Dodaj do ulubionych

GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM

25.03.04, 14:31
Admini tego forum zabrali się ostro do roboty. Znika post za postem.
Trudno to zrozumieć. Może to rodzaj "strajku włoskiego"?, który ma pokazać do
czego prowadzą "oszolomskie" postulaty przestrzegania prawa - jakże często
wysuwane tu ostatnimi czasy?

W każdym bądź razie post, który według mnie i wielu innych forumowiczów był
jawnym złamaniem polskiego prawa, jest nadal na forum.
Pozwolę sobie go przytoczyć z łaskawą prośbą o jego usunięcie:

SEDZIA:
"Daje jeszcze kilka lat i Śląsk nie tylko wróci pod niemieckie panowanie jak
to było do 1945 roku dzisiaj znajduja sie te obszary pod polska administracja"

Pomijając oczywista intencje tej wypowiedzi, zwracam uwagę, ze autor odwołuje
sie do granic Niemiec z 1945 roku czego nie czynily nawet najbardziej
skrajne, neonazistowskie ugrupowiania niemieckie - "poprzestające" na
granicach z 1939 roku.

Fiodorus
Obserwuj wątek
    • filozosia Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 15:09
      Witaj Fiodorusie:)
      Czasami odnoszę wrażenie, że admin jest bardziej zainteresowany wulgaryzmami.
      / szkoda, że wczoraj nie zdążyłam zobaczyć, jak mi jeden "damski bokser"'
      przyłożył/.
      Adminie! a co z moim postulatem!
      Pozdrawiam Cię Fiodorusie
      Filozosia
      • fiodorus Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 15:12
        filozosia napisała:

> "Witaj Fiodorusie:)
        > Czasami odnoszę wrażenie, że admin jest bardziej zainteresowany wulgaryzmami.
        > / szkoda, że wczoraj nie zdążyłam zobaczyć, jak mi jeden "damski bokser"'
        > przyłożył/.
        > Adminie! a co z moim postulatem!
        > Pozdrawiam Cię Fiodorusie
        > Filozosia"

WItaj Filozosiu :-)
        Ahh ponoć na wszystkicy forach panuje niepisana zasada "admin ma zawsze rację".
        Ciekawe czy tu sie sprawdzi ;-)
        Pozdro
        • Gość: plotyn dialogi na cztery nogi:-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 15:44
          fiodorus niczym Platon rozpisał się na dialog i udaje, że nie jest filozosią!
          • filozosia Re: dialogi na cztery nogi:-)))))) 25.03.04, 16:17
            Absolutnie spekulatywne Kolego!!!!!
            Pozdrawiam
            Filozosia
    • settembrini Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 15:49
      a slyszales o czyms takim jak wolnosc slowa? kazdy ma prawo do propagowania
      opinni w kulturalny sposob, o ile nie wzywa do nienawisci rasowej etc. tekst
      ktory przytoczyles na poczatku nie narusza zadnego z konstytucyjnych ograniczen
      wolnosci do wyrazania wlsnych przekonan.
      • pan_franciszek Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 15:52
        O jejku Sett - teraz ta fiodorusowa szopka zacznie się od nowa!!!
        Będzie wystepował w obronie wartości, slinił się zajadle i wywracał wirtualnymi
        oczyma... I do filozosi chliptał:-)
        Ale znowu będzie jazda!!!
        • filozosia Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 16:25
          pan_franciszek napisał:

> O jejku Sett - teraz ta fiodorusowa szopka zacznie się od nowa!!!
          > Będzie wystepował w obronie wartości, slinił się zajadle i wywracał
          wirtualnymi
          >
          > oczyma... I do filozosi chliptał:-)
          > Ale znowu będzie jazda!!!
          O Panie Franciszku !!! już Pan wyszedł z przerębla?
          Pozdrawiam Pana Panie Franciszku.
          Filozosia
          • pan_franciszek Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FIODORUSIE 25.03.04, 16:31
            Tak wyszedłem, bo co tak sam będe siedział?
            Czekałem na panią, żebyśmy razem trochę pogwarzyli o recentywiźmie i nisko (na
            wiosnę) latających fiodorusach. Niestety nie przyszła pani, wzgardziła pani...
            I fiołki się zmarnowały... I ten flakonik z trupią czachą co go miałem dla
            fiedii;-(

• filozosia Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FIODORUSIE 25.03.04, 18:59
              pan_franciszek napisał:

> Tak wyszedłem, bo co tak sam będe siedział?
              > Czekałem na panią, żebyśmy razem trochę pogwarzyli o recentywiźmie i nisko
              (na
              > wiosnę) latających fiodorusach. Niestety nie przyszła pani, wzgardziła pani...
              > I fiołki się zmarnowały... I ten flakonik z trupią czachą co go miałem dla
              > fiedii;-(
              >
              Witam Panie Franciszku!
              Gdybym ja wiedziała, że Pan w przeręblu na mnie z fiołkami czeka ?!?!
              Przybyłabym natychmiast!!!! Co do recentywizmu to sadzę, że Pan profesor Józef
              Bańka będzie ciekawszym dyskutantem niż ja/ukłony dla Szacownego Pana
              Profesora/.
              Panie Franciszku, ogromnie zmartwiły mnie latające Fiodorusy. Co Pan widzi,
              czego inni nie widzą? Czy to aby nie jest jakaś fobia? Szkoda by było!!!
              A już absolutnie nie rozumiem, z jaką to trupią czachą Pan czekał.
              Panie Franciszku najmilszy, gdyby Pan kiedykolwiek potrzebował pomocy..... to
              zawsze służę radą.
              Błagam Pana, niech Pan dba o siebie! I niech Pan może oszczędzi Fiodorusa, tak
              Pan pięknie Biblię cytuje, to może miłosierdzia dla blizniego trochę!!!
              Czekam niecierpliwie na nowy przerębel.
              Proszę się ogrzać
              Filozosia
              • pan_franciszek Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FIODORUSIE 26.03.04, 09:43
                filozosiu miła!
                Nie cytowałem biblii jeno apokryf! Strasznie fajnie że wiesz co to recentywizm -
                bo powszechnie wiadomo, że nikt spoza WNS UŚ tegoż nie wie. Zatem założona
                podpucha przyniosła efekt - istnieje duże prawdopodobieństwo, żeś jest stamtąd
                właśnie! Podobnie jak fiedka, ale to już inna historia.
                Piszesz, żebym oszczędził fiodorusa - a czy ten (.................. tu niech
                wszysycy sobie wstawią odpowiedni epitet, albo wyraz uwielbienia) mnie
                oszczędza?
                Z tymi cytatami musze jednak uważać. Ledwo żem z Ulmanem wyjechał a fiodorus
                tylko tyle z tego zrozumiał: "O d... Kolego to pisał Pan Franciszek", co mozna
                przeczytać na jednym z postów w wątku Kim jest fiodorus. Czy zatem warto
                cytować coś w obliczu takiego interlekutora? I właśnie to miałem na myśli
                pisząc, że fiodorusy tej wiosny nisko latają (fiedia od razu ci wyjaśniam: nie
                chodzi o latanie dosłowne, chodzi o niskie loty przemęczonego wiosną lub walką
                z "naziolami" intelektu)
                Pani filozosiu! Naprawdę przybyłaby pani natychmiast? Gdybym wiedział, tak
                szybko bym z tego przerębla nie wyłaził:-)
                Pozdrawiam najserdeczniej
                • filozosia Re: Panie Franciszku- Krzysztofie Rutkowski !!!!!! 26.03.04, 14:56
                  Witam Pana,
                  myślałam, że Pan odbijał właśnie jakiegoś zakładnika- a Pan na mnie zastawił
                  pułapkę. Wydało się Panie Franciszku. Rzeczywiście, to słowo może znać tylko
                  ktoś z UŚ. Poddaję się.
                  Pozdrawiam Pana
                  Filozosia
            • vlajka Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FIODORUSIE 25.03.04, 23:09
              pan_franciszek napisał:

> "Tak wyszedłem, bo co tak sam będe siedział?
              > Czekałem na panią, żebyśmy razem trochę pogwarzyli o recentywiźmie i nisko
              (na
              > wiosnę) latających fiodorusach. Niestety nie przyszła pani, wzgardziła pani...
              > I fiołki się zmarnowały... I ten flakonik z trupią czachą co go miałem dla
              > fiedii;-( "

Flakonik z trupią czacha dla Fiodorka?
              Jak na złotoustego, postmodernistycznego, kosmopolitycznego lekkoducha z dużym
              mniemaniem o sobie to ... dość prostackie. Nie uważasz? My zawsze z Fiodorkiem

HACKERS FROM POLAND!!!
              >
      • slezan Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 20:29
        settembrini napisał:

> a slyszales o czyms takim jak wolnosc slowa?

Myslę, że chodzi tutaj o słuszność słowa.
        • Gość: najpierw Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 20:43
          ........ trzeba ja utrzymac
      • Gość: rops9 Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 20:43
        Drogi Panie settembrini. Po pierwsze: narusza to kostytucję, po drugie: kodeks
        karny.
        • Gość: pro Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 20:44
          a co to jest ta ...stytucja?
          • Gość: rops9 Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 20:45
            konstytucja, mylić sie jest rzeczą ludzką
            • Gość: aktywista Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.03.04, 20:58
              jak na razie to polska narusza prawa czlowieka. ciekawe jak to jest do
              pogodzenia z ta "konstytucja"?
        • Gość: settembrini Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.as.net.pl 25.03.04, 21:44
          nie chce mi sie powtarzac, wiec polecam tylko

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11463169&a=11595859
          pierwsze stadium, zamysl popelnienia przestepstwa, nie jest przestepstwem, nie
          jest wiec karalny (inaczej mozna by wszystkich zamknac za ogladanie sie za
          fajnymi panienkami- jako naruszenie ich integralnosci cielesnej- bo jak
          udowodnic, ze sie jej nie chcialo skonsumowac?). karalne jest natomiast
          nawolywanie do popelnienia przestepstwa (z ktorym tu nie mamy do czynienia).
          dyskusje uwazam za zakonczona. wszelkie contry prosze z uzasadnieniem, inaczej
          nawet nie bede czytal.
          • vlajka Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 25.03.04, 23:24
            Gość portalu: settembrini napisał(a):

> "nie chce mi sie powtarzac, wiec polecam tylko
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11463169&a=11595859
            > pierwsze stadium, zamysl popelnienia przestepstwa, nie jest przestepstwem,
            nie
            > jest wiec karalny (inaczej mozna by wszystkich zamknac za ogladanie sie za
            > fajnymi panienkami- jako naruszenie ich integralnosci cielesnej- bo jak
            > udowodnic, ze sie jej nie chcialo skonsumowac?). karalne jest natomiast
            > nawolywanie do popelnienia przestepstwa (z ktorym tu nie mamy do czynienia).
            > dyskusje uwazam za zakonczona. wszelkie contry prosze z uzasadnieniem,
            inaczej
            > nawet nie bede czytal."

K...!!! nastepny złotousty!!!
            Dyskusja zakończona? Co ty gadasz, koleś?
            Dyskusja dopiero sie zaczyna!
            Chyba, ze dacie w końcu tame dla neo-nazioli!!! - a pardon dla osób o wysokiej
            kulturze, mających pewne, określone wątpliwości co do legalnosci naszych granic
            i nie traktujące ich jak dogmaty.
            • Gość: settembrini Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 17:39
              dyskusja sie zaczyna? ine zwracaj sie do mnie per "koles", bo za maly jestes do
              tego, ok? tematem jest legalnosc. ktos twierdzi, ze teksty przywolane wyzej
              lamia prawo, lamia bo tak im sie wydaje. gdy ja mowie, ze moze im sie wydawac,
              argumentuje, ze lamaniem prawa to nie jest, to w odpowiedzi znowu slysze jakiej
              bzdety bez uzasadnienia :) do ktorych twoj glos mozna zaliczyc. dyskutujmy! ale
              niech to jest polemika oparta na argumentach. jesli ja mowie, ze cos wyglada w
              taki a taki sposob, to oczekuje, ze contra bedzie wygladala w ten sposob: sett,
              mylisz sie bo: a) bo b) bo c) a poki co slysze tylko: kolejny zlotousty,
              kolejny balwan etc. w sumie mialem na takie teksty jak twoj nie odpowiadac, ale
              tam...
            • teschiner Re: GŁOS W SPRAWIE SPUSTOSZEŃ NA FORUM 26.03.04, 17:52
              Tomaszu Hierowski! prosimy o kulture!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka