Dodaj do ulubionych

oddam za darmo odzież osobie ubogiej

• kriskr Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 12.12.10, 15:05
      Witam
      Rowniez mam do kilka worków ok 1200l ubran. Ubrania nie poniszczone z ostatnich 3-4 lat. Oddam osobie potrzebujacej. Mieszkam w okolicy Orzesza / Śląsk.
      kontakt: kriskr@poczta.fm
      • Gość: aniaxox Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.10, 12:27
        witam moze ktos z panstwa ma zbedna odziez damska chetnie przyjmiemy jest nas 7 w domu i ciezko nam cos kupic.bedziemy wdzieczne osoba obdarowujacym.nr gg - 8414584 lub e-mail tatianaxyx@wp.pl
    • Gość: mrozniecka@wp.pl Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: 178.219.120.* 07.01.11, 17:42
      Bardzo bylam bym wdzieczna za odziez -czy to jest realne -maria
      • Gość: dobrodziej Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.11, 22:50
        jo juz jada do ciebie jo zech je farosz biedny i nom tyz sia wszycko przyda bo my biedne som pszyjodamy takim modrym autem co to z tylu na nim pisze CLS 500 AMG tysz moma go z co laska
    • Gość: patrycja Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 28.01.11, 12:24
      jestem zainteresowana ciuchami
    • Gość: patricia chetnie przyjme ubrania IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 28.01.11, 17:34
      jestem w ciazy sama bez pracy chetnie przyjme ubranka dla dziecka i siebie oraz inne niepotrzebne zeczy moje gg 20280026
    • Gość: julka Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.tktelekom.pl 30.01.11, 17:47
      ile kosztuje przesyłka a ciuchy ile jestem bardzo bardzo biedzna potrzebne mi ubraniaaaaaaa jestem zainteresowana
    • Gość: daniel7.8 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.pl 01.03.11, 17:19
      witam czy to jeszcze aktualne ogloszenie . daniel 7.8@o2.pl
    • Gość: anna Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 11:26
      przyjme ubrania dla 17 latki kruk anita podolany 19 34-142 lencze dziekii
    • Gość: liwia33@onet.pl Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 16:19
      Dzien dobry nie wiem czy jest jeszcze aktualna oferta jesli tak to chetnie przyjme odziez dla znajomych na wies po powodzi bede jechala w kwietniu to z przyjemnoscia przekaze.Pozdrawiam kon.tel.691 996 912
      • Gość: Halina Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 01:15
        dzień dobry Jesli mogę prosić:(((( To proszę bardzooo o wszelakie ubranie dla mnie rozmiar 38 jestem szzupła:( I dla syna coś który ma 19 lat Dziekuje!!!!!!!
        ziękuje mój adres to halin246@wp.pl
    • Gość: ewelincia10.04@buz Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.147.236.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.11, 14:42
      witam jestem zainteresowana mam nadzieje że ogłoszenie jeszcze aktualne?
      • ymlifd Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 19.03.11, 18:43
        zaloguj się na gratyzchaty.pl/?ref=71643 a napewno za darmo znajdziesz tam wiele potrzebnych rzeczy, ciuchy, meble, akcesoria dla dzieci , kosmetyki, mozesz tez oddac tam rzeczy ktore są zbedne dla ciebie a przydadzą sie komus innemu :) pozdrawiam
    • Gość: potrzebująca Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.tktelekom.pl 23.03.11, 10:44
      witam,czy pani ogłoszenie jest aktualne? szukam osób które mają do oddania ubrania,2 tyg temu spalił nam się dom i wszystko co w nim było,utrzymujemy się tylko z renty najmłodszego synka gdyż jest niepełnosprawny i nie stać nas na kupno najpotrzebniejszysz rzeczy nie wspominając o ubraniach. Jeśli koszt wysyłki niebyłby duży pokryłabym. Mieszkamy na opolszczyźnie,byliśmy już w opiece ale tam niemają żadnych ubrań dla nas,bardzo proszę o pomoc,mój meil alekaj0791@op.pl,tel 792705899
      • Gość: Nieaktualne Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 12:54
        NIEAKTUALNE
        • Gość: b Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 22:34
          chyba czytac umiesz wyzej pisze-NIEAKTUALNE.
    • Gość: anita Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: 80.48.164.* 23.06.11, 22:12
      witam czy ogloszenie jest aktualne
    • Gość: Zuzza Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 16:16
      Powiem jedno: masakra do czego doprowadzily rządy Peło! Ludzie rzucaja sie na stare szmaty jak na rarytas. bieda,bieda, bieda, choć z drugiej strony kto z nas funduje sobie dziecko w tych czasach a co dopiero 2 lub 3 gdy sie wie ze nie bedzie pomocy znikąd nie ma też pracy choćby za 1000 lub tatuś lubi wypić albo każde z innym konkubentem! strasznie smutne!współczuje tym dzieciom bo mamuśkom ni. pa!
      • Gość: babka Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 16:43
        To jest twoje zdanie nikomu niepotrzebne , a już na pewno nie biednej matce.
        Nie masz to nie daj, a nie wypowiadaj się w sprawach ,o których w ogóle nie masz pojęcia.
        Gadasz jak ta sonia durna .
        • Gość: Zuzza Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 17:22
          Jak sie jest biednym to się nie płodzi dzieci! A potem wisicie na Mopsach z moich podatków i daj i daj bo tak , bo się należy bo my som biedni!A jak tam papieroski??Wykurzić trzeba nie??
          Ja też bym mogła miec już conajmniej 5 bachorów. A nie mam bo myśle,a dziecku się nie odmówi.Pa!
          • Gość: magda121 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: 79.162.213.* 28.10.11, 23:04
            ALE TY KOBIETO JESTEŚ PODŁA TY PO PROSTU NIE MASZ TEJ PIĄTKI DZIECI BO SIĘ JUŻ DO TEGO NIE NADAJESZ NAWET TEGO NIE WZIEŁAŚ POD UWAGĘ ZAMIAST TAKĄ MATKĘ WESPRZEĆ NA DUCHU TO TAKIE OSOBY JAK TY JĄ DOŁUJĄ POZDRAWIAM CIĘ WREDNA KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Iwonka Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.181.41.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.11, 11:49
      Witam jestem z żywca .mam córkę 8 lat i jest mi ciężko ..czy aktualne jest ogłoszenie ..pozdrawiam
      • Gość: z Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 13:46
        a czytac umiesz? zobacz, ze dwa watki wyzej pisze i to capsem-NIEAKTUALNE
    • Gość: Ania K. Bardzo potrzebna odzież damski i dziecięca IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.11, 12:14
      Potrzebuje ubranka na syneczka ma 1,5 roczku oraz jakies mniejsze na noworodka dziewczynke i jakas damska odzież rozmiar 42 L lub wieksze troszke. PROSZE O POMOC DLA NAS.
      E-MAIL; tatianaxyx@wp.pl
    • Gość: Remigiusz Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 16:46
      czy oferta jest aktualna proszę o odpisanie na emaila

Remikwks@interia.pl
      • Gość: NIEAKTUALNE Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 17:57
        a umiesz czytac???????????
        trzy razy ta osoba pisala, ze NIEAKTUALNE

MOZE ADMIN WRESZCIE WYKASUJE TEN WATEK
    • Gość: Julita Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: 83.3.227.* 22.11.11, 09:40
      Potrzebujemy
      • Gość: ewcia Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: 109.95.200.* 26.11.11, 17:27
        bardzo chętnie pszyjme pomoc mam chora corke .
      • ewunia1966 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 08.12.11, 19:16
        JESTEM samotna mama w wieku 45lat mam 3dzieci w wieku 11 ,10.8 lat córkę chora na astmę brak nam ubrań byla bym wdzieczna za pomoc .518417951
        • ewunia1966 Re: pszyjme kazda pomoc 08.12.11, 19:22
          ewunia1966 napisała:

> JESTEM samotna mama w wieku 45lat mam 3dzieci w wieku 11 ,10.8 lat córkę chora
          > na astmę mieszkamy w zagrzybialym mieszkaniu w bardzo starym budownictwie brak nam ubrań byla bym wdzieczna za jakom kolwiek pomoc pomoc .518417951
        • Gość: dfvdfd Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 18:35
          to idz do mopsu, caritasu do opieki a nie na neta i myslisz,ze swiecisz.
      • ewunia1966 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 08.12.11, 19:23
        bardzo bysmy potszebowali.
    • Gość: basia Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej IP: *.cdma.centertel.pl 10.12.11, 18:15
      witam wlasnie szukalam takiej strony iosup ktore mogly by pomuc biednej rodzinie ta rodzina ma powazne proglemy i staram sie im pomuc ale tagze prosze innych o pomoc iezeli tylko mogo pomuc prosze o ubrania dla dzieci i nie tylko prosze o odpowiedz pozdrawiam
    • puck1991sebastian Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 10.05.13, 23:46
      witam czy ktoś ma jakoś ciuszki do oddania na 10 mc i 3 latka
    • prymulka120 Pytanie . 22.08.13, 14:23
      Witam.Chcę zapytać w sprawie ogłoszenia o zbędnej odzieży -czy aktualne?Wokół mnie tylu ludzi potrzebujących .Przydałyby się jakieś ubrania ,trochę przykryłby tę biedę ,braki.Serdecznie pozdrawiam.Proszę o kontakt.
    • jusia.54321 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 11.11.13, 19:38
      dzien dobry.Mam na imie Justyna jestem z Chełmna chcialabym prosic o pomoc dla mojej znajomej,ktora sama wychowuje sama piecioro dzieci. Jest w ciezkiej sytuacji finansowej i materialnej ma dzieci:Oliwia 10 miesiecy,Jagoda 3 lata,Julia 5 lat i jest upośledzona, Sara 9 lat i Arek 15 lat.Pomagam jej czasem sie nimi zajac ale nie moge pomuc finansowo poniewaz mam 17 lat i nie mam zadnych dochodow.Kamila jest dobra matka i poswieca sie dzieciom w pelni,nie moge patrzrec jak jest jej ciezko jest to bardzo przykre jak wieczorami wykaczona kladzie sie spac czesto roni zly z tego przemeczenia.Che jej pomóc bo to dobra kobieta.Nie ma nikogo rodzina sie od niej odsunela nie ma wsparcia od nikogo. najbardziej mnie zabolalo jak rozmawialismy i zapytalam jakie ma marzenie odpowiedziala mi:chcialabym niec pralke automat- przy tylu dzieciach pranie reczne wymaga sily i czasu.Z dochodow ktore otrzymuje nie starcza nawet na wyzywienie miesieczne nawet nie ma aby dzieciom kupic odzież:( Bardzo prosze ojako kolwiek pomoc nie koniecznie finansowa ,mile widziane zabawki,odziez,srodki czystosci,zywnosc,meble, itp... Bardzo prosze o wsparcie tym bardziej,ze ida swieta.
    • sierpc101010 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 22.12.13, 16:19
      Witam proszę o pomoc jestem bez pracy nie mam żadnych środków do życia ,często choruję nawet na leki nie mam po żywność chodzę do sióstr zakonnych przyjmę każdą pomoc mejl.mól,sierpc101010@wp.pl
    • patryk.pomoc Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 12.02.14, 14:39
      Witam Katowiczan

Zwracam się z pilnym i gorącym apelem. Szukam bardzo dobrego człowieka z małym wielkim gestem. Jeśli posiadasz zbędny komputer, laptop i mógłbyś go podarować potrzebującej osobie to proszę, skontaktuj się:
      patryk.laptop@o2.pl
      apelopomoc.wordpress.com
    • slawek1923 Re: oddam za darmo odzież osobie ubogiej 14.01.18, 15:31
      witam te ubrania aktualne ,znam pewna rodzine którzy chętnie by go przyjeli napisze ci tak,sam zdecyduj przepraszam za tą wiadomość którą wysłałem ale może w ten sposób pomogę ludziom którzy są w bardzo krytycznej sytuacji ,my mamy co do ust włożyć mamy chleb ,a oni dziś maja jedząc myślą co jutro będą jeść jeśli pan pani to czyta ,to nie BĄDŻMY obojętni na ich los ,mam sąsiadów którzy mieszkają obok mnie którzy są w bardzo trudnej sytuacji materialnej brakuje im praktycznie wszystkiego żyją,to co, OPS ,IM DA sąsiadka choruje na raka tętniak łuszczyca miażdżyca i wiele innych chorób , nie mają nawet za co kupić leków ja im pomagam jak mogę ale to nie jest duża pomoc, bo sam za wiele nie mam a są to ludzie naprawdę którzy potrzebują pomocy sąsiad nie pełno sprawny OD URODZENIA chodzi o kulach,.BEZ RENTY BO ZUS,W CHWILI OBECNEJ GO UZDROWIŁ CZŁOWIEK CHORY NIE MOŻE CHODZIĆ , zal mi jest tych ludzi walczą z chorobami ale nie potrafią samodzielnie sobie pomóc po prostu wegetują postanowiłem w ten sposób im pomóc może znajdzie sie ktoś kto wyciągnie do nich pomocną dłoń jeśli państwo chcieli by im pomóc oni chętnie przyjmą każdy drobiazg podzielić sie z nimi żywnością, to byli by wdzięczni za WSZYSTKO bardzo proszę w swoim i w ich imieniu jesli uraziłem państwa tą prośbą to przepraszam,, podam mail,, jeśli państwo by chcieli odpowiedzieć jurek1923@interia.eu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka