Dodaj do ulubionych

Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:39
dajcie już spokój, żadna tragedia się nie stała.
pożegnalne mecze powinny byc organizowane gwiazdom, a koźmiński się do nich
na pewno nie zalicza. poza medalem olimpijskim nie osiągnął przecież nic.
same podrzębne kluby, regularnie broniące się przed spadkiem, tyle tylko że
we włoszech.
z resztą to chyba znamienne, że pożegnalny mecz koźmiński musiał sobie
organizować sam, bo nikt inny by nie wpadł na taki genialny pomysł, żeby
pożegnać "gwiazdę".
a że kibice go nie lubią? to chyba nie jest dziwne? z obietnic trzeba sie
wywiązywać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dardus Tak to już jest IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.05.04, 15:50
      Tak to już jest, że garstka debili "ustawia" życie reszcie. Była okazja na
      fajny meczyk, a tak psinco. Odpowiedzialni za to powinni mieć na uwadze, że
      gdyby nie panowie Koźmińscy - to w Zabrzu mogło już nie być 1 ligii.
      • Gość: Piotr KSG Re: Tak to już jest IP: 81.210.69.* 20.05.04, 08:54
        <b>Amigo prosze ci nie wypowiadaj sie juz na tym forum bo zygac mi sie chce
        przez to co zrobiles, twe nazwisko znajdzie sie w gablotce ludzi "przywar"
        ktore czynily zło dla gornika czyli Kozubal, Płoskoń ( poniekad ) i ty Amigo !
        Proponuje by kibice na nastepny mecz wywiesili transparenty "Amigo z Halemby -
        internetowy kłamca" i zwyzywali cie od zlodziei bo w odroznieniu od M.
        Kozmieskiego ty nam cos ukradles, ukradles nam sens pilki noznej, sens dla
        ktorego ludzie chodzili jeszcze na stadion i nadzieja na zobaczenie wielkiej
        pilki ktora byla tak blisko ale przez takie szumowiny jak ty juz chyba nigdy
        nie bedzie.</b>
        • Gość: wirek KSG AMIGO Z HALEMBY TY ZLODZIEJU !!! IP: 81.210.69.* 20.05.04, 08:56
          zobaczymy jeszcze
    • Gość: wieliczka Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.pool.mediaWays.net 19.05.04, 16:33
      Wracajcie do Krakowa. W Wieliczce mamy niezla druzyne i wiernych kibicow. U nas
      bedziecie jak w domu, a za dwa lata w pierwszej lidze!
    • Gość: x PRZENIESCIE DO POZNANIA !!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 19.05.04, 16:38
      ...z uwagi na pochodzenie Marka moglby byc tez Krakow, ale troche kiepski
      stadion.
      Kibole i chamy precz od pilki!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Josha Podziwiam Koźmińskich za to, że w odróżnieniu IP: *.devs.futuro.pl 19.05.04, 17:33
      ...od wielu innych, nie podlizują się matołom. Dobrze zrobili, odwołując ten
      mecz. A po komentarzach będzie widać, kto jest kibicem, a kto-ultrasem (kibolem)
    • Gość: lesio67 Zapraszam na mój pożegnalny mecz! SUPER GWIAZDY IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.05.04, 17:38
      Dnia 22 lipca, godz 20.00 przy blasku jupiterów rozegram pożegnalny mecz mojej
      amatorskiej kariery KOLEDZY Z PODWÓRKA - REPREZENTACJA ŚWIATA. Zaproszone
      gwiazdy to m.innymi KAHN, RONALDO, RONALDINHO, MORIENTES, KAKA, ZIDANE,
      R.CARLOS. Zamierzam przeprowadzić transmisję telewizyjną w Eurosporcie, RAI,
      ZDF i UWAGA CNN.
      UWAGA Wstęp BEZPŁATNY
      Niestety za kilka dni mecz odwołam bo WY KIBICe nie zasługujecie by ten mecz
      oglądać!!!!
      • Gość: fan lesio67 ale z Ciebie debil!!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 19.05.04, 17:42
        Kozminski to zawodnik srebrnej jedenastki z Barcelony ale dekle o tym nie
        pamietaja!!!
        • Gość: lesio67 Re: lesio67 ale z Ciebie debil!!!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.05.04, 18:37
          Durny pajacu! Czy podważam tutaj sukces Kożmińskiego jako piłkarza? Powiedz mi
          natomiast KRETYNIE co zrobił jako właściciel klubu. Czy sukcesem jest wojna z
          własymi kibicami?Chyba tylko taki CYMBAŁ może taktwierdzić?
          • Gość: Górnik Re: lesio67 ale z Ciebie debil!!!! IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 19.05.04, 20:36
            To zrobił,że Górnik po raz pierwszy od kilku lat był pewny utrzymania przez
            niemal całą rundę wiosenną;to zrobił że zbilansował finanse klubu,to zrobił,że
            wokół klubu zaczeło się coś dziać.A co według ciebie zrobiła garstka
            neandertali (zwanymi ultrasami) dla Górnika oprócz puszczania kilku rac co mecz?
    • Gość: Góra(L) Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.heban.com.pl 19.05.04, 17:43
      za to jakby walczył o utrzymanie z gks'em, to pewnie byłby gwiazdą pierwszej
      wielkości.hehehe
      Zwłaszcza Udinese to był podrzędny klub. a i występy w Bresci u boku Roberto
      Bagio to pikuś.
    • Gość: x BRAWO KOZMINSCY!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 19.05.04, 17:49
      Chamy i kibole precz od pilki.
      Nie zaslugujecie na ten mecz!!!!!!!!
    • Gość: pacal rzeczywiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:20
      Koźmiński to cienias pierwsza klasa.
      Pewnie dlatego na jego mecz poźegnalny zgodziło się przyjechać
      tyle niekwestionowanych gwiazd europejskiej piłki.
      Logika się kłania.

A z obietnic trzeba się wywiązywać pod warunkiem,
      że nie narusza to budżetu klubu.
      • Gość: koneser kozminski??gwiazda???? IP: 158.75.29.* 19.05.04, 18:22
        ile osob na swiecie zna takiego pilkarza?kto to jest?co osiagnal w porownaniu
        do tysiecy innych pilkarzy?nic, dajcie spokoj z nim
        • Gość: x I CO TO ... MA DO RZECZY IP: *.crowley.pl 19.05.04, 18:35
          Ma za to slawnych kolegow. Rozumiem, ze nie chcialbys widziec tego meczu.
          To spier... do Reich'u tam zobaczysz same gwiazdy-podnoszenia ciezarow i
          kulturystyki biegajace za pilka.

"...Pokaz mi swoich przyjaciol, a powiem ci kim jestes..." znasz to kibolu???
          • Gość: koneser Re: I CO TO ... MA DO RZECZY IP: 158.75.29.* 19.05.04, 19:34
            nie jestem kibolem, bardzo dobrze ze chcial ich zaprosic, ale taka glosna
            sprawa, ?to kozminski marek a nie jakis tam wielki pilkarz
            • Gość: x Re: I CO TO ... MA DO RZECZY IP: *.crowley.pl 19.05.04, 19:57
              glosna sprawa nie ze wzgledu na Kozminskiego tylko na gwiazdy ktore bylby w
              stanie sprowadzic.
              Kozminski byl dobrym pilkarzem nie gwiazda, ale solidnym zawodnikiem i to, ze
              niebyle jacy Wlosi chca dla niego przyjechac powinno byc niezla zabawa,
              ale coz Zabrze nie potrafi z tego skorzystac...
    • Gość: Komar18 Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.crowley.pl 19.05.04, 19:11
      Panie Marku zapraszamy do Krakowa kibice hutnika zawsze sa z Panem. jebac
      kiboli Gornika
      • jusup Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! 19.05.04, 19:52
        Naprawdę śmieszni jesteście wy "kibice"... Naprawdę nie rozumiecie więszości
        tego co się dzieje w piłce.. Naprawdę rajcuje was taki "cyrkowy" mecz i
        możłiwość zobaczenia Roberto Baggio itp ?? Wolicie to od jakiegoś meczu na
        powaznie, o coś? Niezaleznie od tego, kto ma rację w sporze kibice-Koźmiński (a
        w pewnych sprawach rację przyznaję kibicom, czyli tym jak mówicie "kibolom") to
        rozśmiesza mnie to, że krytykujecie innych kibiców własnego klubu, bo o cos się
        upomnieli i Koźmiński się obraził i nie zobaczycie cyrku... O ile rzeczywiście
        miał u Was wystąpić, bo na razie to słysząłem tylko zapewnienia Koźmińskiego
        (którego notabene szanuję jako piłkarza)... I pewnie przyszlibyście na taki
        cyrk, ale już na mecz ligowy to nie łaska... ech...
        • Gość: emilio Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.autocom.pl 19.05.04, 19:58
          Naprawdę śmiesznt to jesteś Ty... Co Ci do tego, że kogoś "rajcuje" taki mecz?
          Co z tego, że nie jest o stawkę? Sam bardzo chciałbym na własne oczy zobaczyć
          wielu bardzo znakomitych piłkarzy. Właśnie takich jak Baggio (którego zresztą
          uważam za jednego z najlepszych w historii) czy też Baresi.. Poza tym czy to,
          że kibicują jednemu klubowi sprawia, że nie mogą się krytykować? A kto im
          zabroni?! Ty? Buahaha!!
          • jusup Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! 19.05.04, 20:39
            Emilio - nic nikomu nie zabraniam.. Po prostu śmieszy mnie (może rzeczywiście
            tylko mnie), że płaczliwa krytyka wynika tylko z faktu, że "nie zobaczę meczu w
            którym Roberto Baggio wejdzie na pół godziny i może zagra z Januszem
            Chomontkiem" czy coś w tym stylu podczas gdy wielu kibiców nie zobaczyło innego
            meczu - z Widzewem, właśnie przez Koźmińskiego... A oglądajcie sobie mecze
            jakie chcecie - tylko, że esencją piłki nie są właśnie takie cyrkowe popisy dla
            piszczących panienek (w stylu "o, boski Roberto Baggio przyjechał, ale on jest
            przystojny111 iiiiiiiiiiiiiiiiii....") ale mecze o punkty w lidze, pucharach
            itp itd.. Iluś tam kibiców Górnika chciało zobaczyć mecz Górnika, którego sa
            kibicami (a nie Baggio czy Koźmińskiego) a właśnie dzięi Koźmińskiemu w dużej
            mierze go nie obejrzeli... Napisali co o tym oraz o paru innych sprawach myślą,
            Koźmiński jak rozkapryszona primadonna odwołał mecz (powtórzę - być może z
            zupęłnie inncyh powodów niż te oficjalne, może Baggio o tym nie wiedział wcale,
            że ma przyjechać do Zabrza :D) a tu już rzesze internetowych kibców płaczą w
            sieci, ze przez kibiców nie zobaczą cyrku... i to rzeczywiście mnie śmieszy...
            Ci kibice nie wywołali żadnej awantury, nie bili nikogo - ale nie, mają się nie
            odzywać bo „kibice” nie zobaczą Roberto i panienki-podlotki nie popiszczą… Nie
            panowie, jakkolwiek macie prawo oglądać co Wam się żywnie podoba, to mecz i
            Górnika i stadion Górnika i kibice Górnika są od kibicowania Górnikowi i
            wyrażania opinii związanych z Górnikiem… I fakt, że iluś kibicom Górnika
            zabroniono obejrzeć meczu swojej drużyny powinien być na stadionie Górnika o
            wiele bardziej bulwersujący niż to, że Koźmiński się obraził i nie zaprosi
            Baggio na jakąś cyrkową imprezę… Też chętnie zobaczyłbym Baggio – ale np. w
            meczu europejskich pucharów Brescia-Widzew (niestety nie grozi mi to, nie z
            winy Baggio czy Bresci).. I to wszystko co chciałem powiedzieć
            • Gość: Mario Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: 206.135.4.* 19.05.04, 22:32
              Nie bardzo sie orientuje o co w ogole chodzi, i o co sa awantury Kozminskiego z
              kibicami, ale z tego co wyczytalem w Gazecie to kibice obrazili Kozminskiego na
              jego wlasnym stadionie za to ze nie dal im tego czego chcieli. Tak prawde
              mowiac to oni moga sobie chciec ale on wcale nie musi im dac ani grosza.
              Mieszkam w USA i wydaje mi sie nie do pomyslenia zeby kibice mogli zadac od
              wlascicieli druzyn czegokolwiek. Nie podoba Ci sie to nie przychodz na
              stadion. Jezeli jakiekolwiek obrazliwe transparenty bylyby powieszone
              gdziekolwiek tu to by tych ludzi wyproszono. Kozminski moze przeciez nie
              wpuszczac na mecze nikogo, powiedzmy ze wzgledow bezpieczenstwa i tyle.
              Przeciez to on placi za stadion i on organizuje mecz, on placi za zawodnikow.
              A kibice to niby maja jaki wklad? Chca to przychodza a nie to nie. A jakies
              wymagania kibicow to jest prosty smiech. Tutaj to jest normalne, jezeli
              naprzyklad nie sprzedadza wystarczajacej ilosci biletow na jakis mecz to
              blokuja transmisje meczu w telewizji. Tu tez jest nie do pomyslenia zeby bic w
              morde faceta tylko dlatego ze kibicuje innej druzynie niz ty. Tu sie placi
              grube pieniadze zeby ogladnac mecz czegokolwiek, i kazdy idzie zeby sie
              zrelaksowac, odpoczac, po prostu sie zabawic. A w Polsce mecze sa ogladane z
              za plotu z drutem kolczastym. Tez mi przyjemnosc isc na mecz i patrzyc jak
              jacys durnie sie kluca, lub bija, albo sluchac obrazliwych hasel albo obelg.
              Podobno kibice prosili o wiecej sektorow rodzinnych. Po co? Przeciez nikt nie
              wezmie swoich dzieci na mecz jezeli nie ma bezpieczenstwa, a jak ma byc jezeli
              kibice nie chca aby na stadionie byla policja. A tak na prawde to co im
              przeszkadza policja? Zachowoj sie jak czlowiek to nikt sie ciebie nie bedzie
              czepial. A policja przeszkadza, przynajmniej na stadionach, tylko tym ktorzy
              robia rozruby. Nie wiem, moze to ja jestem jakos wypaczony lub zwyrodnialy
              ta "Ameryka" ze nie moge zrozumiec tego calego cyrku.

Mario
              • devote Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! 20.05.04, 03:17
                Gość portalu: Mario napisał(a):

> Nie bardzo sie orientuje o co w ogole chodzi, i o co sa awantury Kozminskiego
                z
                >
                > kibicami, ale z tego co wyczytalem w Gazecie to kibice obrazili Kozminskiego
                na
                >
                > jego wlasnym stadionie za to ze nie dal im tego czego chcieli. Tak prawde
                > mowiac to oni moga sobie chciec ale on wcale nie musi im dac ani grosza.
                > Mieszkam w USA i wydaje mi sie nie do pomyslenia zeby kibice mogli zadac od
                > wlascicieli druzyn czegokolwiek. Nie podoba Ci sie to nie przychodz na
                > stadion. Jezeli jakiekolwiek obrazliwe transparenty bylyby powieszone
                > gdziekolwiek tu to by tych ludzi wyproszono. Kozminski moze przeciez nie
                > wpuszczac na mecze nikogo, powiedzmy ze wzgledow bezpieczenstwa i tyle.
                > Przeciez to on placi za stadion i on organizuje mecz, on placi za
                zawodnikow.
                > A kibice to niby maja jaki wklad? Chca to przychodza a nie to nie. A jakies
                > wymagania kibicow to jest prosty smiech. Tutaj to jest normalne, jezeli
                > naprzyklad nie sprzedadza wystarczajacej ilosci biletow na jakis mecz to
                > blokuja transmisje meczu w telewizji. Tu tez jest nie do pomyslenia zeby bic
                w
                >
                > morde faceta tylko dlatego ze kibicuje innej druzynie niz ty. Tu sie placi
                > grube pieniadze zeby ogladnac mecz czegokolwiek, i kazdy idzie zeby sie
                > zrelaksowac, odpoczac, po prostu sie zabawic. A w Polsce mecze sa ogladane z
                > za plotu z drutem kolczastym. Tez mi przyjemnosc isc na mecz i patrzyc jak
                > jacys durnie sie kluca, lub bija, albo sluchac obrazliwych hasel albo obelg.
                > Podobno kibice prosili o wiecej sektorow rodzinnych. Po co? Przeciez nikt
                nie
                >
                > wezmie swoich dzieci na mecz jezeli nie ma bezpieczenstwa, a jak ma byc
                jezeli
                > kibice nie chca aby na stadionie byla policja. A tak na prawde to co im
                > przeszkadza policja? Zachowoj sie jak czlowiek to nikt sie ciebie nie bedzie
                > czepial. A policja przeszkadza, przynajmniej na stadionach, tylko tym ktorzy
                > robia rozruby. Nie wiem, moze to ja jestem jakos wypaczony lub zwyrodnialy
                > ta "Ameryka" ze nie moge zrozumiec tego calego cyrku.
                >
                > Mario

no widzisz co ta ameryka z ciebie zrobila :)
                ja tez nie mieszkam w polsce i niewyobrazam sobie aby kibice rzadzili co
                wlasciciel ma zrobic.smiech na sali.

zreszta na slasku ostatnio wszystkim sie poprzewracalo w glowach.kazdy z kazdym
                sie napierdala..przyklad ruch.sami kibice chca spuscic klub do II ligi.
    • Gość: x Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.crowley.pl 19.05.04, 19:47
      Organizator nie musi byc przezydentem USA czy carem Rosji, tylko organizowac
      cos sensownego.
      • Gość: ats Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.3.14.vie.surfer.at 19.05.04, 20:37
        kazdy mecz jest interesujacy nawet ten a klasowy a ten kto niezna futbolu
        lepiej niech gra w cymbalkach cymbaly
        • Gość: alkaj Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.rudanet.pl 19.05.04, 21:12
          Ktoś tu jest niepoważny.Na stadionie nie było żadnej awantury,albo nipokojów
          (przynajmniej media o tym nie wspomniały),więc z powodu jakiegoś kretyńskiego
          transparentu,odwołuje się mecz zaplanowany dużo wcześniej?Gwiazdy pewnie nie
          wiedziały o tym meczu,a swoją niekompetencję lub wygórowane ambicje,próbuje się
          zrzucić na barki kogoś innego.To takie Polskie no nie?
    • Gość: BobbyX Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: 62.233.153.* 20.05.04, 07:03
      Hmm, jak na poważnych biznesmanów to panowie Koźmińscy dość szybko się obrażają
      o byle co... A może był potrzebny tylko pretekst ???
    • barthez_06 Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! 20.05.04, 09:10
      Pierwszy raz słyszę żeby od właśiciela żądać kasy na oprawę meczów. To jakiś
      ewenement na skalę krajowa i komuś w Zabrzu w główce się porzewracało. W końcu
      koleś pójdzie sobie gdzie indziej i będziecie grać derby z Ruchem w II lidze.
      Jakimś palantom niewystarcza że gościu utrzymuje drużyne ichcą jeszce kasy że
      przychodzą na mecze....niepojęte...
    • Gość: luque Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: 157.158.194.* 20.05.04, 09:47
      To samobój ze strony Koźmińskich mogła to być wspaniała promocja klubu ,więcej
      ludzi na trybunach zwalanie winy na Ultras to tylko próba oczernienia tych
      ludzi i odciągnięcia uwagi od sporu ,przecież Ultras to najwierniejsi kibice i
      dobro klubu leży im na sercu ,ich pomysły maja na celu ściągnąć na stadion
      kibiców a to jest z kożyścią dla kieszeni właściciela
    • Gość: kozik Re: Koźmińscy odwołują mecz gwiazd w Zabrzu! IP: *.kol.tke.pl 20.05.04, 13:29
      cze... znawco historii futbolu tylko dwa pytanka
      kiedy zdobyliśmy ostatni medal w piłce nożnej na olimpiadzie?
      który z polaków grał ostatni w SerieA?
      i bez bicia konia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka