Dodaj do ulubionych

komuch czytający NIE

IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 17:17
stalinowcom to się nie podoba .Ale jak stalinowiec zakłada zaczepny wątek o wędrowce gierówką gościa, do Warszawy to wydaje mu się ,że jest dowcipny i mamy się śmiać z jego "mądrości"
A mnie nie wolno przypomnieć naszej historii i prozy życia (to znaczy drożyzny jaką nam na koniec funduje peło.) Co w moich wątkach jest nieprawdziwego albo zdrożnego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Byno Re: komuch czytający NIE IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.11, 17:43
      Pytasz co? to dej pozur:

-nachalnosc
      -czestotliwosc
      -brak tolerancji
      -chamstwo
      -klamstwo
      -propaganda z SMS-ow centrali Piznietych i Szurnietych
      -sianie paniki
      -dzielenie ludzi
      • Gość: gość Re: komuch czytający NIE IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 18:01
        Z toba ,to właściwie nie można dyskutować ,bo ty nie rozumiesz znaczenia tych słów ,które tu napisałeś .Naucz się pisać pełnymi zdaniam i uzasadniać ,to co napisałeś.
        • Gość: NIE Re: komuch czytający NIE IP: *.c201.msk.pl 05.03.11, 18:08
          www.youtube.com/watch?v=1SuyxX4lQBo
        • Gość: Byno Re: no widzisz IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.11, 18:10
          kolejny przyklad chamstwa serwujesz a i brak tolerancji i klamstwo tu elegancko pasuje
          • Gość: gość Re: no widzisz IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 18:21
            Byno napisał "kulturalnie" do mnie :

Pytasz co? to dej pozur:

-nachalnosc
            -czestotliwosc
            -brak tolerancji
            -chamstwo
            -klamstwo
            -propaganda z SMS-ow centrali Piznietych i Szurnietych
            -sianie paniki
            -dzielenie ludzi
            A ja mu odpowiedziałam ,żeby pisał całymi zdaniami i uzasadniał to co pisze .
            a otrzymałam taką odpowiedź od Byna :

kolejny przyklad chamstwa serwujesz a i brak tolerancji i klamstwo tu elegancko pasuje

• Gość: Byno Re: no widzisz IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.11, 18:27
              Czego nie kumasz?
              • Gość: gość Re: no widzisz (do byna ) IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 18:55
                odpowiedź na post o treści "czego nie kumasz "

z twoich wypowiedzi niczego nie rozumiem ,bo ich nie uzasadniasz. to są puste słowa .
    • Gość: NIE NIEkomuch ale stalinowiec IP: *.c201.msk.pl 05.03.11, 18:06
      gość napisał(a): .....i mamy się śmiać..... To już nie jest rozdwojenie jaźni ale namnożenie.
      • Gość: gość Re: NIEkomuch ale stalinowiec IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 18:32
        pisząc wątek o wędrującym gościu chciałeś aby z "twojego mądrego dowcipu" śmiali się ,nie jeden ale więcej internautów ,bo taki był twój cel .Na mój smiech zapewne nie liczyłeś ,bo mogłam tylko z politowaniem przeczytac te twoje mądrości .
        Nie wiem o jakim namnożeniu piszesz .Na to forum wchodzi kilkanascie osób ,chciałeś przed nimi zabłysnąć ,tylko nie wiem czym .
    • Gość: harc mistrz =----> Do goscia Forum GW K-ce o nick'u "gość": IP: *.1000lecie.pl 05.03.11, 18:18
      Gość portalu: gość napisał(a):
      > stalinowcom to się nie podoba .Ale jak stalinowiec zakłada zaczepny wątek o węd
      > rowce gierówką gościa, do Warszawy to wydaje mu się ,że jest dowcipny i mamy s
      > ię śmiać z jego "mądrości"
      > A mnie nie wolno przypomnieć naszej historii i prozy życia (to znaczy drożyzn
      > y jaką nam na koniec funduje peło.) Co w moich wątkach jest nieprawdziwego albo
      > zdrożnego ?

Teoretycznie to... masz, "gościu", rację.
      Ale TYLKO t e o r e t y c z n i e !!! Bo...

Nie jesteś ani członkiem, ani osobą PO (poprawną obywatelsko) wg standardowych kryteriów; piszesz bez ogródek i bardzo dosadnie (oraz zwięźle, co jest wielkim plusem +), ale co PO'niektórym przez oko, aż do pięt włazi i... irytuje ich NIEmożebnie. (!!!)
      [cotygodniowy dziennik "NIE" J. Urbana - też nieźle potrafi to robić]

Lecz najgorsze jest to, że otwierasz na Forum GW K-ce... jeden wątek za drugim, a w tych wątkach jeszcze... prawie co drugi lub co trzeci post jest Twojego autorstwa, "gościu".
      Ten brak PO'wściagliwości i przesadna s'PO'ntaniczność Twoich wypowiedzi dodatkowo wku...rza co PO'niektórych i prowokuje agresywne oraz złośliwe kontr-reakcje.
      (HKP)
      ...
      CZUWAJ I PO'SŁUCHAJ HARC MISTRZA: - DAJ SE LUZ I... TROCHĘ WIĘCEJ POWŚCIĄGLIWOŚCI!!!
      A oto filmik poglądowy z USA dla wszystkich, co myśleć samodzielnie i niezależnie potrafią:
      www.youtube.com/watch?v=EOYMksrjB9o&feature=relatedPozdrawiam!

• Gość: NIE Re: Do goscia Forum GW K-ce o nick'u "gość": IP: *.c201.msk.pl 05.03.11, 18:49
        Harcmistrzu nie oglądaj takich filmików. Jeśli już musisz oglądać to ustaw TV Trwam oni tam lepiej znają się na inżynierii mózgu co mogą potwierdzić konta bankowe o.dyrektora. A dla odpręzenia posłuchaj sobie muzyki: www.youtube.com/watch?v=XEJpDohjd70
        • Gość: harc mistrz & HKP Re: Do goscia Forum GW K-ce o nick'u "NIE": IP: *.1000lecie.pl 05.03.11, 19:10
          Przepraszam na wstępie, że przekraczam jakby "normę wpisową" lecz pragnę Cię poinformować, że nie oglądam TV "Trwam" i nie mam do jej "konsumpcji" talerza.
          Dlatego nie mogę zaśpiewać, jak znany Ci Amisz z brodą, że:
          NIE DZIAŁA MI DEKODER TELEWIZJI TRWAM!!! [3 x]
          JUŻ DWA TYGODNIE JESTEM ODCIĘTA.
          JUŻ DWA TYGODNIE NIE MAM SYGNAŁU.
          JUŻ DWA TYGODNIE, A IDĄ ŚWIĘTA... (itd.)

A poza tym... dziękuję bardzo za świetny zespół "Ukulele Orchestra of GB".
          • Gość: NIE Re: Do goscia Forum GW K-ce o nick'u "NIE": IP: *.c201.msk.pl 05.03.11, 19:12
            No to odpowiem piosenką: www.youtube.com/watch?v=JXq5foi7yXA
          • Gość: gość Re: Do harcmistrza IP: *.82.16.194.ionic.pl 05.03.11, 19:29
            do oglądania telewizji Trwam nie potrzebny jest żaden talerz ,można ją oglądać za pomocą łącza internetowego na ekranie komputera.
            • Gość: NIE Re: Do harcmistrza - uzup. IP: *.c201.msk.pl 05.03.11, 19:36
              Byle łącze było sztywne. Teraz możesz gościowi zaśpiewać za Stingiem: Nie opuszczaj mnie Trzeba wszystko zapomniec Wszystko mozna zapomniec Co juz sie zaciera Zapomniec czas Nieporozumienia I stracony czas By sie dowiedziec jak Zapomniec te godziny Ktore czasem zabijaly Serca szczescie Nie opuszczaj mnie... Ofiaruje Ci Deszczowe perly Z krainy Gdzie nie pada deszcz Bede kopal ziemie Jeszcze po mojej smierci Aby obsypac Twoje cialo Zlotem i swiatlem Stworze Krolestwo W ktorym bedzie krolowac milosc W ktorym milosc bedzie prawem W ktorym Ty bedziesz krolowa Nie opuszczaj mnie... Nie opuszczaj mnie Wymysle dla Ciebie Bezsensowne Slowa Ktore Ty zrozumiesz Bede Ci mowil O tych kochankach Ktorzy widzieli dwukrotnie Rozpalajace sie ich serca Opowiem Ci Historie tego krola Ktory umarl ze smutku Ze Cie nie spotkal Nie opuszczaj mnie... Widziano czesto Na nowo rozpalony ogien Dawnych wulkanow, Ktore uwazano za zbyt stare Podobno znajduja sie Spalone ziemie Dajace wiecej zboza Niz najlepszy 10 kwiecien I kiedy przychodzi wieczor Aby plonelo niebo Czerwien i czern Nie lacza sie Nie opuszczaj mnie... Nie opuszczaj mnie Nie bede wiecej plakac Nie bede wiecej mowic Skryje sie tam Aby patrzec na Ciebie Tanczaca i usmiechnieta I sluchac Ciebie Spiewajaca i smiejaca sie Pozwol mi zostac Cieniem Twojego Cienia Cieniem Twojej reki Cieniem Twojego psa Cieniem jego kupek Ale Nie opuszczaj mnie... www.youtube.com/watch?v=aHqVag-55_0&feature=related
              • Gość: niepis Re: NIE IP: *.183.188.40.dsl.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 19:47

że też ci się chce tak do tych zbaraniałych oszołomów rozpisywać ..
                Nie warto ! Jedna wariatka krzyżem walnięta w głowę i drugi artysta
                zbierający CODZIENNIE CONAJMNIEJ 60 psich -a pewnie nie tylko psich - kup !
                Chyba na żadnym innym forum nie znajdzie się tyle szaleńców co na FK ,no bo
                jeszcze trzeba do tego towarzystwa dorzucić uśmierconego za życia gila :)
                Takiej Trójcy nie ma nigdzie indziej ,to nasz forumowy tercet debili :)
                Trzeba na to to przymknąć oko ,bo staroci już nie zmienimy.
            • Gość: niepis Re: Do harcmistrza IP: *.183.188.40.dsl.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 19:38
              trzeba ci oszołomie w takim razie zabrać komputer :)
              Może ci kaftaniku rozum wróci ,choć nie sądzę :)
              • Gość: harc mistrz =----> Re: Do niepisa od harc mistrza: IP: *.1000lecie.pl 05.03.11, 20:13
                Gość portalu: niepis napisał(a):
                > trzeba ci oszołomie w takim razie zabrać komputer :)
                > Może ci kaftaniku rozum wróci ,choć nie sądzę :)

Zabrać to ty sobie możesz, niepisie-PO'jebisie, co najwyżej tylko tę swoją d... w troki!!!
                Która swymi rdzawymi ustami, wyrzuca z siebie ekskrementalne inwektywy, ciągle "charcząc odbytnicą" - jak to kiedyś ujął w swoim protokole pewien funkcjonariusz PRL-owskich służb.

Znowu, k..., przekroczyłem towarzyski limit forum!!!
                Przepraszam Wszystkich Forumowiczów, ale musiałem temu ************* niepisowi... odpisać.
                (HKP)
                ...
                PO'LECAM CI NIEPISIE CZOPKI "DUPEX" DLA PO'PRAWY PŁYNNOŚCI WYPOWIEDZI!!!
                www.youtube.com/watch?v=Pmg-Z_HZaso
                "Przed ich zażyciem należy zapoznać się z instrukcją oraz zasięgnąć opinii lekarza lub farmaceuty".
                • Gość: niepis Re: Do niepisa od harc mistrza: IP: *.183.188.40.dsl.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 21:01
                  oooooooooo ,arcydupek nie w humorze ,bo nie wyniuchał tradycyjnie
                  60 kupek /obojętnie psich,ludzkich ,kocich.. / codziennych :)
                  arcydupek masz jeszcze 3 godz.do północy ! Biegiem leć zbierać ! :)))
                • Gość: proktolog_mózgu Re: Do niepisa od harc mistrza: IP: *.static.sitel.net.pl 05.03.11, 22:34
                  Hajotku... a ile sztuk i ile razy na dobę tych <dupexów> bierzesz , skoro tak pewnie ordynujesz jako skuteczne? I ...te <troki>, to trzeba z obu stron rury trawiennej zainstalować, czy np. tak: usta....odbyt ...penis i odwrotnie...? A co z mózgiem.... , masz takowy rekwizyt?
                  • Gość: niepis Re:harcuś ma taki rekwizyt.. IP: *.183.188.40.dsl.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 22:38
                    ma taki rekwizyt sprezentowany przez rydzola :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka