Dodaj do ulubionych

Subiektywna ocena śląskich posłów

IP: *.omi.pl 02.09.11, 11:57
a moze subiektywna ocena pismakow z GW? Jezeli Wojcik i Sonierz na TAK to Pan Jedlecki stanowczo na nie :). Wczoraj krytyka Ewy Kolodziej, dzis Pierzchały, Rzymełki i innych z PO i gloryfikacja Wojcika. Kolejny artykul na zamowienie trzesacego dupa o swoj mandat Pana Mareczka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dino Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.centertel.pl 02.09.11, 12:03
      W swojej "subiektywnej ocenie" red. Przemysław Jedlecki chyba świadomie pominął ocenę pracy pana posła Kazimierza Kutza. Czyżby panu redaktorowi zabrakło odwagi do wystawienia oceny ? A może dokonania pana posła Kazimierza Kutza na rzecz Śląska były tak "olbrzymie", że są aż trudno dostrzegalne? Może należałoby zawołać : Panie Przemysławie - Pan się nie boi !
      • Gość: Sitek Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 08:17
        O Kutzu tylko dobrze albo wcale, ci z GW swoich nie atakuja, swoich nie krytykuja, swoich można tylko głaskać, skąd się urwałeś że tego nie wiesz?
      • Gość: Borys Daria, Ewa, Łukasz, Mikołaj, czy kto tam inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 09:47
        Daria, Łukasz, czy Mikołaj, czy cholera was wie kto z was to napisał, ale nie ma na tle odwagi, by się podpisać i robić dym na forum. Kto trzęsie portkami, ten trzęsie. Widać to po waszym zachowaniu. Na wasze nieszczęście Marek w każdych rankingach jest w czołówce listy pracowitości, bo po prostu zapiernicza i to jest fakt, któremu nie da się zaprzeczć. A Ewa Kołodziej? Po prostu zaśmieciła całe miasto i to też jest fakt. Cieszcie sie, że nie napisali o tym jak kompletnie pijana, natarczywie rozdaje swoje wizytówki na Mariackiej. Wtedy byłaby większa awantura na moje oko...
        A i odnośnie markowego wykształcenia- z tego co wiem to wielu z was studiów też jeszcze nie pokończyło. A wykształcenie owszem ważne, ale na wszystko przyjdzie czas. Liczy się to jakim się jest człowiekiem, a nie jaki się ma papierek. A Marek pomimo tego, że dyplomu nie ma, to no masz ci los- zapiernicza za 3 (nawet tych, którzy mają papierek).
        Tyle w temacie- chcecie się kłóćcie, mnie to już nie interesuje. Wolę się zająć swoimi sprawami, niż wymyślać 50 różnych nicków na forum.
        • Gość: Marty Re: Daria, Ewa, Łukasz, Mikołaj, czy kto tam inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.11, 13:23
          Z tego co wiem, to wczoraj Ewa Kołodziej miała urodziny, a jej dobry humor to raczej codzienność (chyba wszyscy choć trochę znający Ewę wiedzą, że Ewa zawsze chodzi z uśmiechem na twarzy i jest dość głośna). Hola, hola! Nie każdy kto jest radosny musi być pijany!
          A co do plakatów, czyżby Marek nie był tyk, który oplakatował drugą część miasta? Tam, gdzie mieszkam jest go zdecydowanie więcej. Jest kampania. Za całe miasto będzie obklejone wszystkimi kandydatami. I nie jestem "nowym nickiem" osób wymienionych przez Ciebie Borysie. I chyba dla Ciebie nie będzie miało znaczenia, że jestem osobą neutralną - bo pewnie i tak wiesz lepiej swoje.
          • Gość: banderas Re: Daria, Ewa, Łukasz, Mikołaj, czy kto tam inny IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 13:33
            spoko ziomek bo kolodziej urodziny obchodzi co tydzien hahah przyjdz i sam zobacz ze jest pijana
          • Gość: Rodendron Re: Daria, Ewa, Łukasz, Mikołaj, czy kto tam inny IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 14:05
            Nie wiedziałem, że Ewa Kołodziej ma urodziny siedem razy w tygodniu:D
    • Gość: misio Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 12:23
      Jeżeli Pan Wójcik jest TAAAAAAAAAKI pracowity, to może niech pospólstwu wyjaśni jak to się stało że jeszcze STUDIÓW NIE SKOŃCZYŁ????

A taaaaki pracuś....
      A taaaaaki prawnik...
      A może warto nad książkami przysiąść a nie politykierować...

ŻENADA
      • Gość: Dzong Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 17:14
        Nie ważne jest wykształcenie tylko kompetencje, a jedno z drugim wcale się nie musi łączyć.
        Pan Marek Wójcik ciężko pracuje i efekty jego pozytywnej pracy są widoczne.
        Niejeden magister, doktor czy profesor prawa z naszego Sejmu nie zrobił tyle co Pan Marek.
        Radzę patrzeć na efekty pracy naszych posłów, a nie na ich wykształcenie.
      • Gość: Arrero Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 17:15
        Pozdrowienia dla sfrustrowanej ekipy Pani E.K.;)
        • Gość: Uśiatek Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 22:49
          Jakie kompetencje prezentuje sobą Pan M.W.??? podstawową kompetencją człowieka jest WYKSZTAŁCENIE!!!! skoro ten Pan nie ma czasu na swoje magisterium.. znaczy niedouczony jakiś... proponuję popytać profesorów na UŚ co o nim myślą...
          • Gość: grad Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.11, 00:37
            A po co mu wykształcenie jak już się do koryta dorwał? :) Z resztą bez wykształcenia będzie mu łatwiej wkraść się w łaski malarza kominów :)
    • Gość: apostata Ładne gadżety i patriotyzm. IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 12:58
      Pani Pierzchała; ładny ma łańcuch na szyi a na nim katolicki symbol religijny, zresztą dobrze rzucający się w oczy.

Pan Polaczek jak samo nazwisko wskazuje; zapewne jest patriotą polskim.
      A Samuel Johnson stwierdził , że „ Patriotyzm jest ostoją łajdaka”.

Pan Rzymełka ma bardzo ładny minerał pod szyją , też bym chciał taki mieć; gdzie takie minerały można znajdować?
    • Gość: stary miejscowy Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 14:01
      Żeby kobieta podpisywała się męskim nickiem ;)

Widzę, że konkurencja z obozu Ewy K. nie śpi, wczorajsza krytyka zabolała? Widocznie była prawdziwa. Poza tym kultury więcej, jak ktoś czymś trzęsie to zdecydowanie kandydatka-desperatka, która zamieniła miasto w śmietnik.
      Gratuluję, forum to zdecydowanie najlepsze miejsce do wyładowywania swoich prywatnych frustracji ;)
    • Gość: ToM Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.123.201.53.jotanet.pl 02.09.11, 14:29
      Szkoda, że przy wyborze posłów nie obowiązują okręgi jednomandatowe ...
      Chętnie zagłosowałbym na osobę, która POWINNA zasiąść w sejmie i dalej ciężko pracować (np. Pan Plura), a nie na partie ... Raz zagłosowałem na PO, drugi raz też tak zagłosowałem - teraz żałuję! Każdy polityk kłamie, od lewej do prawej! W tym roku spełnie mój wyborczy obowiązek i oddam głos nieważny! A co tam, mam takie prawo ...
    • Gość: Her Przecież Nowakowa po śląsku nie potrafi! IP: 78.133.163.* 02.09.11, 14:47
      Matmy w szkole też nie potrafiła nauczać.
      Na zajęciach w klasie maturalnej z matmy potrafiła w półroczu przyjść może ze 2-3 razy - bo miała ważniejsze rzeczy do roboty (radna Chorzowa i szkoła katolicka).
      Nierób jakich mało i fałszywe to to, że hohoho!
      I mówię to z autopsji!
    • Gość: Renno Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 17:11
      Ekipa Pani E.K. poczuła się urażona po wczorajszym artykule.
      Cóż jak to mówią- Prawda w oczy kole.
    • Gość: Genio Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 18:46
      Nie wiem za co Pan Marek Plura dostał pozytywną ocenę.
      Pan poseł Plura jest tylko i wyłącznie głośny i robi wokół swojej osoby bardzo dużo szumu, z czego niestety nic nie wynika dla Polaków i Ślązaków.
    • Gość: BRAVO Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.11, 19:02
      www.youtube.com/watch?v=sx2iwHkw3Fc&NR=1
    • Gość: finansowiec Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 19:27
      GAZETO WYBORCZA! JAK GAZETA ŚMIE ZARABIAĆ NA NAS I KAZAĆ WYSYŁAĆ SMS ZA PIENIĄDZE?????? MAŁO WAM FORSY??????? WSTYD! STAJECIE W JEDNYM SZEREGU Z RÓŻNYMI STRONAMI INTERNETOWYMI KTÓRE WYZYSKUJĄ SPOŁECZEŃSTWO!
      • Gość: TiTi Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 19:29
        Gazeta Wyborcza to nie jest fundacja czy też organizacja społeczna.
        Jak ktoś chce to wysyła sms, a jak nie chce to nie wysyła- chyba proste?
        • Gość: gość Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 19:33
          To jest nabijanie kieszeni Gazecie która w okresie wyborczym wyczuła koniunkturę ! Proste?? I to jest nie w porządku!!!!!
          • Gość: TiTi Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 20:03
            Jak jest popyt to jest i podaż. Proste?
            Gazeta Wyborcza to przedsiębiorstwo (czyli coś takiego co jest nastawione na zysk), a nie fundacja.
            • Gość: gosc Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 23:21
              Nikt tu nie mówi o Fundacji ! JA mówię o zamówieniu artykułu przez Wójcika i złe dziennikarskie Praktyki Gazety! Proste? Jak nie rozumiesz tego prostego przekazu to rozumiem ze jesteś w sztabie Wójcika! Proste? i jednocześnie obłudne!
            • Gość: obywatel Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 23:23
              TiTi tyś jest człowiekiem Gazety jak widać! Fuj! Proste?
              • Gość: banderas Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 01:38
                a kandydatka ewa kolodziej chodzi po mariackiej w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu. to nie jest osoba, ktora powinna w ogole wpychac sie do sejmu. PROSTE!
                • Gość: Andrzej1964 Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 09:20
                  Ludzie chodzący na ulicę Mariacką widzę pijaną i nie do końca ogarniętą Ewę Kołodziej, która pyta się mnie jak się bawię i wciska mi swoje chusteczki higieniczne. To nie jest zachowanie godne kandydatki na Sejm RP, a co dopiero Pani Poseł. Jestem zażenowany...

A rozmowa na tym forum o tym co Pan Poseł Marek Wójcik zrobił i czy jest czy nie jest wykształcony jest żenująca.

Pozdrowienia dla ekip MW i EK
                  • Gość: haha Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 14:04
                    Nie obgaduj bo dowodów nie masz, o twojej starej też by mogli tak pisać że pijana chodzi, plotkarzu.
                    • Gość: Irena T. Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 14:54
                      Przepraszam bardzo, ale pozwolę napisać coś od siebie. Jako, że rzadko uczęszczam na ulicę Mariacką (nie czuję się dobrze tam, gdzie alkohol leje się strumieniami a ludzie nie kontrolują swoich odruchów) więc nie mogę powiedzieć co tam się dzieje z regularnością co piątek, ale miałam sytuację kiedy siedząc spokojnie ze znajomymi, że nagle podchodzi do nas kobieta, wciska swoje wizytówki i chusteczki higieniczne, sprawiając wrażenie nie do końca trzeźwej. Kolega zainteresował się ów Panią, i kiedy zrobiła rundkę po stolikach przysiadła się chyba do znajomych i popijała drinka. Zszokowała mnie dość ta sytuacja, ale widocznie tak to teraz wygląda.
                      Pozdrawiam, Irena.
    • Gość: Rabetta Re: Subiektywna ocena śląskich posłów IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 22:45
      Pan poseł Kaźmierczak to nieźle teraz sobie dowalił:D W ciągu niecałej godziny oddał na siebie samego 49 głosów.
      Panie pośle mógł Pan dawkować te smsy, a nie rzucić kilkadziesiąt w ciągu kilkunastu minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka