carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 22:37 Jeśli to prawda, to Arnold leży nawalony jak messerschmit, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:00 carrramba napisał: > Jeśli to prawda, to Arnold leży nawalony jak messerschmit, hehehehe. Przegrali, zdarza sie:)) A jak tam polskie zespoly w Pucharze EU? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:02 arnold7 napisał: > carrramba napisał: > > > Jeśli to prawda, to Arnold leży nawalony jak messerschmit, hehehehe. > > Przegrali, zdarza sie:)) > A jak tam polskie zespoly w Pucharze EU? Do bani, ARnold. Ale nie 0:5 :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:03 carrramba napisał: > arnold7 napisał: > > > carrramba napisał: > > > > > Jeśli to prawda, to Arnold leży nawalony jak messerschmit, hehehehe > . > > > > Przegrali, zdarza sie:)) > > A jak tam polskie zespoly w Pucharze EU? > Do bani, ARnold. Ale nie 0:5 :) > > > > Ala 5:0 to nic takigo, bo na wyjezdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:02 Wisła przegrała z Realem 0:2. Porównywalnie, może ciut lepiej (niżej, ale u siebie). Tak że możemy się połączyć w smutku nad kuflami :) A tak na marginesie - jak w LM zagra Bayer Leverkusen, to Paul Freier to tyz Slonzok. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:04 bartoszcze napisał(a): > Wisła przegrała z Realem 0:2. > Porównywalnie, może ciut lepiej (niżej, ale u siebie). > Tak że możemy się połączyć w smutku nad kuflami :) > A tak na marginesie - jak w LM zagra Bayer Leverkusen, to Paul Freier to tyz > Slonzok. Ale przyzansz Brtoszcze, że zagrali wcale niźle. Takie trochę przypadkowe bramki..... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Wisła - Real 0:2 11.08.04, 23:06 carrramba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Wisła przegrała z Realem 0:2. > Ale przyzansz Brtoszcze, że zagrali wcale niźle. Takie trochę przypadkowe > bramki..... Zagrali nieźle, przegrali zasłużenie, choć o jedną za wysoko, bramki po może drobnych błędach, ale ślicznie wypracowane przez Real. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 23:07 bartoszcze napisał(a): > carrramba napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > Wisła przegrała z Realem 0:2. > > > Ale przyzansz Brtoszcze, że zagrali wcale niźle. Takie trochę przypadkowe > > > bramki..... > Zagrali nieźle, przegrali zasłużenie, choć o jedną za wysoko, bramki po może > drobnych błędach, ale ślicznie wypracowane przez Real. Nie będę się uchlewał, bo na nic nie liczyłem:((( > Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:10 carrramba napisał: > Ale przyzansz Brtoszcze, że zagrali wcale niźle. Takie trochę przypadkowe > bramki..... No niy carrramba Ty zaś? Ta ślonsko godka to Ci daruja. Ale ciśniesz sie do fusbalu i gupoty piszesz. Szablonowe akcje kaj sie yno wiśloki zagapieli a tyn mie sam pisze "Takie trochę przypadkowe bramki.....". Kaj to wogóle żyjecie carrrambo? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:13 reden6 napisał: > carrramba napisał: > > > Ale przyzansz Brtoszcze, że zagrali wcale niźle. Takie trochę przypadkowe > > > bramki..... > > No niy carrramba Ty zaś? > Ta ślonsko godka to Ci daruja. Ale ciśniesz sie do fusbalu i gupoty piszesz. > Szablonowe akcje kaj sie yno wiśloki zagapieli a tyn mie sam pisze "Takie > trochę przypadkowe bramki.....". > Kaj to wogóle żyjecie carrrambo? Reden, ty się ode mnie odczep. Jak ja na fusbal patrzyłem, to jeszcze w pieluchy robiłeś. Dla mnie Wisła zagrała dobry mecz ! I nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. > Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:15 A skond to tak wiycie wiela mi jest? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:16 reden6 napisał: > A skond to tak wiycie wiela mi jest? Po Twoich opiniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:19 Mie za to sie podobajom Twoje na tym grupynczacie kaj bijecie rekordy... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:21 reden6 napisał: > Mie za to sie podobajom Twoje na tym grupynczacie kaj bijecie rekordy... Mnie też! Ale na "Zagłębiu" jest około 70 moich :) To też powinno Ci się podobać:) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:27 Te na Zogłymbiu niy bo som darymne trocha. Miejsza z tym. Jo sie yno dziwia co sam carrrambo kombinujecie. O Ślonsku mocie koślawe pojyncie a piszecie, o fusbalu jak wspomniołech to samo, może mie poradzicie jak mom z mojom łonaczyć co by richtig jeszcze lepij boło? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:31 reden6 napisał: > Te na Zogłymbiu niy bo som darymne trocha. Miejsza z tym. > Jo sie yno dziwia co sam carrrambo kombinujecie. O Ślonsku mocie koślawe > pojyncie a piszecie, o fusbalu jak wspomniołech to samo, może mie poradzicie > jak mom z mojom łonaczyć co by richtig jeszcze lepij boło? Nie mam pojęcia !!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:37 Mimo wszisko dziynka! Pogodomy jutro. A może sie kajś trefiymy. Bo jo niy lubia tzw. napiczany forumowych. Na razie dziynkuja za krótko rozmowa ida po leku patrzeć jak aljanty dajom w rzić Wermachtowi. Aż sie nasuwajom na jynzyk słowa Leona Degrelle... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:05 bartoszcze napisał(a): > Wisła przegrała z Realem 0:2. > Porównywalnie, może ciut lepiej (niżej, ale u siebie). > Tak że możemy się połączyć w smutku nad kuflami :) > A tak na marginesie - jak w LM zagra Bayer Leverkusen, to Paul Freier to tyz > Slonzok. > Slonsko diaspora jes wielo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloss Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 IP: *.zacisze.zgora.pl 11.08.04, 23:01 Ostrava jest śląska czy morawska? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:02 Gość portalu: Kloss napisał(a): > Ostrava jest śląska czy morawska? Gynau ta, kaj jes stadion, jes slonsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:36 Wisła pokonana Ostrava r o z g r o m i o n a Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:39 grba napisał: > Wisła pokonana > Ostrava r o z g r o m i o n a Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:43 bartoszcze napisał(a): > grba napisał: > > > Wisła pokonana > > Ostrava r o z g r o m i o n a > Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kompleksy? > Bartoszcze napawaj się bogactwem polszczyzny, a nie wyskakuj z wizytówką swojego psychoterapeuty. Wierze ci, że dobry i że kosztuje file file ojro. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 11.08.04, 23:51 grba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > grba napisał: > > > > > Wisła pokonana > > > Ostrava r o z g r o m i o n a > > Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kompleksy? > > Bartoszcze napawaj się bogactwem polszczyzny, a nie wyskakuj z wizytówką > swojego psychoterapeuty. Wierze ci, że dobry i że kosztuje file file ojro. Och, doprawdy przepraszam za zbędne użycie zapożyczenia z angielszczyzny. Ale strzeliłeś z tymi ojro (czemu nie juro?) jak kulą w płot, Panu Bogu w okno i co tylko sobie jeszcze życzysz. A bogactwem polszczyzny cieszę się w nieco lepszej literaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 00:35 bartoszcze napisał(a): > grba napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > grba napisał: > > > > > > > Wisła pokonana > > > > Ostrava r o z g r o m i o n a > > > Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kompleksy? > > > > Bartoszcze napawaj się bogactwem polszczyzny, a nie wyskakuj z wizytówką > > swojego psychoterapeuty. Wierze ci, że dobry i że kosztuje file file ojro > . > > Och, doprawdy przepraszam za zbędne użycie zapożyczenia z angielszczyzny. Ale > strzeliłeś z tymi ojro (czemu nie juro?) jak kulą w płot, Panu Bogu w okno i co > > tylko sobie jeszcze życzysz. > A bogactwem polszczyzny cieszę się w nieco lepszej literaturze. > Niejaki Rico aus Chorzów robi ze mnie Rusa komunistę, więc może być i mnoga, mnoga jewro. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 00:54 grba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > grba napisał: > > > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > Wisła pokonana > > > > > Ostrava r o z g r o m i o n a > > > > Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kompleksy > ? > > > > > > Bartoszcze napawaj się bogactwem polszczyzny, a nie wyskakuj z wizy > tówką > > > swojego psychoterapeuty. Wierze ci, że dobry i że kosztuje file fil > e ojro > > . > > > > Och, doprawdy przepraszam za zbędne użycie zapożyczenia z angielszczyzny. > Ale > > strzeliłeś z tymi ojro (czemu nie juro?) jak kulą w płot, Panu Bogu w okn > o i > co > > > > tylko sobie jeszcze życzysz. > > A bogactwem polszczyzny cieszę się w nieco lepszej literaturze. > > > > Niejaki Rico aus Chorzów robi ze mnie Rusa komunistę, więc może być i mnoga, > mnoga jewro. Boże,sam zacznę za chwilę płakać,ale jest przecież lepiej być Rusem- Komunistą,jak niczym.Bartoszcze pisze Panu - jest lepsza literatura polska - ,dołączam się do tego,tylko musi Pan przeczytać,przynajmniej spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 08:56 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > grba napisał: > > > > > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > Wisła pokonana > > > > > > Ostrava r o z g r o m i o n a > > > > > Sorry, grba, ale czy ty leczysz w ten sposób jakieś kom > pleksy > > ? > > > > > > > > Bartoszcze napawaj się bogactwem polszczyzny, a nie wyskakuj > z wizy > > tówką > > > > swojego psychoterapeuty. Wierze ci, że dobry i że kosztuje fi > le fil > > e ojro > > > . > > > > > > Och, doprawdy przepraszam za zbędne użycie zapożyczenia z angielszc > zyzny. > > Ale > > > strzeliłeś z tymi ojro (czemu nie juro?) jak kulą w płot, Panu Bogu > w okn > > o i > > co > > > > > > tylko sobie jeszcze życzysz. > > > A bogactwem polszczyzny cieszę się w nieco lepszej literaturze. > > > > > > > Niejaki Rico aus Chorzów robi ze mnie Rusa komunistę, więc może być i mno > ga, > > mnoga jewro. > > > Boże,sam zacznę za chwilę płakać,ale jest przecież lepiej być Rusem- > Komunistą,jak niczym.Bartoszcze pisze Panu - jest lepsza literatura polska - > ,dołączam się do tego,tylko musi Pan przeczytać,przynajmniej spróbować. Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, a po pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. I jeszcze twoje szczere, niewinne i błyszczące oczka, jak pięiozłotówki prosto z mennnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 09:06 > > > Niejaki Rico aus Chorzów robi ze mnie Rusa komunistę, więc może być > i mno > > ga, > > > mnoga jewro. > > > > > > Boże,sam zacznę za chwilę płakać,ale jest przecież lepiej być Rusem- > > Komunistą,jak niczym.Bartoszcze pisze Panu - jest lepsza literatura polsk > a - > > ,dołączam się do tego,tylko musi Pan przeczytać,przynajmniej spróbować. > > > Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, a po > pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. > I jeszcze twoje szczere, niewinne i błyszczące oczka, jak pięiozłotówki prosto > > z mennnicy. Witam,wątpi Pan w moją szczerość? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 09:16 grba napisał: > > Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, a po > pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. Kto proponował ten proponował. A boks to boks, a nie szarpanina z wiejskim kundlem u nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 11:34 bartoszcze napisał(a): > grba napisał: > > > > > Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, a po > > pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. > Kto proponował ten proponował. > A boks to boks, a nie szarpanina z wiejskim kundlem u nogawki. Dziękuję, to kolejny dowód na to o czym pisałem. Bierzesz się za polemikę, a po pierwszym ataku zaczynasz ą, ę, menuecik. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 13:34 grba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > grba napisał: > > > > > > > > Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, > a po > > > pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. > > Kto proponował ten proponował. > > A boks to boks, a nie szarpanina z wiejskim kundlem u nogawki. > > Dziękuję, to kolejny dowód na to o czym pisałem. Bierzesz się za polemikę, a > po pierwszym ataku zaczynasz ą, ę, menuecik. Cóż za borok.. Od tego siedzenia na forum wszystko już mu się z polemiką kojarzy. Wróć lepiej do zawodu kopisty, lepiej ci wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Leverkusen - Ostrava 5:0 12.08.04, 13:41 grba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > grba napisał: > > > > > > > > Bartoszcze zachował się jak facet, który proponuje poboksujmy się, > a po > > > pierwszym ciosie zaczyna narzekać i proponować warcaby. > > Kto proponował ten proponował. > > A boks to boks, a nie szarpanina z wiejskim kundlem u nogawki. > > Dziękuję, to kolejny dowód na to o czym pisałem. Bierzesz się za polemikę, a > po pierwszym ataku zaczynasz ą, ę, menuecik. Więc jak Panie Grba,znajdzie Pan tę umowę/pakt z 1937 roku między Niemcami a Polską,o ile mi wiadomo chodzi w nim o "nieagresję",albo będzie to Pana bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Circus 12.08.04, 15:08 Klaunada duo Rico und Coco (arenowe pseudo Baroszcze)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś