Gość: l00kass Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:43 Opinia tej Pani psycholog powinna posłużyć jako powód przebadania jej samej. Romantyzm?? Szmal,pokaz,nadziani starzy,wyprucie uczuciowe i nadęte nieswoim szmalem bachory. PIERWSZY RAZ?! Czy wy ludzie żyjecie na Marsie? Pierwszy raz w tym wieku jest możliwy tylko dla ludzi upośledzonych cieleśnie, bądź psychicznie - reszta ma to dawno w tym wieku za sobą. A gdzie spontaniczność,żywiołowość,wakacyjna miłość,życie chwilą - cechy którymi PRAWDZIWE nastolatki pękają w szwach - dla mnie ta "moda" to tylko pokaz panów NBP,stagnacja,angielski kij w d**ie i szpan przed laskami....tyle w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 212.160.172.* 04.02.10, 09:55 Bogata ta nasza młodzież, trzeba liczyć tak z 1500 zł na studniówkę :) Ale co tam, taka moda ludzie coraz głupsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xnie Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.stat.gov.pl 04.02.10, 09:58 Ludzie, mam nadzieję, że jesteście o wiele mądrzejsi od autora tego artykułu z G.Wyb., który uważa, że intymność w relacjach damsko-męskich podlega modzie. Nie chciałabym, żeby jakiś człowiek, może i dorosły, ale na pewno niedojrzały, mówił mi, kiedy i z kim mam zacząć swoją bliską relację. Musiałabym być bardzo zakompleksioną nastolatką, żeby dać się prowadzać jak owca na postronku, tam gdzie nie mam ochoty iść lub czuję się zmanipulowana. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... 04.02.10, 10:03 nowa moda: na puszczanie się. Brawo, pryszczaci. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 20:46 Puszczanie się?? Pryszczaci? Miło mi, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 16:58 Gość portalu: gosia napisał(a): > Puszczanie się?? Pryszczaci? > Miło mi, dzięki. a prosze :) Znaczy mam przyjąć ze Ty też z tych co to o chęci pukania się rozpowiadasz na prawo i na lewo, po czym do mediów z takim newsem lecisz? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cortyzol Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... 04.02.10, 10:05 Też bym tak zrobił.Nie ten rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l, Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.euro-net.pl 04.02.10, 10:10 ale wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xnie Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.stat.gov.pl 04.02.10, 10:14 i naprawdę niedrogo: za "srebrny łańcuszek i wino" - katowickie standardy beznadziejność :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tujacek Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:14 Dlaczego dyrektorzy zezwalają na przyprowadzanie na studniówkę partnerów. Powinna to być zabawa wewnętrzna. Dopiero bal maturalny był prawdziwym zakończeniem szkolnego okresu. Nie wiem jak to się przez te lata stało że bal maturalny zajął miejsce studniówki. Chyba obecni nauczyciele i dyrekcje są pedagogami bardziej z przypadku niż tzw powołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani nowobogackie mendy społeczne IP: 150.254.191.* 04.02.10, 10:17 wydają kasę, którą ich tatusiowie zrabowali uczciwie pracującym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowobogacki Re: nowobogackie mendy społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 11:41 A ty pewniej jestes sflustrowanym dziadem, który wiecznie narzeka. Siedzisz gdzieś nalichym etacie i za robotę sie prawdziwa nie weźmiesz, zeby pieniadze zarobic... skoro ich stać, to co za problem. Nie każdy kto ma pieniądze jest złodziejem i powiniem czuć się przed Toba winny... Porównywać się trzeba do lepszych, wtedy jest progres... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy MSPANC 04.02.10, 10:21 "Właściwie moglibyśmy zostać w Marysinym Dworze, bo tam też mają noclegi, ale chodziło o dyskrecję - wyjaśniają dziewczyny" Tak, dyskrecja jak jasna cholera. Tylko Gazeta o tym napisała. ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Każda okazja dobra do deprawacji IP: 213.192.73.* 04.02.10, 10:32 bo seks to dobra zabawa i nic więcej no nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.02.10, 10:45 "seksuolożka"? A któż to? Seksuolog i tyle, co za moda na stosowanie równouprawnienia nawet w nazewnictwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Pokolenie qrev i sponsorow IP: *.icpnet.pl 04.02.10, 10:59 fajna moda przyszla ze stanow. Matura Giertycha tez sie do tego przyczynila. Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Przyczyniło się do tego pokolenie Dorobku kapitali 25.02.10, 11:39 .... kapitalistycznego po 1989r. Ich rodzicie harowali i nie mieli czasu dla tych laseczek/córeczek. One zaś wiedzą że tyłkiem zarobią w parę lat więcej niż rodzice przez cały żywot !!! G. się bzykają z miłości :) A w Polszcze życie kosztuje (SPA, Sephora, centra handlowe kuszą, salony z furami kuszą, mieszkanka po 11.000/m2 czekają... Gość portalu: observer napisał(a): > fajna moda przyszla ze stanow. Matura Giertycha tez sie do tego przyczynila. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Inni księża nie są tak restrykcyjni jak cytowany 04.02.10, 11:01 ks. Jarosław Kwiecień z diecezji sosnowieckiej. - Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia Ministranci są o wiele młodsi i to im nie przeszkadza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do redakcji IP: *.skolen.oslo.no 04.02.10, 11:01 Do redakcji - schodzicie na psy tak jak zeszla wp. poprostu jestescie prostakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Nowa moda.Kurewstwo po studniówce IP: *.portgdansk.pl 04.02.10, 11:21 a za kilka lat grupowy seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachodni Re: Nowa moda.Kurewstwo po studniówce IP: *.microsoft.com 04.02.10, 13:33 zebys wiedzial! Na zachodzie dziewczyny przychodza do pracy po weekendzie i pierwsza rzecz o której rozmawiaja to czy udalo im sie byc... przelecianym w weekend! Do nas to tez dojdzie... sodoma i gomora :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Nowa moda.Kurewstwo po studniówce IP: *.dyn.optonline.net 07.02.10, 05:11 widze ze wspomnienia mlodosci odzyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko o tempora IP: 212.76.46.* 04.02.10, 11:25 Znalezienie dziewczyny, która chciałaby czekać z tym do ślubu jest praktycznie niemożliwe :-( No chyba że wśród totalnie odkobieconych oazowiczek ale to porażka. Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o mores Re: o tempora IP: *.microsoft.com 04.02.10, 13:35 za moich czasow bylo odwrotnie - kobiety czekaly i czlowiek tylko chodzil sfrustrowany... Teraz - oddaja sie kiedy tylko sie da. Moze to i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghostdog Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 188.33.2.* 04.02.10, 11:43 alkohol to profan w seksie .dla czego zawsze musi byc -'winko , piwko , wdeczka '? i zawsze zdrobniale zeby umniejszyc zagrożeniu . to straszne poprostu .sex i alkohol to patologia . naród alkoholików pijaków Odpowiedz Link Zgłoś
kmrp "Seksuolożka"? 04.02.10, 11:44 Co to za idiotyczna nowomowa z tym "feminizowaniem" rzeczowników rodzaju męskiego? Przecież kobieta nadal jest SEKSUOLOGIEM i nic tu nie zmienia, że jest kobietą. Płeć osoby nie zmienia rodzaju rzeczownika, który tą osobę opisuje. Czekamy na "ministerkę", "burmistrzkę", "wójtkę", itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgb5 Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.centertel.pl 04.02.10, 11:52 róbta co chceta - GW konsekwentnie lansuje linię swojego gurcia - Jurcia Odpowiedz Link Zgłoś
walentynki2010 Nowa moda. Po studniówce noc w 4-gwiazdkowym ho... 04.02.10, 12:47 Ksiądz naprawdę wierzy, że wszyscy kupią ruch obrączkowy. Jego sprawa. Myślę, że się nie przyjmie, szczególnie, że hormony buzują w młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP Nowa moda. Po studniówce noc w 4-gwiazdkowym ho... IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 13:09 SAME KURWY !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Ja jestem za tym zeby ludzie robili TO wczesnie IP: *.microsoft.com 04.02.10, 13:32 zaczynali w wieku okolo 20 lat bo przyjdize czas ze beda zyc tylko z 1 partnerem, mlodosc jest po to zeby sie wyszalec. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak A co to ? Plebiscyt? 04.02.10, 15:12 A cóż takiego wynika z faktu za czym ty jesteś? A czy nie jesteś np. za tym żeby nie stosować całkowania przez części? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: A co to ? Plebiscyt? IP: *.dyn.optonline.net 07.02.10, 05:15 widze ze zaczynasz dopiero calowanie przez czesci a juz probowales sprowadzenie do postaci kononicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nowa moda. Po studniówce noc w 4-gwiazdkowym ho... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 14:29 Kurewstwo do potęgi ! Ciekawe, gdzie są rodzice tych panienek ? Przecież musieli im opłacić taki bal. Póki gó...ara jest na utrzymaniu rodziców to powinna chodzić jak w zegarku. Jeśli się zbiesi, to wypad z domu i zarabiaj sama na siebie, jak się uważasz za taką dorosłą ! No, chyba że rodzice na wszystko się godzą, ale to do niczego dobrego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś