Dodaj do ulubionych

POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ

30.03.04, 09:17
Patrzę na to forum i nie wierzę własnym oczom!!!
Co tu się dzieje! Do czego dopuściły zbyt liberalne rządy !!!
Helmuty jak się wam u na w Polsce nie podoba to won !!
NIe po to nasi ojcowie walczyli o Polske z faszyzmem byście nam teraz
wyjeżzali z secesją i powrotem Gebelsów!!
Nalezy ich izolować, a w miera możliwości informowac organy ściagani o tych
prowokacjach.
Polacy - Ślązacy brońmy się!!
Obserwuj wątek
    • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 12:13
      Jak chcesz dyskutować na tym forum, to musisz zmienić słownictwo. Nie używamy tu
      słów "Helmuty" i "won".
      • psie.pole Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 13:17
        Oczywiście, nie można pisać Helmuty bo tutaj jak widziałem w przytoczonym
        podpisie arnolda7 można pisac tylko, że Polska jest głupsza od małpy.
        • pan_tomeczek Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 13:40
          Filozosiu!
          ja po porstu nie wytrzymuje. Mój dziadek był za młody by być powstańcem
          ślaskim, ale opowiadał mi co Niemcy wyprawiali wtedy z ludźmi. Mówił o
          łapankach w 1920r. o zabijaniu niewinnych ipaleniu wsi
          A teraz ktoś pisze że NIemcy były dobre i powinno to wrócić
          Jak można być tak bezczelnym
          kto za to płaci?
          nie zastanwialiście się skad te ataki na patriotów i nasz symbole?
          Czy ktoś tego nie inspiruje z zewnątrz?
          Wy jesteście bardzo kulturalnymi młodymi ludźmi. Ja nie jestem już tak młody i
          staiam spare jasno: Polski Sląsk albo smierć!!
          Musimy zewrzeć szeregi i wytępić teutońskie nasienie !!
          • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:05
            pan_tomeczek napisała:

> Filozosiu!
            > ja po porstu nie wytrzymuje. Mój dziadek był za młody by być powstańcem
            > ślaskim, ale opowiadał mi co Niemcy wyprawiali wtedy z ludźmi. Mówił o
            > łapankach w 1920r. o zabijaniu niewinnych ipaleniu wsi
            > A teraz ktoś pisze że NIemcy były dobre i powinno to wrócić
            > Jak można być tak bezczelnym
            > kto za to płaci?
            > nie zastanwialiście się skad te ataki na patriotów i nasz symbole?
            > Czy ktoś tego nie inspiruje z zewnątrz?
            > Wy jesteście bardzo kulturalnymi młodymi ludźmi. Ja nie jestem już tak młody
            i
            > staiam spare jasno: Polski Sląsk albo smierć!!
            > Musimy zewrzeć szeregi i wytępić teutońskie nasienie !!
            A gdzie Pan był do tej pory ? I skąd Pan wie, że jesteśmy młodymi ludzmi?
            Nadal podtrzymuję: nie podoba mi się Pana słownictwo!!!!
          • wilym Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:09
            pan_tomeczek napisała:

> Filozosiu!
            > ja po porstu nie wytrzymuje. Mój dziadek był za młody by być powstańcem
            > ślaskim, ale opowiadał mi co Niemcy wyprawiali wtedy z ludźmi. Mówił o
            > łapankach w 1920r. o zabijaniu niewinnych ipaleniu wsi

Pewnie chodzilo mu o Holdunow.
          • slezan Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:30
            Hehehe, to Ci dziadziuś naopowiadał, pewnie zamiast bajki o złym wilku. Ciekaw
            jestem, z której strony ta prowokacja. .de?
            • fiodorus Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:41
              slezan napisał:

> "Hehehe, to Ci dziadziuś naopowiadał, pewnie zamiast bajki o złym wilku.
              Ciekaw
              > jestem, z której strony ta prowokacja. .de?"

Mi dziadziuś opowiadał bajki o złym Grażyskim, ale ja Go nie słuchałem.Wolałem
              ogladać komiksy o tej Wandzie co nie chciała Niemca. A Tobie dziadziuś o kim
              bajki opowiadał :-)??? Hej, napisz, nie daj sie prosić!
              A tą prowokacje to źli ludzie, myślę, zrobili. Hmmm... tak myślę, ale nie wiem
              kto doprawdy?!
              • slezan Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 20:06
                Mi bajki opowiadała babcia - i były dość tradycyjne i konwencjonalne. Nie
                sączono mi w dzieciństwie do ucha antyniemieckiego czy jakiegokolwiek innego
                jadu. Współczuję tym, którzy nie mieli tak szczęśliwego dzieciństwa i teraz są
                skrzywieni.
                PS. O Grażyńskim zdanie wyrobiłem sobie już jako człowiek dorosły. Nie
                zdecyduję się raczej opowiadać o nim dzieciom. Po co mają stracić wiarę w
                człowieka?
        • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:00
          psie.pole napisał:

> Oczywiście, nie można pisać Helmuty bo tutaj jak widziałem w przytoczonym
          > podpisie arnolda7 można pisac tylko, że Polska jest głupsza od małpy.
          Witaj!
          Chcesz się zniżyć do poziomu Arnolda? Ja nie.
          Pozdrawiam
          • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 14:18
            filozosia napisała:

> psie.pole napisał:
            >
            > > Oczywiście, nie można pisać Helmuty bo tutaj jak widziałem w przytoczonym
            > > podpisie arnolda7 można pisac tylko, że Polska jest głupsza od małpy.
            > Witaj!
            > Chcesz się zniżyć do poziomu Arnolda? Ja nie.
            > Pozdrawiam
            Panie Tomeczku, a dlaczego Pan przd chwwilą pisał jako Pan Franciszek ?
            Oczywiście ten prowokator a nie ten prawdziwy!!!!!!!!
        • arnold7 Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 16:16
          psie.pole napisał:

> Oczywiście, nie można pisać Helmuty bo tutaj jak widziałem w przytoczonym
          > podpisie arnolda7 można pisac tylko, że Polska jest głupsza od małpy.

Nie napisalem, ze glupsza, chociaz oceniajac polskie rzady na Slasku mozna
          stwierdzic, ze malpa mniej by naszkodzila, czyli polskie rzady sa glupsze od
          tych, jakie bylyby te od malpy:))

• filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 16:55
            arnold7 napisał:

> psie.pole napisał:
            >
            > > Oczywiście, nie można pisać Helmuty bo tutaj jak widziałem w przytoczonym
            > > podpisie arnolda7 można pisac tylko, że Polska jest głupsza od małpy.
            >
            > Nie napisalem, ze glupsza, chociaz oceniajac polskie rzady na Slasku mozna
            > stwierdzic, ze malpa mniej by naszkodzila, czyli polskie rzady sa glupsze od
            > tych, jakie bylyby te od malpy:))
            >
            >
            Ty jednak jestes chory, nie można się na ciebie irytować. Choremu trzeba
            wybaczać , co wielkodusznie czynię.
          • Gość: Pytek POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:27

Mosz na myśli polsko weryjo "Planety afów"?
            • gorol7 Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 00:01
              Gość portalu: Pytek napisał(a):

>
              > Mosz na myśli polsko weryjo "Planety afów"?

Ten Twoj belkot swiadczy o tym ,ze niedawno zlazles z drzewa i zapewne malpe
              przypominasz bardziej niz czlowieka.
      • Gość: harry Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ IP: *.proxy.aol.com 31.03.04, 07:02
        Omalo nie zlecialem z krzeselka! Filozosiu nie wierze wlasnym oczom nareszcie i
        Ty karcisz za gebelsow i innych.Mnie sie zdaje ze to nie fiodorus a pan
        tomeczek jest tu ekstrema,ale to chyba dlatego ze juz stary.
        Lapanki w 1920?Chetnie poznam szczegoly.
        • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 17:25
          Gość portalu: harry napisał(a):

> Omalo nie zlecialem z krzeselka! Filozosiu nie wierze wlasnym oczom nareszcie
          i
          >
          > Ty karcisz za gebelsow i innych.Mnie sie zdaje ze to nie fiodorus a pan
          > tomeczek jest tu ekstrema,ale to chyba dlatego ze juz stary.
          > Lapanki w 1920?Chetnie poznam szczegoly.
          Witaj Harry!
          Pan Tomeczek jest intrygantem o bardzo niskim IQ. Nistety na forum takich nie
          brakuje/ klony, czy co?/. To nie jest ekstrema, jak piszesz. No, jakby Ci tu
          powiedzieć, żeby admin mnie nie wykasował/ jak wyżej/? Wszystko co mogę napisać
          o panu tomeczku, będzie się nadawało do wykasowania.
          Pozdrawiam Cię
          Pozdrawiam Fiodorusa
          Filozosia
    • gorol7 Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 30.03.04, 23:58
      My Gorole zyjacy na Slasku powinnismy podobnie ,jak protestanci z Ulsteru
      zalozyc organizacje paramilitarne ,ktore beda walczyc o Nasze prawa.Rzad polski
      nie zdaje sobie sprawy z tego, co sie dzieje na Slasku i przy pierwszej okazji
      moze Nas zostawic na pastwe wroga.Gebelsowska mniejszosc bedzie
      terroryzowac ,ponizac i wyrzucac z domow gorolska wiekszosc.Poniemiecki wrog
      jest butny i bezczelny ,zeby zwyciezyc musimy byc brutalni i bezlitosni.

Niech zyje Gorolski Slask!!!!!!
      • Gość: Pioter Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 08:29
        Taaaaaaaaaaaaaak ...................
        Zakładajcie.
        Ale wtedy jako odpowiedź pojawi się ugrupowanie działające jak ETA czy IRA
        złożone z tych, których próbujecie tępić na forum i im podobnych. Terror zawsze
        rodzi terror z drugiej strony. Przemoc rodzi przemoc. Popatrzcie do historii,
        nawet naszej, Śląskiej. okres terroru z lat 1919 - 1922. Można popatrzeć na
        nowszą historię - atak Al Quady na WTC w New York spowodował zniszczenie
        Afaganistanu i Iraku w odwecie przez USArmy. Czy do tego chcecie doprowadzić na
        naszej ziemi? Jeśli tak, to może lepiej jednak ją opuście sami a nam
        pozostawcie nasze problemy do rozwiązania drogą pokojową.
        • remscheiderka Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 09:52
          w maju polska wchodzi do uni, chcac nalezec do wspolnoty. A na slasku do
          dzisiaj zyja ludzie ktorzy rozdrapuja stare rany. Po co to jeszcze komu??
        • aqua Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 10:10
          Polacy na Śląsku, czy w Wielkopolsce nie muszą zakładać organizacji
          paramilitarnych, to państwo stoi na straży ich interesów, a przede wszystkim na
          straży poszanowania konstytucyjnego porządku. Przestroga twoja, jak sądzę
          odnosi się do organizacji militarystycznych mogących powstać w twoim obozie.
          Wówczas jednak waszym przeciwnikiem będzie cały aparat bezpieczeństwa państwa
          Polskiego, oraz Unii Europejskiej.

O Iraku i Afganistanie powiedziałbym jednak, że USArmy te kraje wyzwoliła, nie
          zniszczyła, jak sądzisz. Tak samo jak wyzwoliła Niemców w 45 roku. Szkoda
          tylko, że wyzwolenie dla Polski w 45 przyszło ze wschodu.

aqua
          • Gość: Pioter Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ IP: *.wozniki.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 11:59
            Nawet polityka eksterminacji ludności prowadzona przez aparat rządowy (państwo)
            również prowadzi do terroru z drugiej strony. Przykład Kosowa, Palestyny,
            Bośni. To jest samonakręcająca się spirala i do takiego obrotu sprawy na naszej
            ziemi nie wolno NIGDY dopuścić. To leży akrat w interesie wszystkich
            zainteresowanych stron.
            Co do reszty to tak samo jak wyzwolenie Niemiec w 1945 tak wyzwolenie
            Afganistanu i Iraku w 2002 i 2003 dokładnie zrujnowało te kraje.
            • aqua Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 13:19
              Co chcesz przez to powiedzieć? w demokratycznych państwach, bo o takich mówimy,
              państwo nie występuje przeciwko swoim obywatelom, bo tak mu się podoba, tylko
              wtedy, gdy obywatele występują przeciwko państwu. Przykładów aż nadto, IRA,
              ruchy separatystyczne Basków, Korsyki, czerwone brygady, terroryzm arabski, te
              wszystkie ruchy działają zbrojnie przeciwko demokratycznym państwom, swoim
              państwom.

Gość portalu: Pioter napisał(a):

> Co do reszty to tak samo jak wyzwolenie Niemiec w 1945 tak wyzwolenie
              > Afganistanu i Iraku w 2002 i 2003 dokładnie zrujnowało te kraje.

Mam oczywiście inne zdanie, ale jeśli uważasz że wyzwolenie Niemiec spod władzy
              hitlera przez amerykanów zrujowało niemcy, to wybacz jesteś neofaszystą, w
              dodatku niemieckim.

• fiodorus Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 14:30
                Gorolu7!
                Co chcesz osiągnąć swoimi prowokacjami?
                • gorol7 Mniejszosc hanyska nas przesladuje!!!! 31.03.04, 22:24
                  fiodorus napisał:

> Gorolu7!
                  > Co chcesz osiągnąć swoimi prowokacjami?

To nie zadne prowokacje!!!!!!

polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1018789&MP=1

• filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 17:30
              Gość portalu: Pioter napisał(a):

> Nawet polityka eksterminacji ludności prowadzona przez aparat rządowy
              (państwo)
              >
              > również prowadzi do terroru z drugiej strony. Przykład Kosowa, Palestyny,
              > Bośni. To jest samonakręcająca się spirala i do takiego obrotu sprawy na
              naszej
              >
              > ziemi nie wolno NIGDY dopuścić. To leży akrat w interesie wszystkich
              > zainteresowanych stron.
              > Co do reszty to tak samo jak wyzwolenie Niemiec w 1945 tak wyzwolenie
              > Afganistanu i Iraku w 2002 i 2003 dokładnie zrujnowało te kraje.
              Witaj Pioter
              Ja zupełnie nie rozumiem, co chciałeś nam przekazać. O jakie wyzwolenie Niemiec
              chodzi ? I co to ma wspólnego z Irakiem i Afganistanem?
              Filozosia
              • hierowski Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 17:33
                Ja tez nie wiem o co mu chodziło. A tak przy okazji, myślicie że ktoś czyta te
                wszystkie dłuuuuugie posty ?
                • filozosia Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ 31.03.04, 17:41
                  Tak, ja czytam.
                  Pozdrawiam
                  Filozosia
                  • pan_tomeczek nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żądam 01.04.04, 00:13
                    nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żądam szacunku jako Polak na POlskim
                    Sląsku.
                    DLatego opowiadam się za zwalczaniem szkopskiej zarazy, któa ogarneła to forum.
                    DLatego uważam, że dyskusja z nimi jest za łagodna. Ich trzeba za mordy brac.
                    Ubolewam, ze odbuera mnie Filozosia jako prowokatroa i agenta , ale spiesze
                    zapewnić, że walczymy po tej samej stronie. Mam nadziej e że jeszcze jej to
                    udowodnie
                    Polaska jest nasżą Ojczyzną, musimy jej bronić przed Krzyżakami
                    • Gość: slazaczka Re: nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żą IP: *.pool.mediaWays.net 02.04.04, 08:03
                      nie ma sie co dziwic ze na swiecie sa wojny. Jak dlugo sa ludzie tak
                      ograniczeni w mysleniu i pelni nienawisci. To wlasnie ludzie jak pan Tomeczek
                      gotuja innym tyle cierpien a potem obwiniaja innych. A jak sie mu na slasku nie
                      podoba to niech wraca do siebie nikt go sila nie trzyma.
                      Pozdrowienia dla wszystkich rodowitych i nierodowitych slazakow umiejacych zyc
                      ze soba w zgodzie :)
                      • fiodorus Do Gorola7 i Pana_Tomeczka 02.04.04, 10:49

Panowie!
                        Sątylko dwa wyjścia:
                        albo jesteście prowokatorami chcącymi ośmieszyć pewną opcje w tej dyskusji
                        albo jesteście (pisząc delikatnie) niezbyt rozgarnięci.
                        W obu przypadkach wasze posty mają jeden skutek: niepotrzebnie jątrzą.
                        Dlatego apeluję do was byście nie brali więcej udziału na dyskusji na tym forum
                        Fiodorus
                        Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!
                        • aqua Re: Do Gorola7 i Pana_Tomeczka 02.04.04, 11:44
                          witaj Fiodorus!

Te dwie opcje można śmiało połączyć, są to prowokatorzy niezbyt rozgarnięci.
                          Pan tomeczek jest tylko po to, aby Arnold 7 błysnął czasami inteligentną
                          ripostą, a gorol 7, jak na mój gust, to pióro samego Arnolda 7.

pozdrawiam.
                          • arnold7 Re: Do Gorola7 i Pana_Tomeczka 02.04.04, 16:27
                            aqua napisał:

> witaj Fiodorus!
                            >
                            > Te dwie opcje można śmiało połączyć, są to prowokatorzy niezbyt rozgarnięci.
                            > Pan tomeczek jest tylko po to, aby Arnold 7 błysnął czasami inteligentną
                            > ripostą, a gorol 7, jak na mój gust, to pióro samego Arnolda 7.
                            >
                            > pozdrawiam.

To inteligentnie zablysnales Aqua. I to by bylo na tyle z mojej strony, jesli
                            chodzi o ta prymitywna dyskusje:))

• rico-chorzow Do Fiodorusa 02.04.04, 13:02
                          Ja czekam na pańską odpowiedź w innym temacie,Panie Fiodorus!

Rico-Chorzow.
                        • pan_tomeczek Re: Do Gorola7 i Pana_Tomeczka 02.04.04, 18:33
                          Tezy Fiodorusa nie dziwią, choć smucą bardzo.
                          Bo pisze on, człowiek, który jawił mi sięjako sojusznik, że jestem
                          prowokatorem.
                          Rozumiem, w dobie niesutannej walki na poglądy jak atoczy się na tym forum
                          niczego nie można być pewnym. Ani tego, czy Arnold7 nie jest kobietą, ani tego
                          czy Slezan nie jest Lechosławem Jarzebskim. Mam swoje poglądy i będę je bronił
                          Śląsk jest polski i mówie to otwartym tekstem. Tak jestem,za rozwiązaniai
                          siłowymi. Bo w latach 30. świat patrzła pobłażliwie na Hitlera a wynikła z tego
                          hekatomba. Teraz Polska ptarzy pobłazliwie na rewanżystów na Sląsku, co z tego
                          będzie nie trudno odgadnąć.
                          Mam swoje poglądy, szanuje ludzi któzy mają podobne, ale mimo to nie mogę
                          scierpieć gdy młody człowiek, jakim ewidentnie jest Fiodorus poucza mnie,
                          wyzywa od nierozgarniętych a później apeluje bym milczał
                          Drogi Fiodorusie o ile mi wiadomo to mamy demokracje w tym kraju. Skoro ktoś
                          może mówić, że POlacy to śmiecie, to ja tez mogę mówić że NIemcy to dupki a
                          tzw. Schoolnzacy to kanalie
                          NIkt mi tego nie zabroni. Mam nadzieje że ta reprymenda wystarczy i fiodorus
                          nie będzie więcej atkował swoich sojuszników.
                          Bo nie metody są ważne lecz cel, a przede wszytski ŚLąsk polski i wolny od
                          niemczyzny.
                        • gorol7 Re: Do Gorola7 i Pana_Tomeczka 02.04.04, 22:02
                          fiodorus napisał:

>
                          > Panowie!
                          > Sątylko dwa wyjścia:
                          > albo jesteście prowokatorami chcącymi ośmieszyć pewną opcje w tej dyskusji
                          > albo jesteście (pisząc delikatnie) niezbyt rozgarnięci.
                          > W obu przypadkach wasze posty mają jeden skutek: niepotrzebnie jątrzą.
                          > Dlatego apeluję do was byście nie brali więcej udziału na dyskusji na tym
                          forum
                          > Fiodorus
                          > Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!

A Ty jestes Gorolem udajacym Slazaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • filozosia Re: nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żą 02.04.04, 18:39
                      pan_tomeczek napisała:

> nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żądam szacunku jako Polak na
                      POlskim
                      >
                      > Sląsku.
                      > DLatego opowiadam się za zwalczaniem szkopskiej zarazy, któa ogarneła to
                      forum.
                      >
                      > DLatego uważam, że dyskusja z nimi jest za łagodna. Ich trzeba za mordy brac.
                      > Ubolewam, ze odbuera mnie Filozosia jako prowokatroa i agenta , ale spiesze
                      > zapewnić, że walczymy po tej samej stronie. Mam nadziej e że jeszcze jej to
                      > udowodnie
                      > Polaska jest nasżą Ojczyzną, musimy jej bronić przed Krzyżakami
                      Pozostaję przy swoim zdaniu! Jesteś prowokarorem.
                      • rico-chorzow Re: nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żą 02.04.04, 20:58
                        Moją ojczyzną jest śląski Sląsk,sądzę dosyć wymowne dla wszystkich.

Rico-Chorzow.
                        • Gość: hjarc mistrz Re: nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żą IP: 62.233.241.* 02.04.04, 21:46
                          Pan Tomeczek mówi, że nie jest prowokatorem, a zachowuje się jak... autentyczny
                          prowokator. I nie są to z jego strony prowokacje natury artystycznej (takie
                          można by uznać i uszanować), ani też intelektualne (wielka rzadkość na tym
                          forum) - lecz są to prowokacje najgorsze z możliwych, bo prowokacje polityczne.
                          Ich cechą jest wywoływanie ostrych konfliktów i uruchamianie najbardziej
                          skrajnych, szowinistycznych i ultraekstremalnych sił.
                          Pan Tomeczek wyrażnie napuszcza jednych na drugich, a swoją niby
                          objawioną "żarliwością" maskuje własne oblicze oraz rzeczywiste intencje.
                          A jeszcze do tego tłumaczy się jak niewiniątko i udaje głupiego.
                          Nie z nami te numery, kolego Tomeczku!!!
                          • Gość: Jan Re: nie jestem prowokatorem. Jestem Polakiem i żą IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 22:19
                            Imiona typu Wiesiek,Leszek,Olgiert,Misiek itd prosze z dyskusji wykluczyc,bo to Gorole nie majacy nic wspolnego ze Slaskiem...
                          • pan_tomeczek Co harc mistrz zrobił dla Polski 03.04.04, 17:45
                            No właśnie. Zadajmy sobie do pytanie. Wiele robił. Np. napisał trochę
                            głupkowatych rymowanek, i pare komenatrzy a rebours. Czy stanał w obronie
                            swojej Ojczyzny? Czy powiedział prosto z mostu rewanżystom gdzie ich miejsce ?
                            Przeszukiwałem dziś archiuwm forum, ale nic nie znalazłem co by na to
                            wsklazywac mogło. Czyli nie powiedział.
                            Łatwo mówić o sobie "Jestem Polakiem na Polskim Ślasku" . To robi harc mistrz
                            Ale nie wiele czynmi by to mniemanie udowodnić. Lubi natomiast atakowac
                            pobratymców. W imię czego pytam i za czyje pieniądze ??
                            • Gość: Schlesier Re: Co harc mistrz zrobił dla Polski IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 03.04.04, 21:45
                              A SKAD TWOIE KORZENIE PANIE TOMECZKU ?????????Jezeli do kogos przyjade to
                              zachowuje sie jak czlowiek a nie znowu Niemcow tepic ciekawe jak my zajedziemy
                              do was co z nami zrobicie...........?????????????
    • Gość: V&Builder Re: POLACY na ŚLĄSKU! BROŃMY SIĘ IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 03.04.04, 22:20
      pan_tomeczek
      Data: 30.03.2004 09:17 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Patrzę na to forum i nie wierzę własnym oczom!!!
      Co tu się dzieje! Do czego dopuściły zbyt liberalne rządy !!!
      Helmuty jak się wam u na w Polsce nie podoba to won !!
      NIe po to nasi ojcowie walczyli o Polske z faszyzmem byście nam teraz
      wyjeżzali z secesją i powrotem Gebelsów!!
      Nalezy ich izolować, a w miera możliwości informowac organy ściagani o tych
      prowokacjach.
      Polacy - Ślązacy brońmy się!!

masz racje!
      helmuty musza wiedziec`, ba, nawet musza miec` to zakodowane w genach, ze nie
      sa u siebie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka