Dodaj do ulubionych

Bezduszność w katowickim pogotowiu

IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 04.08.04, 23:27
No myślę,że pracownicy pogotowia poprostu starali sie dostosować do poziomu
społeczeństwo któremu świadczą usługi.
Dlaczego jesteśmu zawsze tacy wymagający wobec innych, a nie zawsze wobec
siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gostek Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 08:44
      no właśnie... bądź wymagający wobec siebie panie obiektywny...jedna głupia
      literówka i pierwsze zdanie twej wypowiedzi jest trudne do zrozumienia ;)
    • Gość: gość Pytanie do pani redaktor Goślińskiej IP: *.katowice.pl 05.08.04, 08:58
      Mam pytanie do pani redaktor Goślińskiej: gdzie w Nikiszowcu jest ulica
      Sienkiewicza ? Może by tak najpierw sprawdzić, a później dopiero pisać...

PS. Może się zdarzyć, że po tym komentarzu GW perfidnie podmieni artykuł,
      robiąc ze swoich forumowiczów kompletnych idiotów. Nie tak dawno zamieściwszy
      na forum opinię zostałem skrytykowany przez innych za to, że piszę o czymś,
      czego w artykule w ogóle nie ma. Więc dla ścisłości, p.Goślińska napisała:

"Środa, zbliża się godz. 18. Mirek idzie ulicą Sienkiewicza w Nikiszowcu."

Pozdrawiam.
    • Gość: Zgred Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 05.08.04, 09:03
      Nie ten człowiek się cieszy że wogóle przyjechała po niego karetka. Bo to nie
      jest akurat standardem w naszym kraju
    • Gość: wsiekly powinni ja wypiepszyc z pracy tyle osob szuka jej IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 05.08.04, 09:50
      a zatrudniaja takich debili :/
      • Gość: autor czy masz na myśli redaktorkę czy dyspozytorkę ? IP: *.dronet.gliwice.pl 05.08.04, 11:52
        czy jedną i drugą? Obie nie przykładają się zbytnio do swojej pracy.
    • Gość: an Sienkiewicza IP: *.crowley.pl 05.08.04, 10:18
      Ulica Sienkiewicza nie znajduje się w Nikiszowcu, tylko w centrum Katowic.
      Chyba, że chodzi o jakiś inny Nikiszowiec, o którym nie słyszałem.
    • Gość: matias Zero tolerancji dla takich praktyk w pogotowiu i n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:39
      Wypierdolić na zbity pysk takich pracowników. A co chętnych na miejsce tej
      damulki brakuje.
      • Gość: elj@n Re: Zero tolerancji dla takich praktyk w pogotowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:26
        Kolo ale ty jesteś głupi
        • Gość: matias Re: Zero tolerancji dla takich praktyk w pogotowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:37
          Jasiu nie mierz mnie swoją miarą. Jak jesteś o połowę bardziej tępy ode mnie to
          jak możesz objąć w swoim rozumku moją inteligencję?
    • Gość: suzi Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.crowley.pl 05.08.04, 14:35
      teraz wszyscy na dyspozytorke ;a moze by ten gostek pomyslal wczesniej skoro ma
      niedowlad nog aby sie nie nabzdrygolic do upadlego bo w tym Panstwie to sie
      wydaje tylko kase na leczenie pijakow narkomanow i innych zuli a normalny
      czlowiek musie miec w szpitalu wszystko bo nic niema .A to badziewie niedos ze
      nic nie robi pije za kase z opieki to jeszcze trzeba leczyc na koszt
      podatnika .Zastanowcie sie wszyscy
      • Gość: elj@n Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:24
        Mój przedmówca ma rację,jestem pracownikiem tego opluwanego pogotowia od 20 lat i z własnego doświadczenia wiem,żę 70%wyjazdów jest do takich właśnie debili ,którzy nachleją się nalewkami albo innymi bełtami i wtedy trwoga,bo gostek jest nieprzytomny.A że w tym czasie ktoś inny potrzebuje naprawdę pomocy to już nikogo nie obchodzi.A co do tego postu znawcy tematu,który proponuje wywalić dyspozytorkę,to może przyjdzie na 1 dyżur najlepiej właśnie w Szopienicach i zobaczy jak jest miło wysłuchiwać bełkotu i wyzwisk,gwarantuję ,że po dyżurze pójdzie się napić.Ale cóż pajaców w naszym społeczeństwie nie brakuje,niestety.
    • Gość: gość Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:50
      W Szczecinie jest 65 wolnych etatów w Pogotowiu- ciekawe dlaczego?!
    • Gość: ratmed Re: Bezduszność w katowickim pogotowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:24
      pani redaktor kosztem pogotowia(modny temat)chce zrobić kariere.Moze na dupie
      lepiej jej pójdzie.Same niejasności w tym co napisała.Znam szopienice dosyć
      dobrze i takowa ulica nie leży tam gdzie wskazuje treść
      artykułu.Odpowiedzialność biednego chorego obywatela jest żadna.Jest
      niedojrzałym bucem narażającym siebie i innych,blokując ambulanse których w
      katowicach nie jest za dużo a wszyskie i tak mają co robić.Myśle że kto ma coś
      oleju we łbie ten zdaje sobie sprawe że polacy są zbyt tępi żeby zdawać sobie
      sprawe z tego jaką Pogotowie Ratunkowe jest instytucją i jakie ma zadania.A
      tanie sensacje mijające sie z prawdą do domena brukowcówa a Gazeta chyba miala
      wyższe aspiracje>Nara pajace

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka