Dodaj do ulubionych

RAŚ nagradza za miłość do Śląska

IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 17:38
Od Ślązaków dla Ślązaków, naprzeciw polakowcom.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: RAŚ nagradza za miłość do Śląska IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 18:36
      Oczywiście na 100 proc wiesz, że żadne z nagrodzonych:
      - nie uważa się za Polaka
      - nie ma jakichś gorolskich korzeni (jka np. zresztą Gorzelik)?
      Haha...
      • Gość: Mikołaj Re: RAŚ nagradza za miłość do Śląska IP: 94.42.229.* 23.05.12, 22:03
        A jakie znaczenie ma pochodzenie? Na to skąd kto ma rodziców zwracają tylko uwagę niedowartościowane półmózgi, którym brak własnych osiągnięć więc szukają na siłę alternatywnych powodów do wywyższania się.
        Niewątpliwie statuetka Tacyta znowu trafi do znakomitych naukowców! Gratulacje! Vivat Silesia Superior!
      • Gość: usb Re: RAŚ nagradza za miłość do Śląska IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 22:40
        a j tez jestem krojcok i co? niewazne w ktorym kraju bedzie ta ziemia wazne ze to slask
    • Gość: romek Ja kocham Slask IP: *.zone7.bethere.co.uk 23.05.12, 20:41
      ... ale jestem spod Lublina.
      Czy moge sie o taka nagrode starac?
      Chetnie zakochalbym sie w jakiejs Slazaczce, moze byc zwolenniczka RAS, bedziemy mieli wiecej tematow do omowienia lezac sobie w lozku.
      Prosze o powazne odpowiedzi.
      • artjomka Re: Ja kocham Slask 23.05.12, 20:59
        Gość portalu: romek napisał(a):

> ... ale jestem spod Lublina.
        > Czy moge sie o taka nagrode starac?.......
        Te romus!
        z tym numerem tojs jusz dwa lata tymu probowou ejs prowokowac!
        Juzajs cie tfuj oficer prowadzoncy aktywowou? I nowego tymatu niy wymyslou?
        Pyrsk!
        Polcka Kargulym silno!
    • rfpc9 Sulik ten PZPR owiec? 24.05.12, 12:00
      tworca statuetek Dyrda w PRL wyrzezbił m. in Dzierzyńskiego w Dąbrowie Górniczej
    • Gość: RRRRRRRRRRRRr RAŚ nagradza za miłość do Śląska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.12, 00:09
      Polecam dluzszy artykul (Opole) :
      opole.gazeta.pl/opole/1,35114,11791378,Prof__Rostropowicz__Slazakom_pewnych_pytan_sie_nie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka