Gość: kolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:59 bikini trendy jakież to kreatywne:)) ps. co do samej formy neonu to OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extraschaf Dwa nowe neony w Katowicach 17.02.11, 12:10 Wow, cozmic! To już nawet do Paryża nie warto jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 14:37 co jest takiego w neonach , że trzeba o nich pisać? ja tego nierozumię.....szczególnie , że są tylko trzeba się troszeczkę rozejrzeć...są w świętochłowicach , katowicach, chorzowie , bytomiu....szyld jak szyld. faktem jest , że neony się zmieniają , dzieki nowoczesnym technikom dają inne możliwości . dzisiaqj neon nie musi być siermiężnym napisem na wielkich blokowych literach z ocynkowanej blachy!!!! zresztą sam współpracuję z dwoma firmami robiącymi neony , a na śląsku jest ich naprawdę trochę...... ale , żeby podniecać się jakąś rurką z gazem od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
extraschaf Re: Dwa nowe neony w Katowicach 18.02.11, 08:35 Wystarczy zwrócić uwagę na autorkę "artykułu" i wszystko jasne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:25 Ten neon Bikini trendy, jest genialny. Naprawde bardzo dobrze się prezentuje, więcej takich prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 12:59 a co z neonem galerii Czas? Może nie jest bikini-spektakularny, ale nocą pięknie daje radę www.galeriaczas.pl/images/ogalerii/ogalerii_02.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.centertel.pl 17.02.11, 13:09 a to bikini trendy to dla tych tłustych śląskich dziouch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Dwa nowe neony w Katowicach IP: 195.116.133.* 17.02.11, 13:54 panawiam wcześniejszy apel aby tak zacna gazeta nie pisała o dupie maryni. ktoś sie za przeproszeniem wysra a wy to dajecie na łamy. jest zbyt dużo poważnych tematów aby pisać o pierdołach , są inne gazety na pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqro Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 13:57 No właśnie na odwrót. "Niebo" ma neon jako taki gustowny, natomast bikini... żenua. wiem wiem o gustach sie nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski A co z neonami na Superjednostce??? IP: *.150.155.168.internetia.net.pl 17.02.11, 14:03 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: A co z neonami na Superjednostce??? IP: 93.175.66.* 17.02.11, 20:40 Zesrał.e.m się z wrażenia. Brakuje jeszcze tylko neonu "Gazeta Wyborcza - Pranie Mózgu Gratis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_z_Krakowa Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.centertel.pl 17.02.11, 21:54 Byłem w pubie Niebo kilka ładnych lat temu podczas wizyty w Katowicach, wraz z moimi znajmymi z Mediolanu, nie mogli się nadziwić jaki nad wejściem jest piękny neon. Moim zdaniem jest najładniejszy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś