Gość: nieprezydent Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:40 "taki wspaniały człowiek" - dowcip miesiąca:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condor Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.chello.pl 04.02.10, 14:50 Jak jest artystą niech idzie do cyrku za BŁ....NA,Katowicom jest potrzebny dobry gospodarz a nie krasomówca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa portalu Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:31 Ludzie, jesteście dość żałośni.... skąd w Was tyle jadu? Ja jestem bardzo zadowoloną Katowiczanką, widzę zmiany, nie narzekam. A skoro tak tu żle, wyp***, najlepiej do Anglii. Im mniej takich zgorzkniałych katowiczan, tym lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mabuse Re: Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 20:47 My, żałośni frustraci, chcemy zostać tu i mieszkać w normalnym, średniozamożnym EUROPEJSKIM mieście. Dlatego chcemy pozbyć się wreszcie człowieczka otoczonego zgrają przytakujących miernot i widzieć, jako GOSPODARZA miasta kogoś na poziomie, kto za NASZE PODATKI zajmie się zmianą tego miejsca w to, o czym wspomniałem na początku. A więc, paniusiu zadowolona z gnoju zalegającego tu od przynajmniej 10 lat, polecam wyp*** na Białoruś, gdzie panuje alter ego obecnego prezydenta Katowic, Łukaszenka Aleksander niejaki! Im mniej będzie takich post- PGR-owskich krów, tym lepiej. Szerokiego stepu. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit A pan Prezydent Uszok .... 04.02.10, 17:39 ...i tak wygra wybory i nic mu nie zrobicie nieudacznicy, mocni w gębie na dodatek ino w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Internauci z Kato to nie ludzie, TO WILKI! 04.02.10, 19:17 Na z górą 40 wpisów są dwa, może trzy o pozytywnym wydźwięku. Cała reszta mniej lub bardziej elegancko, ale zawsze słusznie krytykuje Rezydenta Oszuka. Oczywiście internet to nie "real", ale w tym ostatnim też od lat nie spotkałem się z pochlebną opinią o Słońcu Kostuchny. To ja się ku..a pytam: KTO GO POPIERA?? W 2002 roku na fali imponujących inwestycji drogowych sam nań głosowałem. W 2006 już otrzeźwiałem, ale wciąż wielu było pod wrażeniem otwieranej wówczas DTŚ-ki. Od tego czasu nie wydarzyło się tu nic spektakularnego i poparcie dla Misia Uszoka spadło. Ale z sondaży wynika, że wciąż jest znaczące. Nie mogę pojąć kto i z jakich powodów może tego sympatycznego lenia popierać (wyłączywszy ewentualnie mieskańców nowych TBS-ów i pracowników UM). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamek Re: Internauci z Kato to nie ludzie, TO WILKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:34 A ja się pytam, jaka była rola tegoż człowieka w budowie DTŚ? Sam wykopał ten tunel? Czy to była inwestycja miasta? Na dwa ostatnie pytania odpowiedź jest przecząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.w. Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.syrion.pl 04.02.10, 19:17 ciekawe czy na jego zdjęciach jest centrum przesiadkowe ''Zawodzie'' bo warto to fotografować , to pana twór panie prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moralkoski Re: Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bą IP: *.versanet.de 04.02.10, 20:35 Napewno nie jest zle, jesli urzedas (bo kim jest taki prezydent – urzedasem siedzacym na wygodniejszym zicu), umie jeszcze cos innego, jak tylko pierdziec w stolek. Ale to nie musi znaczyc, ze trzeba go tak jak pana Uszatka kreowac! Choc z drugiej strony – jak swiat swiatem – zawsze znajdzie sie grupa przydupasow, ktora tak pocukruje, ze kazda miernota uzna, ze jest geniuszem. Co Polacy – juz zapomnieliscie? Kto to podnosil pod niebiosa geniusza Josipa, a kto lansowal przez wielotysieczne wydawnictwa wierszydla o planie 6 (a i 5)- letnim, czy utworki dla dziatwy o ukochanym Wouodii Iliczu? Przypominam sobie – w latach 70 poczytna szmata “Nowiny Gliwickie” publikowala storys o wspanialym 1 sekretarzu komitetu powiatowego PZPR. No a peamy na czesc Okularnika od WRONY (nawet film)? A wiec – nihil novi – towarzysze (obecnie Panowie) Polacy! Pozdrowko Moralkoski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 20:47 Paranoja... ludzie na co tracicie przestrzen w mediach na takie chore relacje. Prezydent Uszok to zalosna postac, ktora poza WSIA Katowice nie odgrywa jakiejkolwiek roli. Osmieszacie sie z tym pseudo-prezydentem, ktory organizuje dozynki i festyny w jakis pobocznych grajdolach, robicie mu PR przed wyborami - dlaczego??? Bylem kiedys na spotkaniu, gdzie zapytany o komunikacje dla Slaska PREZYDENT chcacej byc stolicy metropolii odpowiedzial: "Przeciez tramwaje jezdza". Ocknijcie sie i wybierzcie w koncu madro dla swojego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowicki Kabaret Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 20:58 Ten humor juz prawie boli: warto zrobić na 2011 rok kalendarz ze zdjęciami miasta. Konkursowe jury wybierze najlepsze i trafią one do tego wydawnictwa. Uszok fotograf jasno dał też do zrozumienia, że będzie co fotografować. Po raz kolejny zapowiedział bowiem, że niedługo Katowice czekają wielkie zmiany. Już w tym roku będzie można obserwować remont dworca PKP i budowę galerii handlowej. Jury w skladzie krewnych prezydenta i pana Bojaruna, BAJKA!!!! I te remonty, gdzie po miesiacu sypie sie wszystko na nowo, FANTASTYCZNIE!!! Tak trzymac do wyborow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bą IP: *.ett.net.pl 07.02.10, 11:47 Sądzisz, że wybory coś zmienią? Nie ma nikogo, kto by powstrzymał tego lenia, niestety;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bą IP: *.centertel.pl 07.02.10, 12:17 Wybory nic nie zmienią. Zostanie oszuk, bo mieszkańcom Katowic wcale nie zależy na rozwoju miasta. Nie chcą,żeby ich dzieci mieszkały w ładnym mieście,żeby ich wnukowie nie uciekali z Katowic do innych miast. Włażą tylko oszukowi bez wazeliny w cztery litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Dziecinada IP: *.cust.iol.ie 04.02.10, 23:02 Bez wazeliniarstwa i calowaniu czterech liter Naszego Wielebnego Artysty Fotografa Oszuka nie ma kasy, ani stołków, co zapewne wiedzą redaktor Jedlecki i Pani Krystyna Gęgotek. A jak się ktoś nie zgadza z Wielebnym, to spada ze stołka, co możemy zobaczyć w tym materiale: www.tvs.pl/informacje/20887/ Oszuk już tam proponował stanowiska jakims wazeliniarzom, a na pytanie dziennikarza odpowiada: "Dziecinada" (któż to się odważył sprzeciwić Oszukowi!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjaśniam Re: Dziecinada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 23:18 tekst Jedleckiego jest wyjatkowy prześmiewczy.Kpi z Uszoka i jego przy..pasow Odpowiedz Link Zgłoś
peterp Zapraszam Sołtysa do miejsc, których nie zna 05.02.10, 09:29 lub znać nie chce, bo są brudne, odrapane po prostu przez sołtysowo zapomniane /przypadkowy rym/. Niech sfotografuje psie g...a na alejach, sypiące się komunalne kamienice i bloki, dziury w jezdniach. Niech na tych zdjęciach zaprezentuje katowicki rynek, "kielichowy" dworzec PKP, Międzynarodowy Dworzec Autobusowy - niech nam pokarze swoje osiągnięcia - zrobienie z miasta WSI KATOWICE ! Zapewniam, będzie co oglądać ! DUPOLIZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Prezydent Uszok zadebiutował jako artysta. Bądź... 05.02.10, 13:07 cukrowanie i lizanie Fto sfinansowol katalog ? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Prezydent Uszok jako twórca i tworzywo 05.02.10, 13:09 porównaj: katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,7530205,Fotoreporter_to_ten__co_wytrwale_i_swiadomie_szuka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., Gospodarz domu zawsze pomoże - o mój Boże! IP: *.cable.smsnet.pl 07.02.10, 15:37 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -nizki Jak Bill Clinton grał publicznie na saksofonie.... IP: *.chello.pl 11.02.10, 23:10 Jak Bill Clinton grał publicznie na saksofonie, to nikt z tego afery nie robił. Moim zdaniem nie ma nic zdrożnego w pokazywaniu hobby znanych osób. A dla fotografii jako hobby to tylko dodatkowa promocja - pokazanie, że można z fotografii uczynić swoje hobby czy wręcz pasję na całe życie, być co raz bardziej świadomym fotografem. Ale są osoby, które z natury będą krytykować innych, nawet za takie pierdoły, jak wystawa, zupełnie przemilczając ich sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Jak Bill Clinton grał publicznie na saksofoni IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 16:13 "co raz" pisze się łącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert do: settembrini IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 16:06 ty lizusie. Dla mnie ta wystawa to element kampanii wyborczej. Szanowałem gościa, ale dziś uważam, że nadużywa swego stanowiska aby zdystansować swoich potencjalnych konkurentów w biegu do fotela prezydenckiego. Naśladowca cesarza Nerona. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś