bartoszcze
19.02.17, 15:33
Widzę, że w sekcji "polecamy" coś niewątpliwie robicie - pojawiają się tam zajawki tylko o części nowych wpisów. Samo w sobie jest to co do zasady słuszne, ale dziś się zdziwiłem po zerknięciu. Zobaczyłem ileś tam pozycji, nie dostrzegłem nowej notki ze swojego bloga (spodziewałem się ją zobaczyć, bo dotąd się pojawiały). Kliknąłem więc "więcej ciekawych wpisów"...
Swojej notki nie znalazłem. Co ciekawe, nie znalazłem też poprzedniej (która na pewno była tam obecna). Znalazłem natomiast notkę zapoprzednią...
I teraz nie wiem:
- czy ktoś ręcznie wybiera notki do umieszczenia w Polecamy, ale wtedy czuję się zdziwiony, że ktoś umieścił dwie notki z rzędu z bloga o maturze z matematyki,
- czy w Polecamy umieszczane są notki o zwiększonym ruchu,
- czy jest jakaś awaria?
Nie żeby mi szczególnie zależało na ruchu ze strony głównej, ale jakiś sens to "Polecamy" powinno mieć, i w miarę możliwości czytelny dla blogerów, wydawałoby się.
PS Pod sam koniec pisania tego posta odświeżyłem jeszcze raz i wychodzi, że to chyba awaria była, bo wygląda jakby pojawiły się względnie nowe notki. Osobiście jednak postulat wyświetlania tylko najnowszej notki z każdego bloga (mine included) podtrzymuję.