Gość: ewa IP: *.chello.pl 03.03.10, 10:00 Potrzebuje jakiegoś w miare taniego stolarza z Katowic do podcięcia drzwi. Czy ktoś może mi kogoś takiego polecić? Z góry bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gospodyni magda Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 10:14 Najlepiej podcinać w sklepie w którym kupuje się drzwi. Jak kupiłam bez podcięcia drzwi za 90zł i przyszedł facet z piłą i wziął 40zł za obcięcie i ani nie skleił i mogę mu nagwizdać. W Castoramie np lub OBI jest cennik. Już więcej tak nie zrobię o nie drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 10:42 Tak, ale ja zmienialam podlogi, a dwrzwi byly kupione kilka lat wstecz:) Wiec nie ma takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda gospodyni Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 10:59 zmieniałaś podłogi i nie masz stolarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda kluskizjadła Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 11:08 nowe podłogi lepiej wyglądają z nowymi drzwiami albo bez drzwi(teratakamoda-bezdrzwi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 11:41 Dzieki za za ,,fachowe" uwagi i trafne spostrzezenia:)! Sa do prawdy bardzo przydatne. Zwłaszcza rada o kupnie nowych drzwi-jak dla mnie rewelacja! Tylko nie wiem jak mam to rozumiec?? Mam wyrzucic 3 letenie, w stanie idealnym drzwi po to, zeby kupic nowe i miec gratsi podciecie? Czy jak? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 11:43 A co do usuniecia drzwi całkowicie- nie wszystko co jest w danym momencie modne, jest ładne, funkcjonalne i praktyczne. Ja uwielbiam swoje drzwi i napewno nie pozbede sie ich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda rozumyzjadła Re: Stolarz IP: *.chello.pl 03.03.10, 12:24 słusznie prawisz pozostaje pan czesio www.youtube.com/watch?v=AaJemE0ln3E albo samba www.youtube.com/watch?v=2GBaAl70iFU Odpowiedz Link Zgłoś
a_78 Re: Stolarz 19.12.17, 10:22 Uwaga na stolarza partacza!!! - Andrzej Kowalski Firma Handlowo-Usługowa z Opatkowic Wykonuje on schody w sposób tragiczny i ucieka z budowy nie kończąc roboty!!! Schody zastałem niewyszlifowane i niepolakierowane. Kilka wogóle nie przyklejonych. To co ten facet wyprawia to nawet nie jest amatorka. To oszust którego trzeba wyeliminować z rynku. Tak nie może być że po czymś takim kontakt się urywa i tyle go widzieli. Ten facet nie ma nawet sumienia bo wie że mam dziecko i strach jest teraz schodzić. Proszę o rozpowszechnienie tej wiadomości wszędzie gdzie się tylko da. Przestrzegam przed tym partaczem oszustem - Andrzej Kowalski Firma Handlowo-Usługowa z Opatkowic 403443 Odpowiedz Link Zgłoś