ginekolog - szpital bródnowski 16.09.09, 14:42 Czy znacie jeszcze jakiś ginekologów którzy pracują w szpitalu Bródnowskim ? Mazurek-Kantor Kuźlik Sawicki Osuch Wypych Śpiewankieiwcz Stelmachów Wójtowicz Odpowiedz Link Zgłoś
mergaite1 Re: Ginekolog - szpital bródnowski 16.09.09, 17:18 Do listy dodaję dr.Wyględowskiego i dr.Bachanka Odpowiedz Link Zgłoś
paulinakacperek2006 Re: Ginekolog - szpital bródnowski 18.10.09, 22:06 A może jakieś namiary? Czy orientujecie się czy w ogóle w szpitalu tym można tak po prostu prowadzić ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś