Gość: eddy Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.10, 22:25 Dziadostwo nie kibice! A takie dziadostwo trzeba tępić! Za wniesienie takich rac powinny grozić kilkunastotysięczne kary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: 195.246.224.* 18.03.10, 22:50 Do Ojca Kupiłeś bilet to masz pełne prawo do rekompensaty za doznane szkody Radzę wystąpić o odszkodowanie. To organizator odpowiada za zapewnienie bezpieczeństwa - dasz im nauczkę a syn też czegoś się nauczy - życzę mu zdrowia, mając nadzieję że nie będzie komplikacji z tym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonsk forever !!! Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.10, 23:00 Kochom sOSNOWICE ! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: 91.114.57.* 18.03.10, 23:01 Naturalnie lekarz powinien zostac ukarany za odmowe udzielenia pomocy.Owszem za starych dobrych czasow chodzilam na mecze pilki noznej,bo przychodzili normalni kibice(nie urazajac dzisiejszych prawdziwych fanow pilki,bo tacy tez sa)nie bydlo dzikie nie wiadomo skad.Rzeczywiscie mecz powinien zostac natychmiast skonczony zaraz po odpaleniu rac.Kluby pilkarskie powinny przemowic do swoich kibicow o madre i normalne zachowanie sie na stadionach,w przeciwnym razie zamykac stadiony i nie dopuszczac do spedu bydla,ktore niszczy ,demoluje nasze mienie po meczach.Dzieki Bogu,ze nie mieszkam w poblizu obiektow sportowych a innym wspolczuje,ze mieszkaja w ich sasiedztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skandal na meczu. Lekarz nie mógł pomóc ranne IP: 84.13.62.* 18.03.10, 23:28 Gość portalu: Tralala napisał(a): > Jakoś mi nie żal tego chłopaka. Wczoraj widziałem tą hołotę w Sosnowcu! Na pal > ich wszystkich. Ale mi zal twojej matki, ze takiego glupiego skurwiela z dupy wyklula. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Skandal na meczu. Lekarz nie mógł pomóc ranne 18.03.10, 23:56 - Przepisy nie zezwalają, aby załoga karetki zabezpieczającej imprezę sportową opuszczała jej miejsce - przekonywał dyrektor Lula. Wyrzucić kretyna na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmer Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: *.chello.pl 19.03.10, 00:03 a co z sytuacja, kiedy "kibice" pobija do nieprzytomnosci innego "kibica" i przerzuca go przez plot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toronto Skandal. Lekarz nie mógł pomóc rannemu chłopcu IP: *.dsl.bell.ca 19.03.10, 00:22 Tylko w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys-ka Lula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 09:26 dyrektorze Lula życzę ci aby kiedy będziesz wzywał pomocy przepisy prawa uniemożliwiły ci ją - przepisy ponad wszystko - ale ciul i sk...yn z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś