kelo 25.10.04, 08:51 Oczekujecie, czy nie jesteście ciekawi. Mnie trochę mrozi cena płyty, w świetle zakupów biletu na Rammstein robi się jeszcze zimniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Nowa płyta Cohena 25.10.04, 09:02 kelo napisał: > Oczekujecie, czy nie jesteście ciekawi. Mnie trochę mrozi cena płyty, w > świetle zakupów biletu na Rammstein robi się jeszcze zimniej. ja oczekuję, podobno płyta ma się ukazać dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Nowa płyta Cohena 25.10.04, 13:47 Ach, tyle tych nowych płyt: Cohen, R.E.M., a na grudzień U2 zapowiadają.. Lotto, please!! Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Nowa płyta Cohena 25.10.04, 21:51 Proponowano mi gdzieś "okazyjny" zakup biletu na występ Rammstein'a w Spodku 1 XII b.r., ale wizja przepłacania jakimś cwaniackim konikom i to w dodatku z wizytą w dość odległym od mego domu mieście nie była zbyt zachęcająca. Chociaż po prawdzie mógłbym skorzystać z uprzejmości znajomych, czego nie chciałbym jednak zbytnio nadużywać ..... Odpowiedz Link Zgłoś
stelladiver Re: Nowa płyta Cohena 25.10.04, 22:37 a ja tam na Cohena nowego nie czekam bo sto razy bardziej wole jego poprzednie dokonania.ostatnia plyta mnie rozczarowala i ta cholena In My Secret Life, ktora zygalam po prostu, ta piosenka byla WSZEDZIE. a ja mam nowy Interpol, aha! kumpela mi ze stanow przywiozla i slucham slucham wciaz! polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś