Gość: majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:28 witam, czy ktos moze uczy sie w zdz w k-cach? bardzo bym prosila o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: zdz katowice opinie IP: *.zdz.katowice.pl 06.07.10, 14:01 Ja tam bylam i moge z cala odpowiedzailnoscia polecic... o ile nic sie nie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: zdz katowice opinie IP: *.centertel.pl 21.02.11, 21:43 a jak się pracuje w zdz też dobrze? Kwiatkowski kazał pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: zdz katowice opinie IP: *.welnowiec.net 21.02.11, 21:17 super instruktorzy z nauki jazdy warto praktyka cacy teoria cacy Odpowiedz Link Zgłoś
agatele333 Re: zdz katowice opinie 22.09.17, 19:28 NIE POLECAM I OSTRZEGAM PRZED ZDZ KATOWICE! Jeśli faktycznie chcesz się czegoś nauczyć to omijaj tę szkołę z daleka. Od początku do końca były problemy. Oszukiwali, że kurs zacznie się niebawem i tak przez miesiąc przekładali datę rozpoczęcia kursu. Po drugie nieprofesjonalne prowadzenie zajęć i to zdecydowanie największy minus. Na zajęciach siedziały prywatne klientki nauczycielki. Powiecie, że mogliśmy się dzięki temu uczyć... NIc z tych rzeczy. Kursanci siedzieli z boku, "nauczycielka" nawet nie angażowała nas do pomocy, nie komentowała czynności, które wykonuje. Ostatni problem z tą szkoła, który mnie spotkał dotyczył kwestii finansowych. Na umowie, którą z nimi zawierałam jest jasno napisane, że przysługuje mi zwrot 40 % kosztów po zdanym egzaminie. Kiedy zaczęłam się o to się upominać, pracownicy byli zdziwieni. Liczyli pewnie, że nie przeczytamy umowy, a oni zgarną kolejny hajs. Mam nadzieję że niebawem wypłacą należną kwotę, bo na pewno tego tak nie zostawię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzionyuczenro Re: zdz katowice opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.20, 20:51 Bardzo nie polecam Technikum Lotniczego w Katowicach - nauczyciele zarzekają, że przygotują uczniów do egzaminu zawodowego - a juz 5-6 rocznik ma zerową zdawalność - płacisz za tą szkołę co miesiąc - nauczyciele nawet nie starają się chodź trochę podnieść zdawalność i pomóc ucznią - lecą na starych podręcznikach - nie aktualnych oraz zapoznają wyłącznie z starym mechanizmem samolotów, a na zawodowych zupełnie co innego jest -.- To jest przykre , więcej wyniesie się z publicznej szkoły, niż z takiej prywatnej - szkoda czasu i pieniędzy. ! NIE POLECAM BARDZO ! Odpowiedz Link Zgłoś