Gość: penetrator IP: *.7.15.wu-wien.teleweb.at 12.01.05, 23:12 o! no to jestem chyba pierwszy ...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wislatoqrwyipedaly [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:14 o barcelonie mu sie marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrx22b drugi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:17 i mam do powiedzenia tylko tyle - niech chlopak robi kariere, byle WISLA KRAKOW poszla na dno:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek na bakier z geografia IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.01.05, 23:39 Panowie Redaktorzy!!!! NIE MA MIEJSCOWOSCI O NAZWIE SAWIN NA MAZURACH!!!!!! Jedyny w Polsce Sawin jest na Lubelszczyznie na pólnoc od Chelma. Obok jest tez Wierzbica. No ale rozumiem ze z perspektywy Slaska Mazury i Lubelszczyzna to to samo :-) choc to 300 km róznicy. Na przyszlosc polecam sprawdzac polozenie miejscowosci o której piszecie pod adresem www.pilot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Do Stasiek !!! IP: *.ztpnet.pl 13.01.05, 14:32 A więc Ty wiesz lepiej od ojca chłopaka skąd pochodzą ??? BRAWO !!! A może na przykład Jan Paweł II też nie urodził się w Wadowicach ??? Może wiesz lepiej i nam powiesz ??? Geografie z Koziej Wólki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halu Re: Do Stasiek !!! IP: *.poznan.tktelekom.pl 13.01.05, 15:17 Stasiek ma rację. Koło Grunwaldu leży Samin, a nie Sawin - redaktorkowie z GW powinni nauczyć się czytać, pisać albo słuchać. Może nie byłoby gaf z przekręcaniem słów pewnego Hiszpana i pustymi obietnicami o darmowej encyklopedi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 19:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa A ilu już takich było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:41 ...i kończyli w podrzędnym klubiku ligii austriackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bistor Re: A ilu już takich było... IP: 213.245.152.* 13.01.05, 00:02 tak, teraz po jutrze wywiad rzeka z chlopakiem w wyborczej i przegladzie sportowym, w niedziel wizyta w magazynie liga + a za dwa tygodnie mamy po talencie. tak robcie a zaraz mlodemo odbije palma albo sie spali pod presja. nie mozna bylo poczekac do jego (ewentualnego) debiutu w lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Wielkie mi Hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:06 Lubański miał 16 lat jak strzelał bramki w reprezentacji Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeza Re: Wielkie mi Hallo IP: *.net.autocom.pl 13.01.05, 00:09 Macie w 100% rację z niego to nic nie będzie... bo to za wcześnie aby z niego gwiazde robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:14 No to super, mamy kolejeną gwiazdkę w wieku juniorskim, którą media obwieszczają wielkim talentem. Tylko niestety większości z tych "talentów" delikatnie mówiąć odbija po takich artykułach. Jeden z lepszych przykładów to mistrz świata juniorów w skokach Rutkowski. Podobnie rzecz się miała z piłkarskim pokoleniem Madeja, Grzelaka i innych. Fakt są jeszcze młodzi ale skoro dotychczas nie zawojowali polskiej ligi, to czy mają szansę w Europie? Podobnie było z reprezentacją piłkarską z Barcelony (gwiazdą światowego formatu raczej nikt nie został), z Markiem Citko, Karwanem... itd.itp Miejmy nadzieję,że z tym chłopakiem będzie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 00:45 Ma mu odbić, to mu odbije, nie napisałaby Wyborcza, to napisałby ktoś inny. Wydaje wam się, że w Niemczech, Anglii czy we Włoszech dziennikarze nie interesują się takimi młodymi brylancikami? Bez przesady. Mnie zastanawia co innego. Co ten koleżka ma na głowie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa ja wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:36 > Mnie zastanawia co innego. Co ten koleżka ma na głowie? :> To chyba mop. Starsi koledzy pewnie podprowadzili mopa sprzątaczce i założyli chłopakowi na głowę - dla żartu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joliet praca praca , praca IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 03:11 Jak bedzie pracowal tak jak Krzynowek, a podobnierz ma talent, to moga z niego byc ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.inter / *.inter-c.pl 13.01.05, 03:58 Pamiętam doskonale debiut Włodka Lubańskiego w 1963 r. Też nie miał 16-lat jak zagrał z Norwegią. O takie talenty trzeba dbać. Umiejetnie szlifować ten diament. Może doczekamy drugiego Włodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepab Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.chello.pl 13.01.05, 05:38 Jestem z rocznika 1951 i pamiętam początki Włodka chyba zapomniał Pan dodać że w tym meczu strzelił jedną z 7 bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepab Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.chello.pl 13.01.05, 05:26 Włodek Lubański też tak zaczynał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm NO TO SOBIE POMARZ O BARCELONIE... IP: 217.17.35.* 13.01.05, 07:27 Bo nie masz zadnych szans tam zagrac, przynajmniej dopoki poziom krajowej pilki i szkolenia jest jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Re: NO TO SOBIE POMARZ O BARCELONIE... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 16:12 hmmm... masz na mysli przyklad tego jednego co go nikt nie zna a broni w Anglii i tego drugiego co to gra w ataku a wybrali go do 11 jakiejs tam stacji telewizyjnej...??? buahahahaha... jak chlopak ma talen i charakter, to sie przebije. Trzeba do tego wszystkiego jeszcze troche szczescia, ale inne Oweny, Zidany, Samprasy, Otylie, Korzeniowskie tez go potrzebowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: 157.158.194.* 13.01.05, 10:30 Barcelona to szczyt pilkarskiej kariery oby ci sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:52 Mam poważne obawy czy chłopak będzie podporą w Górniku Zabrze, ponieważ obecni włodarze Górnika dbają tylko o własną kieszeń,wydaje mi się że chłopak kiedy tylko zagra w I drużynie a na dodatek strzeli bramkę zostanie sprzedany, w Górniku Zabrze oba lajkoniki prowadzą gospodarkę rabunkową bo jak to jest możliwe że klub jest ciągle osłabiany wyprzedażą zawodników, tworzeniem różnego rodzaju rad nadzorczych w których niby działają poważni biznesmeni a sponsorów jakoś nie widać Zwracam się z gorącym apelem do Prezydenta Miasta Zabrze o rozgonienie tego towarzystwa wzajemnej adoracji i ratowanie mojego Klubu, KLUBU który był nie tylko wizytówką miasta Zabrze ale całego Kraju, tego co nie udało się Solidaruchom uda się chyba tym dwum Lajkonikom. Panie Prezydencie Miasta Zabrze to jest Pań winien nie tylko kibicom tego zasłużonego Klubu ale i Mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak ha, wygląda jak nie przymierzając Sebastian M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:57 Chłopcze, ty rzeczywiście jesteś młody, więc pracuj, by były z Ciebie ludzie, nie jak z Sebastiana. Q Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Chore... 13.01.05, 14:03 Chore jak cala polska liga. Zamiast spokojnie chlopaka rozwijac, to sie go juz eksploatuje na maksa. I pozniej mamy zwyrodniale kolana u 20latkow i braki w wyszkoleniu indywidualnym, technicznym. Przeciez ten chlopak jest jeszcze w fazie wzrostu!!! Jesli nalozy sie na niego obciazenia ligowe i twarda gre na piszczele naszej ligii, to bedzie to dla jego zdrowia katastrofa. Ale taki jest teraz trend w Polsce - szybka realizacja zyskow i maksymalna eksploatacja. Kur..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:14 zaczyna jak ma 15 skonczy jak bedzie mial 17 ;] polskie realia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Forza Gornik !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:26 naprzod ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek wawa Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:59 14 lat ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
beelukas Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, 13.01.05, 17:48 Poważnie wątpie w moc tego chłopaka.I co z tego że trenuje z pierwszym zespołem ale pewnie nie ma siły aby grać.To dzieciątko.Śmiem twierdzić żę takich wielu jest.Dobry to może jest ale wśród rowieśników.Seniorska piłka to co innego.Nie łatwo by mu było nawet w A klasie.Niech każdy rośnie po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mriks Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: 5.5R* / 208.17.215.* 13.01.05, 18:00 A tak marginesie, czy trener tego chlopca, Slawomir Kapcinski, to jakis krewny bylego zawodnika Gornika, Janusza(?) Kapcinskiego? - n.b. mego dawnego znajomego ze Stanow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mriks Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: 5.5R* / 208.17.215.* 14.01.05, 19:58 Sprawdzilem dokladniej - tu chodzi o Karola Kapcinskiego, ktory, notabene, wraz z Konradem Kornkiem (Odra Opole) gral takze (lata 71-73) w barwach bylego nowojorskiego klubu Kosmos. Czy ktos zna tych zawodnikow? Slyszalem, ze Kornek juz od dawna przebywa w Niemczech, ale o Kapcinskim nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marten Talenty w Górniku IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:55 Talentów w Górniku nie brakuje, oprócz Trzandela jest przecież jeszcze lepszy Bukowiec (interesują się nim w Evertonie i Interze - gdzie był już na treningach i był za dobry jak na swoją kategorie wiekową, więc skierowali go do chłopaków 2 lata starszych), Kregier, Paweł Król, Kamil Król, ale oni i tak nie dostają szansy! Tym bardziej jeżeli są wychowankami, bo tak naprawdę to trenować zaczęli dopiero w Górniku. Forza Górnik Zabrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:08 No cóż, Lubański miał 16 lat, gdy zadebiutował w reprezentacji. Życzę temu chłopakow co najmniej podobnej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinkowo Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.spray.net.pl 14.01.05, 16:52 a ja myslalem ze Grunwald to WARMIA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masło maślane Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:29 ... gole strzela prawą i lewą nogą, potrafi je sobie sam wypracować, wygrywa POJEDYNKI JEDEN NA JEDEN z bramkarzami... hehe, kto Was polskiego uczył?? a pojedynków jeden na dwóch to nie wygrywa czasami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam, Re: O chłopcu, który nie skończył jeszcze 15 lat, IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 21:35 nie sprzedajcie go za wczesnie, i nie spieprzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś