Dodaj do ulubionych

galeria katowicka

27.09.13, 01:11
Bylem dzisiaj i bardzo mi sie podoba budynek , elegancka prostota nowoczesnosc , dobry design czarno-bialy , jak sobie przypomnę stary dworzec to się cieszę . generalnie galeria katowicka bedzie podobac sie estetom , plastykom reszta moze miec problem .
Żeby jescze wyremontowac wszystkie stare kamienice secesyjne w centrum a Katowice będą miodzio ale z tym jest problem w calej Polsce bo zwykli ludzie kojarza stare z brzydkim...
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: galeria katowicka 27.09.13, 10:11
      jeszcze zeby tylko stary dworzec wyremontowali to bym sie bardziej cieszyl....:S
      • kefutde Re: galeria katowicka 10.10.13, 07:18
        choc w sumie to zadna rewelacja , sklepy dla nuworyszy ktorzy pewnie w weekend przyjezdzaja z polowy wojewodztwa i to zapelniaja , a dla zwyklych ludzi tylko stokrotka i ceny tez takieznowu niskie nie sa tam
    • pat.i78 Re: galeria katowicka 18.10.13, 21:48
      Jak dla mnie to porażka.
      Mało przestrzeni, chodząc po prostu byłam wykończona, duszno a w weekend to już tragedia.

Wolę jednak Silesię, nie wiem może się przyzwyczaiłam, ale w GK czułam się źle.

Pozdrawiam
    • 3fanta Re: galeria katowicka 20.10.13, 18:50
      Dobra ale nie dla osób z wózkiem.Wczoraj jedna winda nieczynna.Dużo osob z wózkami i musiałam czekać z dzieckiem dużo czasu zanim weszłam do tej drugiej windy bo ruchomymi schodami z wózkiem nie pojadę.Jeszcze te przeklęte auta wózki dla dzieci.Istne kobyły jak ktoś wejdzie z tym do windy to już nawet spacerówka się nie zmieści i robią kupę larma badziewnymi melodyjkami.Wolę SCC wszystko co mi potrzeba na jednym poziomie,nie ma duchoty i nie muszę płacić za parking i toaletę
    • michal293 Re: galeria katowicka 23.10.13, 12:18
      jak odniowione to fajne. jak zaniedbane to juz niekoniecznie fajne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka