Gość: Robert IP: *.g.pppool.de 10.08.04, 21:28 www.oberschlesien.de/navigation.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reden6 Re: Unser Oberschlesien!!! 10.08.04, 21:48 Steht auf wenn ihr Schlesier seid! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Unser Oberschlesien!!! 10.08.04, 21:52 Am besten kannst du in deutscher Forum diskutieren-nur eine Frage mit wem? Nieveau deiner Inteligenz kann man gleich erkennen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le roi Re: Unser Oberschlesien!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:24 Vous etes putaines de merde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Unser Oberschlesien!!! IP: *.g.pppool.de 10.08.04, 22:25 OH!! Carrramba ich bin überrascht wer hätte Dir bei aufschreiben dieses Satzes geholfen!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albano Re: Unser Oberschlesien!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:37 Va fanculo stupido katzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Unser Oberschlesien!!! IP: *.g.pppool.de 10.08.04, 22:40 Tu sei grande Strondzo!! kapischi!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Unser Oberschlesien!!! 10.08.04, 22:42 Gość portalu: Robert napisał(a): > Tu sei grande Strondzo!! kapischi!! Geh schlafen,weil du wieder Bloedsin schreibst:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Unser Oberschlesien!!! IP: *.g.pppool.de 10.08.04, 22:47 Ciao!! Carrramba co to za polski Itaka mnie zaatakowal !! jego pech mowie niezle po Wlosku z pisaniem troche gorzej!! pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Unser Oberschlesien!!! 10.08.04, 22:50 Gość portalu: Robert napisał(a): > Ciao!! Carrramba co to za polski Itaka mnie zaatakowal !! > jego pech mowie niezle po Wlosku z pisaniem troche gorzej!! > pozdrowienia!! Buona notte:)))Amore mio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Unser Oberschlesien!!! 11.08.04, 00:37 carrramba napisała: > Am besten kannst du in deutscher Forum diskutieren-nur eine Frage mit wem? > Nieveau deiner > Inteligenz kann man gleich erkennen! Mein Perlchen,somit schreiben und reden wir nur deutsch miteinander,es tut mir sehr gut die Sprache etwas zu erfrieschen. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Unser Oberschlesien!!! 11.08.04, 09:53 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > Am besten kannst du in deutscher Forum diskutieren-nur eine Frage mit wem > ? > > Nieveau deiner > > Inteligenz kann man gleich erkennen! > > > Mein Perlchen,somit schreiben und reden wir nur deutsch miteinander,es tut mir > sehr gut die Sprache etwas zu erfrieschen. Mein Perlchen.................też mi sie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Po polacku mufta, bo nie zniese.. IP: 69.72.143.* 10.08.04, 22:46 Nieładnie panowie, ojczystego języka (jynzyka) nie znacie? PS.Jo rozumia tyż po frankońsku, angielsku, włosku, ale niymiyckiego jakoś mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Po polacku mufta, bo nie zniese.. 10.08.04, 22:47 Gość portalu: polonista napisał(a): > Nieładnie panowie, ojczystego języka (jynzyka) nie znacie? > > PS.Jo rozumia tyż po frankońsku, angielsku, włosku, ale niymiyckiego jakoś mnie > j:) hehehehehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Po polacku mufta, bo nie zniese.. IP: *.g.pppool.de 10.08.04, 22:50 Ja wiem ty jestes synem kargula umiesz tylko polski z ruskim zabarwieniem Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Po polacku mufta, bo nie zniese.. 10.08.04, 22:54 Gość portalu: Robert napisał(a): > Ja wiem ty jestes synem kargula umiesz tylko polski z ruskim zabarwieniem Nie. Pawlaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieciarz Po francusku ;) Hej kobiety, tukej król minety:))) IP: 66.98.130.* 10.08.04, 22:53 En francais to każdy z nas potrafi... Wiecie, o co biega?... PS. Robuś - bez bulwersacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Po francusku ;) Hej kobiety, tukej król minet 10.08.04, 23:21 No i poszli spać, i bardzo dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś