gosiac1 01.08.07, 10:07 nie mam @ a test wykazuje tak delikatna różową kreseczkektóra pojawia sie po jakichś 3 min czy to oznacza ze jestem w ciąży czy moge zacząć sie cieszyć ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafrytka Re: cieszyć sie już???????? 01.08.07, 10:39 Myślę,że tak Dużo radości i duża rośnij Mamusiu. Ściskam Odpowiedz Link
gosiac1 Re: cieszyć sie już???????? 01.08.07, 10:54 o jejku !!! Naprawdę?!!:)))) o Boże jak sie cieszę :::))) kiedy mam sie wybrac do lekarza?? Odpowiedz Link
deigratia Re: cieszyć sie już???????? 01.08.07, 12:30 Ja poszłam w 25 dpo, bo akurat miałam zapisaną wizytę. Kazał iść na usg w 8tc (bo dla niego tylko obraz usg był potwierdzeniem ciąży a brak @, pozytywny test, temperatura, objawy ciążowe to tylko przesłanki), przed tym nie chciał przepisać żadnych badań. Dziwił się, że tak wcześnie przyszłam. Na szczęście cieszyć się nie zabraniał. Odpowiedz Link
maja2101 Re: cieszyć sie już???????? 01.08.07, 13:43 Ja dziś się dowiedziałam na 100%, beta się pęknie podwoiła. Cieszę się bardzo. A do lekarza nie wiem kiedy. W 1 ciąży poszłam chyba w 6 tyg (pęcherzyk) a potem w 8 (serce). Odpowiedz Link
szeja Re: cieszyć sie już???????? 02.08.07, 21:51 GRATULACJE. Spokojnej ciąży, i uważaj na małe dzieciątko. Odpowiedz Link